ztf_official ztf_official

9,086 posts   136,322 followers   3,726 followings

Zizan Razak's Official FC  Official Fanclub Zizan Razak | @zizanrazak869 | #teaminspektorsani #polisevo2 | be part of us. Click link below πŸ”½

.....and still counting.. terbaik aaarhhh πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘
.
.
#polisevo2 #pe2 #zizanrazak #zr #zizanrazak869 #ztf #inspektorsani #teaminspektorsani #jagajagaboh #jangankejutharimau

RISE AND SHINE 🌀
----------
Assalamualaikum and good morning everyone. Kerja ke tuuuu. Ke tengah syok bercuti macam budak sekolah? Sape yang tengah cuti santai santai tu jangan lupa pi tengok Polis Evo 2. Come on dah berapa hari tayang ni takkan korang nak ketinggalan lagi. So pi tengok cepat baru boleh join in conversation orang yang dah tengok!
----------
Gambar boss macamni dah molek tapi saja nak bagitahu dalam movie tu lagi molek dan macho. Ajak sedara mara kawan kawan tengok now! Its wednesday kot guys. Tiket murah!
----------
#zizanrazak #kamisayangzizanrazak #polisevo2 #pe2 #teaminspektorsani
#inspektorsani

JOZAN LIVE WILL BE MISSED πŸ’š
----------
Biasanya time time cemni admin whatsapp group dah suruh sibuk bagi nama siapa nak g jozan live. Maka berduyun lah whatsapp masuk. Hari ni sendu sikit pasal Jozan Live Season 1 dah habis. Haha maka moh ler kita sama sama tunggu for next season next year.
----------
Terima kasih untuk semua ZTF yang setia datang every episod. Support. Sumbang suara. Jadi wartawan. And spend masa. Terima kasih bebanyak. And untuk boss. Tahniah boss. You did well every single week. You are the best boss. We love you πŸ’šπŸ’šπŸ’š
----------
#zizanrazak #ztf #jozanlive

POLIS EVO 2 - ZIZAN RAZAK IN SINGAPORE πŸ”₯
----------
Suprise suprise. Zizan Razak and team polis evo dah sampai Singapore seyh. Haha so yang kat Singapore jangan lupa join tengok wayang sama sama ikut lokasi atas nii. Tangkap gambar banyak banyak and enjoy the movie guys!
----------
#polisevo2 #pe2 #zizanrazak #zizanrazak869 #zr869 #inspektorsani #jagajagaboh #jangankejutharimau

POLIS EVO 2 πŸ”₯ ZIZAN RAZAK IN PULAU PINANG
----------
Nindiaaaa uihhh. Mana pi anak anak mami hat duk Pulau Pinang tu. Mana pi uihhh. Haghi haghi duk makan nasi kandaq ada baiknya hari ni hangpa pi tengok wayiaq ceghita polieh evo nohh. Nindia bak ang. Wayiaq. Lagi teqhuk hahahaha so hat duk tanya bila nak bulih jumpa zizan dengan artis lain. Ni lah masa nya. Hangpa pi lah lokasi hat dalam gambaq ni inshAllah rezeki hangpa tibatiba depa muncui depan hangpa. nindiaaaa bak ang! Satgi selisih kawan kat market bulih hangpa gebang noh. Hahaha
----------
#polisevo2 #pe2 #zizanrazak #zr869 #teaminspektorsani #inspektorsani #ztf #jagajagaboh #jangankejutharimau

KUTIPAN PEMBUKAAN POLIS EVO 2 πŸ”₯
----------
Alhamdullillah. Syukur. Kutipan pembukaan dah cecah RM 3.5Juta! So much positive comments yang buat orang tertarik nak tengok cerita ni. And thank you buat rakyat Malaysia yang dah mula yakin dengan industri perfileman kita. Alhamdullillah I am so happy. Hard work paid off boss and team. Hehe terima kasih jugak kat korang yang dah tengok nak masuk tiga kali tapi masih nangis dalam wayang. Masih takpuas. Hahaha so next serbu wayang mana guys haha
----------
#polisevo2 #pe2 #zizanrazak #zr #zizanrazak869 #ztf #inspektorsani #teaminspektorsani #jagajagaboh #jangankejutharimau

