[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

zeanaramli zeanaramli

2869 posts   8212 followers   345 followings

zeanaramli  Show/Event/business 0182020133 Wife to EzadLazim

Ini la peranan kakak
Bukan nk jd ketua @ leader ke @ apa2 cuma @ezadlazimlovers kali ni mmg mcm family kakak dah....rajin sungguh korang vote lagu Hero Tamil kakak #kuasacinta @ezadlazim hrp2 uolss tak bosan la naa dgn kakak ni...sb tu kakak nk dekat dgn korang dgn adanya aktiviti artis & peminat....kita jumpa 30hb naaa utk event akan datang...yg jauh kita dekatkan yg dekat kita kiss kiss cukup la....hehe
Kakak n abg tk pemes..tp blh la secukup rasa...hehe...githuuu
Doakan kakak kaya haha...blh kita g bercuti .....githuuuu....phewitt
#hitera
#EraFM #hotfm #radioria897
#ezadlazimlovers #malaysia #singapore #indonesia
Kita family tk besar...tp ok la kan....janji hati kena kental...

#Repost @ezadlazim (@get_repost)
・・・
Hari ini dah dengar 2 kali lagu #kuasacinta berkumandang di @era_fm ...tq era fm... tq semua yg menyokong lagu ini ... jom undi lagi dalam #cartabarunakuperafm... moga lagu ni terus mendapat tempat di hati semua....
#Repost @mvm_production (@get_repost)
・・・
Terima kasih atas sokongan anda semua!! Kuasa Cinta @ezadlazim dah pun on air @era_fm dah. #EraFM #OnAir #KuasaCinta #TeamEzadLazim #MVMProduction #MVM #music #support #localmusic
@ezadlazimlovers @ezadzeanaventures @ezadzeana_supporters @ezadzeanabyezadlazim @ezadlazim_supporters @zeanaramli @hadi_rumnan @iman_imran75

Ok sempena besday Mama kakak bawa Mama mencantik kan lg muka mama...pastu mcm2la...
Mama kakak umo dah 61 tahun...anak2 ada 11..cucus kakak malas nk kira...sb sgt ramai la...
Kakak nk buat panicure manicure la...
Mama pls sumpah kakak kaya boleh....

As"salam Sayang2 kakak semua
Rindu kakak la tueee...
Jom la join #karok #karoke lagu lagu @ezadlazim
Anjuran @ezadlazimlovers
Jgn lupa ahad ni ada ceta best pye pasal aktiviti #bowling baru2 ni...best takkk...acara penutup kakak nk organised #bercuti lak.....
Cc
@ezadzeanaventures
@ezadzeanabyezadlazim
@kopibadang akan sponsor hadiah utk aktiviti ni.....
#minumsecawannakbercawancawan
Tq bos ku abg angkat kakak no. 10
Muahhh githu
Ikhlas
#kakakcun
#ezadlazim #ezadlazimlovers #kopibadang #zeanaramli

Tq naaa mamaku syg beli @kopibadang
Sambil kakak dating lunch dgn @ezadlazim
Kakak sempat menjual kopi dkt Tokey Mama Ida Ekor Goreng
Kedai Mama ni dkt2 dgn #astro
Tq mama ....kakak jual ye .....
Cc
@mie_jetla24
@twin_hisham
@ezadlazimlovers
@ezadzeanaventures
@ezadzeanabyezadlazim

Dulu2 ms kakak buat #sales utk #hotel
Keliling Daerah/bandar kakak g menjual
Panas terik/hujan/naik bas/travel kesana sini itu dah biasa
Pakai kasut tinggi sb nk jumpa client
Bos kakak srh jumpa org satu hari 5 orang lps tu naik 8 org kena ada cop company bagai
Tp lama2 client dah ramai kakak tk payah la nk cop2 bagai haha githu janji #closed the deal
Sb tu org tak mau sgt buat #sales #marketing syok sikit
Dr 2006 ke 2015 buat sales Hotel syok jg ramai kita kenai,tk tau malu langsung...ada buat event hotel la...semua la...janji keje sudah......
Aishhh mcm2 keje kakak ni...sempat jg la keje #bank ambik #vss pastu sempat lg buat partime mcm2 la...makeup la photoshoot la,trading la,
Nukilan ke 2 utk hari ini

