zarinazainuddin_ zarinazainuddin_

11181 posts   804839 followers   1485 followings

Zarina Zainuddin  03-56131611 Addura Marketing (m)sdn. Bhd Si penjual pulut kuning dan rendang Peh Peh Peh Peh

http://adduramarketingmalaysiasdn.berhad/

#pulutkuningberhiaszz
Happy birthday sahabat ku @lelarizt 💕
Tq datin becca @rebeccanuralislamahmad

Happy birthday buat sahabatku @lelarizt tq datin @rebeccanuralislamahmad tempahkan pulut kuning berhias buat sahabat baik kami ni.. Walaupun kita jarang berjumpa kau jauh dimata tapi dah lekat dihatiku 😍😘
Tq datin atas jemputan tazkirah pagi Jumaat yang mulia ini, semuga diberkati Allah

#gadispenjualpulutkuning
@farisaidayu
Dah ready tunggu agent pulut kuning pickup untuk delivery
Whatsapp #0146120479 #0173743341 #0102288573 for order

#ceritamalamtadi
Segala jenis minyak dan krim saya letak kat perut saya akhirnya Bonda basah jugak penyelamat sakit perut period pain tapi dengan badan-badan sekali sakit thank you bedah urut saya malam tadi thank you naim jaga ibu malam tadi subuh tadi lega sebab malam tadi makan bonda basah perut saya tak sakit dan badan saya rasa segar bila bangun masak dan sekarang nak pergi shooting
#jamumajkun #bondabasahspecial makan first day period sahaja tau untuk melancarkan perjalanan darah dan memang Bagus untuk wanita

Bulan lepas tak standby bila period main suh azal p beli apa yang ada.. Bulan ni dah standby awal2 #lexee active Oxygen &Negative Ion Sanitary Napkin care & Comfort patut ler jerawat besar timbul sebiji dia mau marii.. Nasib sempat Isyak weii.. Seminggu cuti lor ABC
#sanitarypad #Lexeememberikankeselesaandankesegarankepadasetiapwanita
Korang standby ler beli barang baik kena jaga baik2 jangan main bedal jer. 😂😂😂
Selamat bercuti

Happy belated birthday my favourite make up artist my beautiful sister @leasulaiman15 sorry semalam tak dapat dtg balik shooting dah penat tie.. Nanti kak ina bagi present jer yea.
Semuga Allah permudahkan segalanya dalam hidupmu dan Allah merahmati hidupmu dunia akhirat.. Ini adik saya sebiji muka cam mak saya.. Hihihi 😍😘

Azil suka dengar azan
Dah asar dah jommm

Assalamualaikum
Adik ni saya kenal masa shooting drama huru hara raya di Penang sebelum puasa aritu.. Dia sponsor baju untuk shooting drama tersebut.. Tadi saya dapat mesej anaknya yang comel ni mengidap jantung berlubang dan perlukan pembedahan segera.. Sesiapa yang perihatin bantulah dia menyelamatkan nyawa anak nya.. Mungkin hari ini dia perlukan bantuan kita esok lusa mungkin Allah gerakkan hati orang lain membantu kita disaat kita benar benar memerlukan
Semuga di permudahkan segala urusan semuga anak manis ini boleh membesar sihat..InsyaAllah ❤

Turn abang #azil beli surat khabar pulak.. #autismawareness
#mylove❤️

#ceritapagitadi
Azal dah siap standbye beg dia kt luar sementara sapu sampah saya ajak pegi beli breakfast dia cakap kenapa ada two choice.. Maksudnya dia nak abiskan kerja dia dulu.. #autismawareness
#mylove
@azal_azrai

Sementara tunggu kuah rendang ayam pekat.. #pulutkuningrendangayam
#pulutkuningrendangdaging
#pulutkuningrendangkerang
Whatsapp #0102288573 for order
Arini ada masak lebih sikit tapi kalau nak datang rumah yea.. Sebab jap lagi agent2 pulut saya sampai ambik untuk buat delivery.
Untuk orang-orang JB dan Singapore tunggu yea 25-27hb di #bazarlambak @ Viva Bussiness Park Chai Chee Road
Orang-orang Johor sila hubungi 0197090080 Singapore anda boleh whatsapp #0193024622 #0146120479 #0173743341
Jumpa nanti semuga dipermudahkan Allah, rezeki untuk kita kongsi bersama.

Most Popular Instagram Hashtags