POLIS EVO 2 - ZIZAN RAZAK IN KEDAH πŸ”₯
----------
Tudia mana pi oghang Kedah ni. Zizan Razak hari ni sampai kat kampung hangpa oihhh. Nalaaaaa cek oiii. Masa ni la hangpa nak pi tengok wayiang. Amboi teghuk noh wayiang. Hahahahahha lantak pi aih. So hangpa kena tengok cerita Polis Evo 2 lah. Kot kot luck hangpa Zizan dengan pelakon lain keluaq dari screen. Baru sengih sebulan hangpa. Standby noh hangpa. Nalaaaa!
----------
#polisevo2 #pe2 #zizanrazak #zr #zizanrazak869 #teaminspektorsani #inspektorsani #jagajagaboh #jangankejutharimau

REVIEW POLIS EVO 2 πŸ”₯
----------
Nah ni one of review dari ZTF yang dah tengok Polis Evo 2 masa MALAM GALA haritu. So rugi kalau korang tak tengok!
-----------
Ada sesiapa nak tulis review kat bawah ni lagi?
----------
#polisevo2 #pe2 #zizanrazak #zr #zizanrazak869 #teaminspektorsani #inspektorsani

MEET AND GREET WITH POLIS EVO 2
CAST AT GSC PAVILLION πŸ”₯
----------
Throwback event semalam. Meriah nya tengok event semalam. Ramai sangat yang join and ZTF pun ada. Hehe thank you for your commitment everyone. Ramai yang tengok semalam sebenarnya repeat untuk kali kedua. Nampak tak Polis Evo 2 memang best?! So siapa yang tak tengok lagi tu rugi tau 😜 cepat tengok k hehe
----------
#polisevo2 #pe2 #zizanrazak #zizanrazak869 #zr #inspektorsani #ztf

REVIEW POLIS EVO 2 πŸ”₯
----------
First day tayangan kita dah dapat banyak sangat positive comment. Alhamdullillah. Min malas cakap banyak korang baca la sendiri eh. Hehe cuma nak tanya je hari ni tengok Polis Evo 2 kat mana?
----------
#polisevo2 #pe2 #zizanrazak869 #zizanrazak #zr #inspektorsani #ztf #jangankejutharimau #jagajagaboh

POLIS EVO 2 IN @meletop TONIGHT!
----------
Dua task untuk korang malam ni. Pukul 9 kena tengok Astro Ria untuk tengok boss dekat Meletop untuk promosikan Polis Evo 2. Apala boss nak sembang malam ni tu. And tepat jam 10malam terus standby tengok Astro Warna sebab kita ada @jozanlive okay? So malam ni malam untuk tengok tv je k.
----------
#polisevo2 #pe2 #zizanrazak #zr #inspektorsani #jangankejutharimau #jagajagaboh

KERATAN ULASAN MUFTI TENTANG POLIS EVO 2 πŸ”₯
----------
Alhamdullillah admin pagi ni bangun terus baca review Polis Evo 2 yang ditulis oleh pihak mufti Wilayah Persekutuan yang dah saksikan filem ni secara full nya. And yes. The pure heart will always take everything positively. Admin yang dah tengok ni pun sangat setuju dengan ulasan ni. Hehe korang baca juga ya. Tengok dulu. Then baru judge. Nanti min letak link dekat bio. Thank you!
----------
Jangan lupa tag kawan kawan atau sedara korang yang nak boikot tu. share this post sekali ya. Thank you everyone dan yang tengok Polis Evo 2 hari ni jangan lupa share review and tag kami ya. Love korang πŸ’š
----------
Credit artikel: FB page Mufti Wilayah Persekutuan
----------
#polisevo2 #pe2 #zizanrazak #zr #ztf

Most Popular Instagram Hashtags