zul_ariffin zul_ariffin

592 posts   2,314,227 followers   202 followings

zul_ariffin  manager@scorpiusentertainment.com www.zaofficial.com

Kepada semua brader2 yg DM tanya saya selama ni pasal product apa yg saya guna utk lebatkan jambang saya, sorry sebelum ni tak tau nak bgtau apa.. but now NAHHHHH!! ๐Ÿคฃ
. ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Lelaki dan perempuan boleh pakai utk lebatkan rambut
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Perempuan jgn pakai dipipi, naya kang๐Ÿคฃ
๐Ÿ‘‰๐Ÿป bagus utk brader2 kat luar sana yg nak dapatkan jambang, lebatkan jambang yg jarang2 kelihatan tu๐Ÿคฃ bagus utk ratakan kesuburan jambang , baru perghh! ๐Ÿคฃ
๐Ÿ‘‰๐Ÿป kepada brader2 diluar sana, say no more jambang halus2 bulu ketiak ๐Ÿ˜
๐Ÿ‘‰๐Ÿป kepada akak2 semua, nak tebal sangat rambut tu, nahhhh!! ๐Ÿ˜
๐Ÿ‘‰๐Ÿป thank you @sunnahairandbeardoil , korang punya pasal, jenuh hari2 aku shave๐Ÿคฃ
.
Akhirnya kata, kepada semua akak2 dan brader2 semua.. โ€œSelamat Berbuluโ€ ๐Ÿ˜†
.
.
@sunnahairandbeardoil
@sunnahairandbeardoil
@sunnahairandbeardoil
.
#reviewfree ๐Ÿคฃ

Salam jumaat everyone.
Been feeling a bit bare recently, must be about time to bring the beard back.
#MissingTheBeard

~21 days to go~
๐ŸŽถRight Above It - Lil Wayne๐ŸŽถ

Hi there, howโ€™s your day going?

๐ŸŽถ

I came, i saw, and i forgot what i was doing..๐Ÿคท๐Ÿปโ€โ™‚๏ธ good morning!
๐Ÿ˜Ž๐Ÿ”ฅ๐Ÿšค

๐Ÿค“

Lastnight ๐Ÿ‘๐Ÿป
.
#hantukaklimah

Mood ๐Ÿ˜Ž

โ˜€๏ธ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ˜Ž

ALHAMDULILLAH, FILEM HANTU KAK LIMAH RAIH RM35 JUTA!

Sejarah perfileman tanah air kutipan pecah panggung RM35 juta menerusi filem Hantu Kak Limah arahan Mamat Khalid.
Filem hiburan sekeluarga ini
masih ditayangkan di pawagam Malaysia, Brunei dan Singapura. ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ธ๐Ÿ‡ฌ๐Ÿ‡ง๐Ÿ‡ณ #HantuKakLimah #HKL #HKLPerghh #CerCiter #KejungPerut

New @officialmontcabana No:4 guys!

Most Popular Instagram Hashtags