[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

zurazari zurazari

1879 posts   1128 followers   441 followings

Zura Zari  πŸ‘‰πŸ»Ticer Business On9πŸ‘ˆπŸ» πŸ‘‰ Business wif #projekSTG #ELiTKingdom #ELiT_MeLeToP πŸ‘‰ FB : https://m.facebook.com/azura.bongsu.3 Oder www.wasap.my/60143544296

Navy People
Staf awam Markas Pemerintahan Armada Timur & Markas Pemerintahan Kapal Selam

#kerjahakiki
#perutusanpanglimaarmadatimur

Angan2 dari kecik nak merasa salji , d malaysia ne memang tak kan dapat la kan..ada pun yang tiruan πŸ˜‚

Syukur terbuat STG merasa jua jejak kaki ke negara bersalji FREE 😍

Sangat seronok perasaan ne , sukar d gambar dengan kata2

Izinkan Ya Allah dapat jejak lagi negara bersalji ini bersama anak2 πŸ™πŸ» | projekSTG | ELiTKingdom | modalRM50 | melancong free | korea kami datang |

Perbarisan Panglima Armada Timur Tahun 2018

#kerjahakiki

Abang pilih yang mana..? Nak min kaffe ke min cha..? Abang tak nak dua2 abang nak sayang seorang..cia cia ciaaaa πŸ€ͺπŸ€ͺ Baa tidur laa..doa yang baik2 semoga apa yang jadi akan baik2 insyallah β€œMaafkan aku jika ada yang tersakiti, maafkan aku jika ada yang tersinggung, semoga Allah merahmati dan memberkati” amin

Majlis Penutupan Minggu Suai Kenal murid2 darjah 1 SK Pangkalan TLDM

#danishdarjah1
#anakadalahanugerah
#bigwhymomy

CC Cream + Lipstik Cozuma
Momy zura makeup simple jerr pakai krim n lipstick da cukup

Yang penting kemas n cantik dannnn jimat masa..ahahaha

Faham la kalau ada anak kecik + mengurus anak sekolah setiap hari cukup da ne 2 benda momy zura pakai setiap hari 😁

Mau lagi advances pakai eye n blush patelle lagi la kan..nnt momy zura pakai yaa
Uols nak grap produk best ne ble inbox or whatsapp terus ok !

www.wasap.my/60143544296 | projekSTG | ELiTKingdom | modalRM50 | jual produk bonus gemok | dapat melancong free |

Assalamualaikum
Selamat Pagi
Salam Magnet Rezeki!! Semoga rezeki makin melimpah ruah πŸ™πŸ» Punch produk superB dulu , nak selit oder pm tepi ok πŸ˜„ | projekSTG | ELiTKingdom | modalRM50 | biz santai style STG | bonus gemok 10hb |

Allahuakbar!

Extra bonus CDM 2% dari SHOM 😱

Sudah la dapat bonus tiap2 bulan d bagi lagi extra 2%
Subhanallah, bestnya kann SHOM ne memang sah kena join

Yang sudah join menang sah kena buat betul2 sampai jadi CDM

Ne la sebab kenapa kena jadi CDM cepat2 mau dapat bonus gemok , gemok dan gemok 😍

Tahniah CDM @mdmintan πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ˜ Follow rapat2 , semoga momy zura jua dapat extra income macam ne πŸ™πŸ» Bestnya laa STG , rugi yang belum join dan sangat2 rugi bila sudah join tapi tak buat betul (rugi bonus gemok) πŸ˜‚ | projekSTG | ELiTKingdom | modalRM50 | extra 2% bonus CDM | best gillaaa |

😱 satu-satunya dalam Malaysia ! 😱

Sempena 60 Tahun Kerajaan Malaysia menganugerahkan , β€œ Malaysian Excellence Achiever 2017/2018 β€œ

Daripada Ratusan Ribu Syarikat tercalon hanya 60 Penerima Excellence Terpilih!
Dan untuk kategori Syarikat Multi Level , satu-satunya penerima Malaysian Excellence Achiever adalah Sahajidah Hai-O Marketing ! 🀩

Tahniah SHOM !
Kami berbangga menjadi usahawan Sahajidah Hai-O Marketing bersama STG !
#CDMconference2018 ~ paling ramai CDM STG 😍 | sah kena join Projek STG |

Alhamduliah , rezeki pagi ne ada orang belanja makan 😍

Semoga d murahkan rezeki..amin

#minkaffe tetap jadi minuman wajib..bikin lawas ba..siok ne
#iammagnetrezeki
#rezekidariAllah
#yakinrezekiAllah

Assalamualaikum
Selamat Pagi
Salam Magnet Rezeki !

Semangat danish sekolah hari ini..πŸ˜„ Alhamduliah, ari ne senang nak bangun pagi n mandi..semoga berterusan sampai akhir tahun πŸ™πŸ» #anakadalahanugerah
#ahmaddanishrayyandarjah1

Ada yang masih bangun..? Pagi tadi kebusyan mengurus c anak sulung #ahmaddanishrayyan

Malam ne kita busy kan diri dengan biz on9 pulaa coaching burung hantu mcm mentor CDM WawaKong selalu buat tu..ahaha

Jarang2 ba ne..tp buat saja semangat mau CDM kan mau gengam tu bonus 5 & 6 angkah sebulan

Busy2 tu semua ujian ba tu..Allah uji mau tengok setakat mna kita mampu hadapi ujian dari DIA

Sa memang selalu ingat β€œAllah tidak akan menguji umatnya luar dari kemampuannya”

Allah tau sa mampu sebab tu DIA uji sa dgn mengurus anak sekolah , kerja hakiki , ada baby kecik ada suami perlu d urus biz part time lagi , kalau sa tak mampu Allah tak uji sa begini

Syukur alhamduliah
BIG WHY jadi kan sa kuat
Ok laa..lapar nanti kamu tenung makanan sa ne lama2 , sa kasi abis dulu la sebelum kena minta πŸ€ͺ

#momyanakdua
#momyanakbarumasukdarjah1
#momyadakerjahakiki
#momyadabisnesparttime
#momykuat
#momyperkasa
#momyberkorbanapasajademiBIGWHY

Most Popular Instagram Hashtags