zeanaramli zeanaramli

2773 posts   8152 followers   334 followings

zeanaramli  Wife to EzadLazim,Mummy to Yayang & Adik Show EzadLazim:0182020133 BUSINESS:Isetan KLCC/The Garden (Raya 2017),Jahit Pukal Love:Cooks,Fashion,Makeup

Kakak time2 mcm ni tgh belajar Al Quran dgn Ustaz @amirulsyahir
Huhu lama tk ngaji ni, Ustaz kata kakak blh membaca cuma idaqom dia ja kena belajar lg..baik Ustaz..kakak belajar lg naa
Ustaz kata sapa2 nk belajar lg jom ikut kakak mai umh ada geng syok gak....br syok cikit...tp anak2 kak pun belajar ngaji gak tau...

#Repost @moderncollezione (@get_repost)
・・・
When your favourite singer visited your booth...
You jump with excitement in serving him
Thanks @ezadlazim.
#moderncollezione #3abdulsg #ezadlazim #livefesteunos #livefestsg

Kakak meting sorang je dgn Bos2 @mvm_production
Mcm2 la berdiskusi tau....shawl belit leher kakak dr
@ezadzeanabyezadlazim @ezadzeanaventures
@ezadlazim

Salam subuh
Ni order #perfume utk sayang2 di #Singapore
@ezadlazim akan ke Singapore kejap lg
Sapa2 yg dah order perfume ni akan dpt #free gambar Hensem #ezadlazim tu
Tq Admin @teamezadlazim @teamezadzeana yg buat sendiri,dia bg free je kt kakak..tq naaa Eina Admin TELSK
Tq jg buat makan2 utk Admin2 saport Artis Satu Malaysia....
@ezadzeanaventures
@ezadzeanaventures
Aktif2 admin semua...

Jiran sebelah umh kakak @sahrisme mai makan nasi petang2 ni..kakak masak utk #lunch ..dia mai makan ptg...
Tq bpren angkat mai umh...lps ni kuih raya umh aku sgt byk ko habiskan k...
@ezadlazim @ezadzeanaventures @ezadzeanaventures

Kalau kakak cepat pelupa abaikan
#karikepalaikan #masak #sendiri
Ni je menu utk hari ini
Kakak makan #lunch ok...

#Repost @ezadzeanaventures (@get_repost)
・・・
Nk tudung mcm @ladyboss kami @zeanaramli tak....
Jualan di #Singapore sempena #syawal ni #12 shj
Boleh dapatkan dari ejen terhebat kami @khaiza_collectionz
#lakukeras #malaysia dah #soldout
Harga istimewa ini sempena boss kami @ezadlazim ada #show di sana selama 4 hari
Boleh jg call Branch Manager kami En @amirulsyahir dia akan memantau urusan kerja sepanjang di Singapore

#Repost @ezadzeanaventures (@get_repost)
・・・
Promosi utk #syawal utk peminat di #Singapore
Boss kami @ezadlazim akan berada di Singapore selama 4 hari di sana utk program TV #mediacorp
Jadi lady boss @zeanaramli nak bg harga kasih sayang pada peminat disana $14 sahaja
Blh jg dapatkan #perfume cinta kami di sana
1)Lisa
2)Khaiza Collection
3)Intan
4)Puti Indah
Sila wasap #0182020133(utk dapatkan no.telephone ejen di Singapore melalui Puan Zeana)
Boleh jg dapat perfume kami dgn #branchmanager kami En @amirulsyahir
Cc
@ezadzeanabyezadlazim

Di waktu begini aku boleh mencicah sorang2 #jerukpakali
Okbaiii....selamat beradu @ezadlazim
@ezadzeanaventures @ezadzeanabyezadlazim
Mesti la tu ada yg teringin nak join kan...tp malu nk habaq...

Tq adik ipar ku Mohd Ridwan engineer terkenal di Kulim ni soping baju kami dr @ezadzeanaventures @ezadzeanabyezadlazim
Lps ni blh la jd model catwalk kakak nak tak
Mahai dak charge dia...
Tq adik ku jamu makan2,selalu suka masak2 sedap bg org ml
Yg penting dorang selalu sapot bisnes kakak kecik2....sapa2 nk kekosongan nk pakai Engineer kt KL habaq la...sb nk srh depa ni dok KL jg...sb nk menega senang...hehe....sb kami semua dah dok KL dah...

Most Popular Instagram Hashtags