[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

zilabakarinofficial zilabakarinofficial

438 posts   171039 followers   584 followings

Zila Bakarin  Alhamdulillah...

Nite ๐Ÿ’• & Happy birthday to my dark @azridop we ๐Ÿ–คu papa..

Alhamdulillah.. selesai sudah merasmikan kedai #DivaDivacosmetic #JitraKedah terima kasih pada @nurshazwaney #Anis yg sudi menjemput saya melancarkan kedai anda.. tq juga pada semua yg sudi hadir... #teamglamrose @miss_imsl #sam
Rasa sgt dihargai dan saya dilayan baik oleh org jitra.. terima kasih sekali lagi..
@glamrose_official_hq

Tq so much #wani #anis #sam #su & team @glamrose_official_hq #divadivacosmetic atas layanan yg baik pd saya.. nice persons that I never had...๐Ÿ’œkorg

Bucuk saya temankan... Tq,. Baru dpt bercinta sbb princess kena tggl.. @azridop

tq so much boss #sam i will miss u. see u on 17th at Jitra.. @glamrose_official_hq

Tengah bengang nih..๐Ÿค”๐Ÿ™„

Saja nak tunjuk benda wajib yg Ade dlm beg sy #fabulouslotions sbb ape wajib?? Sbb benda alah Ni yg putihkan kulit saya
@glamrose_official_hq

Jarang dpt pakai baju cengini... Selesa weii.. tetiba sopan je rasa... Byk lagi yg cantik rupanye.. nak beli lagi utk shtg nih. Tq tau @deenara_couture

โœŒ๏ธ๐Ÿ’๐Ÿ’‹

Bila dah ade anak... Nak dating pn kena berangkut... Nyawa kami.. #chinta ckp ; mama & papa Tak bole becinta.. sbb chinta Tak nak Ade adik..nanti mama & papa Tak syg chinta..๐Ÿ˜ lain fahaman dia...

Tq to my @iamkaseh susah payah arrange and surprise for Anniversary papa & mama 10th.. I๐Ÿ’u @azridop #cintamati #bercinta #chinta #rahmatmuallah #11january

Mengenangkan nasib esok. Kena bgn pagi, tapi skrg Tak bole tido lagi...๐Ÿ˜pada yg tido tu #selamattido

Jadi anak saya. @zizanrazak869 sumpah dia mmg kelakar.

Sepekk mata tu dah kenapa?... Tapi suka sgt walau Tak kena dgn muka #pull&;bear

Saya sendiri pn Tak paham... ?! Knp?!.. dah abis nikky Minaj, Korea plak...Korea dah abis.... Skrg yg Ni plak... yg si sepet Kat blkg tu ikut je kakak dia..mampu tgk je lah... Klu dah darah tu mengalir keturunan itu... Tak kemana... Janji anak mama happy sudah. @iamkaseh #chinta @azridop @shalinibalasundaram

Wrap for me (1/1/18) 2 tahun buat job nih...hahahhaaaaa....but job paling cool and happy... #AKUBUKANGEISHA #puanmaimon #unomotion susah nak dpt karektor pakai hijab nih... Tapi ok jgk kannn.... Tq all the team and producer, Dir pecaya pada saya.

HAPPY NEW YEAR 2018๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐ŸŽ‰
Celebrate kat kedai tomyam... janji new year..๐Ÿ˜#semenyih #janjihappy #AZAM

Welcome 2018
๐Ÿ’•Semoga dipermudahkan urusan Kita ๐Ÿ’•

Ikhlas ke Tak senyum tu ZilaBakarin?!... Yang nyata saya tengah penat.... ๐Ÿ™„

Rasenye dah lama Sgt org sblh ni tak antar sy pegi keje... Terasa cam baru bercinta.. sbb dulu nak pi toilet pn sanggup tggu depan pintu... Skrg dah anak 2... Liat naw nk teman kemana2... Tapi sy Tak kisah sbb ape pun dia... #akucintamati dgn dia..dia je bole terima seadanye sy.
#suamiaku #cintamati #zilacintakasehazri @azridop

Assalamualaikum๐Ÿ’•
Morning... Salam subuh.

Most Popular Instagram Hashtags