zazarinna zazarinna

6664 posts   118000 followers   1284 followings

πŸ‘Έ Hwaiteu Vit Skin πŸ’Š  SINGLE MOTHER ➑️29TH ➑️ ➑️FOUNDER ➑️ HWAITEU VIT SKINβ„’ βž‘οΈπŸ“ž- 0123006786 ➑️SSM-002262285-D

salam jumaat 😊

rindu kat hero ☹️ tgh2 tmpt umie dia tido..sng bila pelok dua2 😍
anak bujang da blk melaka 😫😫😫😫 goodnite 😫😫😫

kak zaza love sgt baju dari @shawlpublika cantik sampai payah nak pilih colur apa 😭😭😭😭 korang cpt2 follow diorg k 😘 sementara stock masih ada πŸ€—

closed for pre order!!!!
terima kasih sbb percayakan product laris dari kak zaza....semua berebut2 nak mantap kan aset & kulit πŸ™ˆ,now kak zaza terpksa closed order tau tau tau 😫 walaupun kak zaza nak sebenarya tp stock habis licin mcm pisang goreng 😭😭,tunggu stock baru plak 😍😍 baru kak zaza open order okey syg2 😘😘😘😘 much πŸ’™,kak zaza leh rehat jap 😬 alhamdullillah πŸ€—
#alhamdullillah #hwaiteuvitskjn #larispisanggorengpanas 😬 tp kan kak zaza lupa 1/4 ni ada bukak booth 😫😫😫 mcm mana ni 😫😫😫😫

PERHATIAN‼️‼️‼️
Buat semua gurls di luar sana..
Hwaiteu Vit Skin ni sgt2 laku keras!! Restock je abis! Sampai je stock smua dah bertuan! So pada uollss yg ada rasa..
.
"Ermm nanti la.."
"Ok,tengok dulu la.."
"Nak..tpi pikir dulu la.." .
MAAF‼️‼️
Stock Hwaiteu Vit Skin tak tunggu uollss berfikir ok..
.
.
Sekarang terpksa buat Preoder je tau..
Macam tu sekali dasyat nya ni!
Bukan HQ tak ready stock,tpi stock out macam air....πŸ€—πŸ€—..sooo.. 1st come,1st serve okey uollss...😊✌
.
.
Whtsup sekarang utk tempahan/book: ☎ 017-2741777 ☎
☎ 017-2741777 ☎
☎ 017-2741777 ☎

rindu chipmore 😭

Alhamdullillah 😘 mana yg da amalkan paham2 laa yee...yg penting cust happy kak zaza happy
ehhhhh ada best promo laaaa uolsss
apa tunggu lagi 😜😜😜 jomm whatappss cpt2
PROMOSI LESS RM20.10 😍😍😍 Bermula HARI INI ⏩ 20/3/2017
HWAITEU VIT SKIN NORMAL PRICE :
RM120
πŸ’– AFTER LESS RM99.90 only
.
Laju2 WHATSUPP 012-3006786 atau klik je link di profile i.g sis https://www.instagram.com/hwaiteuofficial/
.
☝ ☝☝ utk dptkan harga diskaun neihh πŸ˜‰πŸ˜˜ bkn senang nk ade less ni tauuu

Alhamdullillah 😘 mana yg da amalkan paham2 laa yee...yg penting cust happy kak zaza happy
ehhhhh ada best promo laaaa uolsss
apa tunggu lagi 😜😜😜 jomm whatappss cpt2
PROMOSI LESS RM20.10 😍😍😍 Bermula HARI INI ⏩ 20/3/2017
HWAITEU VIT SKIN NORMAL PRICE :
RM120
πŸ’– AFTER LESS RM99.90 only
.
Laju2 WHATSUPP 012-3006786 atau klik je link di profile i.g sis https://www.instagram.com/hwaiteuofficial/
.
☝ ☝☝ utk dptkan harga diskaun neihh πŸ˜‰πŸ˜˜ bkn senang nk ade less ni tauuu

Alhamdullillah 😘 mana yg da amalkan paham2 laa yee...yg penting cust happy kak zaza happy
ehhhhh ada best promo laaaa uolsss
apa tunggu lagi 😜😜😜 jomm whatappss cpt2
PROMOSI LESS RM20.10 😍😍😍 Bermula HARI INI ⏩ 20/3/2017
HWAITEU VIT SKIN NORMAL PRICE :
RM120
πŸ’– AFTER LESS RM99.90 only
.
Laju2 WHATSUPP 012-3006786 atau klik je link di profile i.g sis https://www.instagram.com/hwaiteuofficial/
.
☝ ☝☝ utk dptkan harga diskaun neihh πŸ˜‰πŸ˜˜ bkn senang nk ade less ni tauuu

Alhamdullillah 😘 mana yg da amalkan paham2 laa yee...yg penting cust happy kak zaza happy
ehhhhh ada best promo laaaa uolsss
apa tunggu lagi 😜😜😜 jomm whatappss cpt2
PROMOSI LESS RM20.10 😍😍😍 Bermula HARI INI ⏩ 20/3/2017
HWAITEU VIT SKIN NORMAL PRICE :
RM120
πŸ’– AFTER LESS RM99.90 only
.
Laju2 WHATSUPP 012-3006786 atau klik je link di profile i.g sis https://www.instagram.com/hwaiteuofficial/
.
☝ ☝☝ utk dptkan harga diskaun neihh πŸ˜‰πŸ˜˜ bkn senang nk ade less ni tauuu

Happy sampai nak lompat peluk kak zaza yee....blh je asalkan cus kak zaza happy.....tp kak zaza rasa mcm nak buat contest laaa πŸ™ˆπŸ™ˆ nanti kak zaza update contest apa yee...😘😘😘😘

ehhhhh ada best promo laaaa uolsss
apa tunggu lagi 😜😜😜 jomm whatappss cpt2
PROMOSI LESS RM20.10 😍😍😍 Bermula HARI INI ⏩ 20/3/2017
HWAITEU VIT SKIN NORMAL PRICE :
RM120
πŸ’– AFTER LESS RM99.90 only
.
Laju2 WHATSUPP 012-3006786 atau klik je link di profile i.g sis https://www.instagram.com/hwaiteuofficial/
.
☝ ☝☝ utk dptkan harga diskaun neihh πŸ˜‰πŸ˜˜ bkn senang nk ade less ni tauuu

Most Popular Instagram Hashtags