Phewittt
Kakak & Hero Tamil kakak @ezadlazim dapat satu set @elhajjproducts
Sesuai bg sesiapa yg nk menunaikan #umrah #haji...
Kakak suka lipbalm dia...korang ushar tau kt IG ni sgt terjamin #halal
@ezadlazimlovers
@ezadzeanaventures
@ezadzeanabyezadlazim

Kredit pd gambar ini... Cantik.....#purdah
Andai satu hari nanti......
Mula2 sy pakai tudung 2007...nmpk rambut sikit2...berfesyen2,pakai subang rugged,nk jg nmpk stylo mylo,start melabuhkan tudung bawah paras dada,lps kawin,
Stp org nk berubah kena ambil masa,sy pun pernah dikata bohonglah dah berubah...
Sy depan kamera,live je nampak gedik,sb mungkin kdg2 sy menjual brg kena mulut pot pet pet..wahal sy kat rumah diam,
Sb tu kalau ada sapa2 nk berubah kita kena bg semangat,percaya pd dia,dia akan berubah terutama sekali dlm gejala dadah,mungkin dulu kurang kasih sayang dr Ibubapa,dibiarkan duduk sorang2 di bandar raya,teringin nk mencuba,lama2 trsyok la pulak,bila sy jd Ibu/bapa sy risau dgn masa akan datang,byk sgt gejala juvana skrg,anak2 muda mula berani melakukan perkara2 tanpa kesedaran mungkin,sy cuma nk kata sy teramat benci Dadah,sori la naa pd sapa2 yg belum bersedia nk berubah,hati ini selalu risau,tp kalau rasa diri tk kuat,cepat2 la ambil wuduk,solat,

Kalau tk nk berubah jg sy akan tunjuk skil silat sy...haha..githu...dtg jumpa sy,kita berbincang,mcm mana nk berubah...kita berubah kearah kebaikan sama2,

Sebab tu sy sgt tak yakin sapa2 manage laki saya hehe...sb sy je tau mcm mana nk handle org2 mcm ni,adakala sy pun mental jg,kena tabah,sabar...kui kui kui... Tp skrg sy pelan2 naa..sy nk cantik sikit2 lagi,still nk bermakeup bagai,
Doa baik2 ...rezeki pun dok mai yg baik2 ja..
Dari #keranakamu ke #hatimati ke #demicinta ke #kuasacinta....
Minta2 la lagu baru ni dimain kat mana #radio....
Ini je nukilan pagi ini...dr

#kakakkiut

Morning
Yayang & Adik in action
Pandai Yayang pujuk adik

Lets #cantik
Best kat sini..kakak br je abis mencantikan wajah kakak td #blossomglory #beauty #care #centre
Ni kakak attach harga dia...lps ni kakak dpt #free #facial #whitening #manicure #padicure #foot #massage
Balik2 Daddy @ezadlazim
Mummy knp dah lain
Mcm mana Mummy nk tdok...
Yayang & Adik kata Mummy cantik la....
Yo la......

Kakak nk dating dgn #beautician sat..so kakak masak siap2 sblm kakak keluar hehe...
Spt biasa kakak nk kuar je umh kakak kena setlekan anak2,umh,masak pastu br nk g horey...
Ehem2 jgn lupa rini nk g mencantikkan diri ok...kih kih kih...cc
@ezadlazim
@ezadlazimlovers
@ezadzeanaventures
@ezadzeanabyezadlazim
Ehem2...nk g menjual kopi & perfume sat...kot2 laku keras ke lg....sapa2 nk jumpa kakak pasal cantik jom ikut...

Most Popular Instagram Hashtags