[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

zghaidan zghaidan

53 posts   629 followers   84 followings

Zinedine Ghaidan Muttaqien  Nevus owner my mommy @amaliasari my daddy @bagusrully my lil' brother @keisatrya #nevus #nevusbaby #nevusindonesia | @indonesiararedisorder

This is my expression when someone look at me and said that i'm strange... Some says that i look dirty, some says that i have pleague, some says that i write and make dots all over my body and face using spidol... But i didn't mind, my mommy said that i'm handsome, and looks fine.
Just give the back stares at them and smile... That's enough... Simple explanation couldn't make everybody accept it, tho.

#nevus #nevuslife #nevuslove #nevusindonesia #chocochipsbaby #bareyourskin #gotspots #neurocutaneousmelanocyticnevus
#gianthairynevus #CMN #NMN #awareness

Because I'm happy... I like the vibes of this background... Although it's not the real situation but i enjoyed it so much

#latepost #wheninjogja #always #happy #nevuslife #nevuslove #demata #3dprinting #instagood #instalife #chocochipsbaby

Thank you Mami @amaliasari, aku dah dibawain oleh-oleh sate ayam pake telor.... Mannncaaaaappp tjiwah... Ghaidan suka banget sama sate nya... #myfirsttime #eat #satay #chickensatay #eggsatay #peanutsauce #notsobaby #nevuslife #nevuslove #experience

“ANAKKU GURUKU”

Sinopsis:

Beberapa anak terlahir dengan kondisi kelainan bawaan yang tidak selalu dapat terdiagnosis sejak awal kelahiran; terdiagnosis ketika dalam kondisi berat, bahkan tidak terdiagnosis hingga meninggal dunia.

Buku ini ditulis langsung oleh delapan ibu tangguh dengan anak penyandang kondisi langka, di antaranya DiGeorge Syndrome, Parsial Trisomi Kromosom 6, dan Nevus Giant Hairy Congenital Melanoctic. Para ibu menceritakan kisah mereka dan buah hati mereka, mendedah sikap, pola pikir, hingga tindakan-tindakan yang mereka ambil saat menghadapi masa-masa sulit, bahkan kritis.

Bagaimana mereka merawat ketabahan, bagaimana mereka menyikapi gunjingan atau stigma negative masyarakat, bagaimana mereka berjuang dan berkorban demi anak special mereka ....Di setiap kisah ada rasa haru, kepasrahan, keikhlasan, ketelatenan, dan rasa syukur yang tak terbatas.

Buku ini mengajak kita merenungi perjuangan para pejuang kecil yang special dan sosok para orang tua tangguh di belakang mereka. Menggugah kesadaran bahwa hidup memang tak sempurna dan kadang sungguh sulit, namun ia tetap layak diperjuangkan.
Inilah kisah orang-orang yang memilih untuk tak kalah. Anda akan larut dalam cerita penuh liku dan sarat hikmah.

Harga : Rp 85.000

Kontak ke mama aku ya kalau mau pesen @amaliasari

My first photo at 2018, while watching fireworks at LRT station to be.
May we always healthy, happy and bless by Allah... That's the way to give "peace" sign by me #pose #newyeareve #stayuplate #happy #baby #notsobaby #nevuslife #nevuslove

Panas panasan gini, aku pakai sunblock dulu nih biar nevusnya gak tambah gosong... Met liburan terus semuanya.... Masih ada satu hari lagiii... Tees by @gingersnapsindo
#nevuslife #nevuslove #flowerfield #pvj #parisvanjava #bandung

Runaway groomsmen(baby)... He prefer playing soccer rather than standing still at wedding party... Ruuuunnn baby ruuunnn... #soccerfield #baby #throwback #balita #bayi #1yo #happy #nevuslife #nevuslove #happybaby #spots

Terima kasih banyak udah main ke rumah Ghaidan, Pakde @bimodd dan Bude @ayassaraswati ... Ada Mbak Amara cantik juga... Dan yang pasti ada Eyang Is dari Bandung...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
📷: @bimodd
#nevus #nevusindonesia #nevuskids #nevuslove

Yeaaaayyyy.... I really really like surprise egg... Thank youuuu.... #surpriseeggs #kinderjoy #happy #baby #nevuslove #nevuslife #mellowyellow

This is me... .
.

When i was did my second surgery... The doctor did removed some part of my nevus that have differents textures at five spots... At lymph gland (its like a skin tag), two spots at chest (one was like a bump, the other is have slighty different color that surrounding skin)l, and the biggest ones was on abdomen (its like lipomas-Round lumps that form under the skin caused by fatty deposits).
...
But guess what,, all those nevus that have been removed is comeback and grow bigger than before removal... And some satellites has changes too, there is some white border around a bunch of sattelites, the doctor said that those are halo nevus.. My skin will always change i guess... #nevuslove #nevuslife #bareyourskin #mychocochips #baby #rare #gotspots #tbt #throwback

Most Popular Instagram Hashtags