[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

zuanazmi zuanazmi

3198 posts   89553 followers   868 followings

Zuan Azmi Official's  🛡Social Media Influencer 🏋🏼Gym Junkie 🔫Entrepreneur 📺Former TV Journalist/Host

http://www.facebook.com/azwanazmi

Alhamdulillah masuk hari ni dh hari ke4 @DagingMerahLoqstaq buka di Bazar CCN Pos Malaysia Kompleks Dayabumi. Alhamdulillah habeh licin setiap hari. Kami mula operasi dari jam 11.45pg hingga habeh licin. Kami akan berada disana sehingga hari Jumaat 26/1/2018. Cawangan lain dibuka seperti biasa
.
📞016-2670676
.
#TobatSedapBaqHang #MakanSedapBerbaloi

Alhamdulillah, dengan izinNYA dah tau gender adik kepada Azef. Terima kasih @drman926 atas layanan terbaik sentiasa.
.
Ok jom teka baby boy or baby girl in the womb?
.
#ZEjunior #ZElove #ZEfamily

JOM MAKAN FREE!!
Sempena ulangtahun #DagingMerahLoqstaq yang ke-3!! Ya kami nk bg makan free, mai mai bagi ramai!!
.
Sila baca promo ini sampai habis.
Lokasi HQ Daging Merah Loqstaq Mutiara Damansara
Tarikh : 6 Januari 2018
Hari : Sabtu (ESOK!)
Masa : 1 tengahari (Wajib!)
.
🌀INFO PENTING
ℹ️Wajib ada tepat jam 1 tengahari. Jika ada barisan sila beratur. Siapa cepat dia dapat.
ℹ️Khas untuk makan di kedai sahaja. Tak boleh take-away
ℹ️Free set nasi daging merah sahaja & air kordial sahaja.
ℹ️Terhad untuk 33 org terawal sahaja. Nak bawak org boleh tetapi org tersebut mesti tunjuk mesej ini.
ℹ️Sila tunjukkan mesej ini dengan password *_Ada makan free ka oi?_* kepada cashier yg bertugas.
Jom sapa cepat dia dapat!!
#TobatSedapBaqHang #MakanSedapBerbaloi

www.wasap.my/60162670676
www.wasap.my/60162670676
www.wasap.my/60162670676

Sila share & broadcast kpd kwn2 & family. Terima kasih🙏🏻

Planning 2018 utk #DagingMerahLoqstaq & Inshallah kami akan lebih dekat dengan customer kami

Jom tibaiiiii tunggu apa lagi? @DagingMerahLoqstaq #TobatSedapBaqHang

Impromtu visit, we r back here again #ZEjunior #ZEfamily #MohammadAzefDaniel

@DagingMerahLoqstaq - Inshallah tak guna sihir & jin utk tarik customer bagi nampak kedai hebat ataupun bagi makanan sedap.
Berniaga & mencari rezeki kerana Allah Ta'ala.

Jemput mai bagi ramai.

Wifey 4 months+ monthly pregnancy check up with our fav doctor @drman926 yg baik hati. TQ DrMan🙏🏻Semoga sillaturrahim & persahabatan kita kekal erat hendakNYA. Aamiin YRA

Salam Maulidur Rasul 1439H. Selawat & Salam keatas junjungan besar Nabi Muhammad SAW. Rindunya Masjid Nabi. Syukur dengan izin Allah SWT dpt beribadah di dalam kawasan Taman Syurga Raudhah. Peluang yg sgt berharga selagi hayat di kandung badan, kenangan indah ini tidak akan dilupakan, inshallah semoga dijemput menjadi tetamuNYA lagi. #ThrowbackUmrah2017

Today, 30 November, 3 years ago. #ZEwedding Reception. Great Gatsby Theme. Great memory to be cherish forever.
Photo by @aimehasan
Video by @blisz
Wedding deco by @mahligaicreative
My suit by @ezuwanismail
Effy dress by @armacouture
Pak Andam by @mr.hafeezjefri
Effy make up & hair by @syedewa
#ZElove #ZEfamily #Throwback

28 November 2017, syukur kepada Allah SWT genaplah 3 tahun usia perkahwinan kita wahai isteriku @effyeddy
.
Terima kasih kerana berdiri teguh ketika ribut melanda, tidak terbang ketika angin taufan meniup & sentiasa mengikut arah angin kehidupan rumahtangga ini dengan baik.
.
Terima kasih kerana melahirkan cahayamata pertama kita, #MohammadAzefDaniel & cahayamata kedua bakal menyusul tiba. Mereka & isteriku adalah rahmat dari Allah buatku bersama keluarga besar kita bersama.
.
Allah SWT Maha Agung & Maha Hebat kerana mempunyai hikmah & sebab menyatukan kita sebagai suami & isteri.
.
Ternyata sehingga hari ni, kita kekal yakin & redho dengan perancangan Yang Maha Esa buat kita sekeluarga.
.
Maafkan salah silap & kekuranganku ini. Terima kasih isteriku, aku cinta padamu. Ikhlas dari hati, suamimu.
.
Selamat ulangtahun perkahwinan kita Baby Mommy

Most Popular Instagram Hashtags