zazarinna zazarinna

7465 posts   135948 followers   1422 followings

πŸ‘Έ Hwaiteu Vit Skin πŸ’Š  SINGLE MOTHER πŸ‘±πŸ»β€β™€οΈ29TH πŸŽ—FOUNDER πŸ’ŠHWAITEU VIT SKINβ„’ πŸ“²0123006786 🏬SSM-002262285-D

kelebihan ☝🏻#hwaiteuvitskin

kelebihan ☝🏻#hwaiteuvitskin

happy tuesday everyone πŸ’ƒπŸΌ
thanks you dear sbb happy with #hwaiteuvitskin ni cust kak zaza da SINGAPORE πŸ’‹ yg da makan 3 botol....nak kulit cerah kena konsisten sampai perubahan nampak...sbb tgh nak stabilkan hormon kita πŸ€—

haaaa jgn lupa amalkan rahsia kak zaza tau!!! sblm tido wajib!!! nak cantik xyah malas laaa 😏😏😏😏 mls pepandai laa da besar mls nak ajar 🀣🀣🀣🀣 goodnite πŸ’™
NORMAL PRICE RM120 1BOX
RM200 πŸ‘‰πŸ» 2BOX #hwaiteuvitskin
RM60.00 1BOX Glowing Cream

dua wajah yang berbeza 🀣🀣🀣 diatas menipuan & teknik makeup 😝 nak panggil lofa @anashafize makeup murah & cantik hanya RM150 sahaja nikah /tunang tu harga lain 🀣🀣🀣🀣 eyelashes tu by @eyelashesbyah_ cantik gilosss & murah wey πŸ’ƒπŸΌπŸ’ƒπŸΌπŸ’ƒπŸΌ RM10.00 je uollssss kalau borong 20box eyelashes dapat kurang RM8.00 jatuh satu kotak πŸ‘»πŸ‘»πŸ‘» murah kan?? nak kulit cantik amalkan je @founderhwaiteu
@hwaiteuofficial
je cfrm kulit glowing kilat πŸ‘πŸ» sblh tu kak zaza xpakai foundation pun sbb xsuka mampat siang2 buta 😏 okbai nak mandi & tido πŸ€¦πŸΌβ€β™€οΈ hbs da waktu main makeup πŸ™„πŸ™„πŸ™„

setel dah cari barang untuk shoot esok πŸ’ƒπŸΌπŸ’ƒπŸΌπŸ’ƒπŸΌ muka manyak senyum 😝 tp double chin nak g mana?? 😏😏😏

happy monday LOVE πŸ’™

tak yah dgr cite mengarut gossip terhangat laaa kan!!!! xyah nak layan sgt jiwa orang kotor
meh cantikkan diri lagi bagus 🀣 lagi2 kaum wanita yg selalu teranaya oleh kaum lelaki 😫😫 tapi bila da perfecto to cfrm abam sayang 🀣🀣🀣 whatspp je trs kak zaza,harga pun kak zaza da letak brapa SBB TGH PROMO UOLSSS +60123006786 HVS +60123006786 HVS

Wehooooo πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ,yang penting klu terminum kelapa pun xpe jgn hari2 😀 kang apa yg kita makan semua hbs 😭 yg penting aset umph!!!

Alhamdullillah πŸ’™

alhamdullillah πŸ’™ just konsisten & pantang kan air kelapa sahaja tau 😘 yg lain mcm biasa bykkan minum air masak caffien just jarakkan 2jam πŸ’‹

punya excited nak putih baru try sebotol,siap makan 4 biji pagi 4biji malam 🀣🀣 sampai parut pun pudar πŸ’ƒπŸΌπŸ’ƒπŸΌ ni beli lg sebotol sbb menjadi πŸ€¦πŸΌβ€β™€οΈ siap jadi gilaaa 🀣🀣🀣 penat gelak 😫
mami casie : πŸ‘‰πŸ» naik πŸ›΅ g beli barang dapur ngan shuben ,siap shuben tegur awat muka putih sgt 🀣🀣🀣
shuben mami casie : πŸ‘‰πŸ» makan product zaza ke #hwaiteuvitskin
mamie casie : aah makan #hwaiteuvitskin laaaa pehh power kan ??
tu laaa dia ambik lg 🀣🀣🀣 repeat uollsss πŸ’ƒπŸΌ lagi2 da start PROMO 2 BOX RM200 plak tu!!! cepat2 beli uollssss 100BOX ONLY!!! untuk harga promo πŸ‘»πŸ‘»πŸ‘»

Most Popular Instagram Hashtags