ztf_official ztf_official

9,050 posts   133,396 followers   3,741 followings

Zizan Razak's Official FC  Official Fan Club Zizan Razak / @zizanrazak869 | #jozanlive setiap hari Selasa / 10 malam / Astro Warna // nak join tengok live di studio? Tekan 🔽🔽🔽

It was an amazing day yesterday! Thank you so much @abpbh31 for organizing a very wonderful event that we had so much fun. Thank you so much @khaibaharempire @sitizonemy @the_nizers @skyloversfansclub @fawaarriors and many more. Thank you so much!

And to ztf team yang willingly turun padang. Dari malam. Membawa ke siang. Setup booth. Prepare itu prepare ini. Terima kasih banyak banyak. Terima kasih sebab sentiasa bagi jiwa dan raga pada @ztf_official dan @zizanrazak869 ❤️ we won nothing but alhamdullillah we gained a very special bond that cant never be separated! You guys are amazing ❤️❤️❤️ missing in photo @nyckeminhoo @zazira_dyn

#ztf #kamisayangzizanrazak #zizanrazak #zr869 #fantastikabpbh

Boss paling workaholic. Kerja aje. So korang kena workaholic jugak. Kena undi boss bebanyak sbb korang ada 4 HARI SAHAJA lagi untuk undi boss di ABPBH. Nak tengok boss menang harus lah undi! Apa apa pun semoga MV Kau Takkan Tahu Success bosss @zizanrazak869 ❤️

P/s: Haih boss ada misai ni terus rasa macam nak buat jadi sugar daddy. Muka dato' dato' sangat! Hahahaha


#kamisayangzizanrazak #zizanrazak #zizanrazak869 #zr #artiskomedipopular #artisversatilpopular #pelakonfilemlelakipopular #kautakkantahu

5 HARI LAGI UNTUK KORANG UNDI! So jom guys kita undi boss banyak banyak hari ni. Ramai ramai undi to make sure he gets the award. Last nak vote next year pulak. So lets go guys!

www.abpbh.com.my/undian/


#kamisayangzizanrazak #zizanrazak #zr #zizan #zr868 #zizanrazak869 #abpbh

Special wish from @jozlynnhanania and ztf yang still join @jozanlive semalam walaupun boss @zizanrazak869 are not around! Semoga cepat sembuh tau boss! Harap hari ni makin okay. Apa apa pun thank you Johan sudi layan ZTF semalam ganti boss kita hehe


#jozanlive #jozan #gwszizanrazak #kamisayangzizanrazak #zizanrazak #ztf

You've been working so hard all this while boss. Apa apa pun kami doakan boss cepat sembuh. Semoga diberi kesihatan tubuh badan yang lebih baik selepas ini. Jangan risau boss. Doa kami sentiasa mengiringi ❤️ Have a good rest bossku! Jangan lupa makan ubat. Sesungguhnya sakit itu penghapus dosa. InshaAllah hehe


#gwszizanrazak #zizanrazak #zizan #zr #zr869 #zizanrazak869 #jozanlive #jozan

Good morning everyone! Jangan lupa untuk undi boss hari ni. Jalankan tugas korang as a fan okay jangan malas malas hehe kat mana nak undi? Pegi je dekat www.abpbh.com.my/undian/ then terus vote!

6 HARI LAGI guyssss! Jangan skip tau 😘


#kamisayangzizanrazak #zizanrazak #zizanrazak868 #zr869 #abpbh #semangatiniuntukzizanrazak #ztf

Goodmorning guys! Selasa is our day kan? Hehe sebab malam ni ada Jozan Live! So siapa excited nak tengok Jozan Live malam ni pasal ada special guest (we-know-who) tuuu. Haha admin pun excited pulak nak pi tengok kat studio. Hehe tapi nak tunggu pukul 10 malam ni rasa macam lambat k! Haish

Apa apa pun get well soon boss @zizanrazak869 ! Have a good rest. Hehe jumpa malam ni ❤️


#kamisayangzizanrazak #zizanrazak #zizanrazak869 #zr #ztf #jozanlive #jozan #mirafilzah #remyishak #tomok #superspontanextravaganza #black

Dah pukul 11 malam. Ada lagi ke yang belum undi boss untuk hari ni? Ha kalau belum and anda ternampak post ni, jangan melengah. Jom vote boss untuk #abpbh now! Macamana nak vote? Pegi ke www.abpbh.com.my/undian/ dan undi!

8 HARI LAGI ada untuk undi!!


#kamisayangzizanrazak #zizanrazak #zr868 #pelakonfilemlelakipopular #artiskomedipopular #artisversatilpopular #semuainiuntukzizanrazak

Yooo waddup guys! Dah pukul 10 lebih ni korang dah vote boss untuk hari ni? Ke belum? Ha kalau belum baik undi sekarang! Jangan bazirkan undi korang k. Cemana nak undi? Ha link ada dekat igstory! Ataupun taip sendiri dekat browser korang:

www.abpbh.com.my/undian/

So go undi now!


#kamisayangzizanrazak #zizanrazak #zr869 #zizan #abpbh31 #ztf

Hello ZTF. Jom sama sama meriahkan program #Fantastik ABPBH 22hb ni. Detail macam kat atas.

So utk peminat boss @zizanrazak869 jom datang booth ZTF untuk dapatkan info pasal event kami, dapatkan baju ZTF dan daftar sebagai ahli ZTF. Boleh main macam macam game yang ada and siap ada hadiah lagi!

So ajak kawan ramai ramai okay? Onz tak onz?


#kamisayangzizanrazak #zizanrazak #zr869 #ztf

Hello guys selamat petang! Dah vote big boss untuk hari ni? Kita ada 10 HARI LAGI untuk undi so pastikan korang tak bazirkan undi korang. Vote vote vote. Kat mana? Bawah ni.

www.abpbh.com.my/undian/

Tiga kategori tau guys? Pelakon Filem Lelaki Popular / Artis Komedi Popular / Artis Versatil Popular!


#kitaok #abpbh31 #kamisayangzizanrazak #zizanrazak869 #zr

Jangan lupa tengok Jozan Live malam ni pukul 10.05 pm nanti tau! Guest malam ni buat tertanya tanya betul isu apa lah dorang nak sembangkan malam ni. So korang jangan lupa tengok okay?

Sambil sambil tu jangan lupa vote boss untuk abpbh eh! www.abpbh.com.my/undian/


#jozanlive #jozan #zizanrazak #zizan #kamisayangzizanrazak #zr869

Most Popular Instagram Hashtags