zoeyrahman zoeyrahman

3388 posts   772052 followers   1193 followings

Zoey Rahman  Snapchat:zoeyrahman Twitter:zoeyrahman7 zoeyrahman@gmail.com . contact 4work ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ+6013-3845972 /๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡จ+62818705202

http://facebook.com/zoeyrahman7

5:15 MikaBlackmask

RAHSIA MUKA CERAH DAN FRESH !! ๐ŸŒž๐ŸŒž
.
Nak nampak fresh 24 hours and muka nampak clean je? , bebas dari Black head dan white head yg menjadi punca jerawat?!.
.
#Mikablackmask by #mikaseries ni ada dua bahan utama semulajadi iaitu daun pudina๐Ÿƒ , patut la sejukโ„๏ธ, dan satu lagi bahan iaitu pokok gelang pasir (boleh google) untuk mematikan bakteria di muka๐ŸŒ .

Make sure pakai 1jam Ye. If Guna 1kali seminggu boleh tahan sampai 2 bulan lebih, jgn risau lelaki perempuan boleh pakai
. ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘Kelebihan pakai mika black mask :-๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
.
๐Ÿ”ดmuka kekal "fresh"
๐Ÿ”ดboleh hilangkan white head & black heads
๐Ÿ”ดmembuang sel kulit mati
๐Ÿ”ดpencerahan kulit.
๐Ÿ”ดmuka kekal bersih.
๐Ÿ”ดboleh hilangkan stress . .
.
.
@mikaseries
@mikaseries
@mikaseries

1:42 Perempuan kalau memandu mesti berkaki ayam, setuju?
.
.
Tag kawan korg yg suka berkaki ayam bila memandu. .
.
@mikaseries

10:55 Finally dapat juga jumpa SIFU @aliffsyukriterlajaklaris . .
.
Ramai yang kata muka kami sama, kalau sama, tang mana ae ? Hehe

6:54 Hahaha macam2 korang ni , bila tgk, mcm mood sedih pun ada, happy pun ada ๐Ÿฆ๐Ÿซ๐Ÿ˜‚.
.
.
#Repost @gengtyposnd
ใƒปใƒปใƒป
First skali cikmin mintk maaf klau video ni menyinggung perasaan mana2 pihak..n tq sgt2 kpd owner asal gambar2 dlm vid ni..
Cikmin klau tgk #vanilacoklat je mesti terasa nak nyanyi lagu didi n friends..korang pun sama kan?๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
Last skali,maaf ye abam @zoeyrahman n kak @sitinordiana ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #doayangbaikbaikje
#gengtyposnd
#terusmencintai
#sitinordiana
#vanilacoklat

2:17 Hi Korang, nak tanya, drama Melayu apa yang Best sekarang ni?
.
.
@mikaseries

6:30 "Sekali ombak sampai ke pantai,
Sekali itu jugak P ..... "
.
Sila sambung ๐Ÿ˜‚..
.
.
Last night with @elfiraloy "Dialog Transformasi Nasional 2050". . .
#tn50 #tn50seni #tranformasinasional2050

5:30 mana si dia? Abam dah ready ni! ๐Ÿซ haha.
.
.
koleksi raya #zoeyrahmanXleanen .
.
Kalau Korang pandai, cuba teka kurta #zoeyrahmanXleanen diperbuat daripada apa?
.
A- kain kapas
B- kain kapan
C- kain sutera .
๐Ÿ˜‚
.
Jgn lupa tgk #goshop 118 #zoeyrahmanXleanen 9pm mlm ni @leanencloset

4:30 Pergi berak pun ajak dia, ngorat awek kelas lain pun ajak dia, pusing sekolah nak cabut kelas pun kau ajak dia juga, kan? .
.
Certag kawan baik korang tu.
.
.
@mikaseries

10:43 special thanks to @celebrityfitnessmalaysia ๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ‘Š๐Ÿฝ .
.
#zratgym

7:00 congratulations to ๐Ÿซ. @sitinordiana .
.
Tuxedo: @bonobono169
Shoes: @zeveshoes

4:42 setuju ke? Perempuan ni badmood banyak sebab, .
.
1-tudung senget
2- tak dapat makan
3-pin tudung hilang
4-tak ada orang layan .
.
Korang yg mana ?

@mikaseries

2:11 Siapa kaki dive. Jom perhentian

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags