[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

zarinazainuddin_ zarinazainuddin_

10880 posts   768478 followers   1446 followings

Zarina Zainuddin  03-56131611 Addura Marketing (m)sdn. Bhd Si penjual pulut kuning dan rendang

http://adduramarketingmalaysiasdn.berhad/

Terima kasih maduku tersayang Datin Sri, masakkan berbuka untuk kita orang.. ..kita dah sibuk dgn pulut kuning rendang tak sempat nak masak datin sri yang masak arini.. Alhamdulillah..

#sambalgile @bettyrahmad dari betty kitchen.. Sedap sambal ni berapi weii.. Berselera terus bertambah tambah nasi nanti.. Selamat berbuka.. Weiii.. Nak balik raya jalan jammed canner ni..

Untuk kulit lebih cantik halus dan gebu.. Cream ni lebih pada untuk anti wrinkle
Melambatkan proses penuaan kulit.. Harga one set rm800 lebih laa.. Sebab ini produk international.. Cubalah.. @zavouroche

#Repost @pulut_gurls_zz with @repostapp
・・・
Tgk laa..zoom la sket bg puas ati 😁😁😁..nk lg puas ati???order dgn agent2 yg berdekatan anda 😉. .

Senarai Official Agent PULUT 👇👇👇
.
Agent Linda - 016.337.8591
👉 BUKIT JELUTONG
👉 DENAI ALAM
👉 SETIA ALAM
👉 PUNCAK PERDANA
👉 U10 ALAM BUDIMAN
👉 MCD PUNCAK ALAM
.
Agent Lily - 012.384.8835
👉SUNWAY.
👉USJ.
👉PUCHONG.
👉PUTRA HEIGHTS.
👉SAUJANA PUTRA.
👉🏻KIOS UPTOWN PUCHONG NIGHT BAZAAR.
👉🏻KAWASAN SEKITAR.
.
Agent Alina 012-2191512.
👉SHAHALAM (Seksyen 2-36)
👉KOTAKEMUNING
👉KLANG 👉PETALINGJAYA
👉KELANAJAYA 👉BANGSAR
👉TERENGGANU (ROADTOUR)
👉KAWASAN2 SEKITAR
.
Agent Janna - 0133692359
👉KOTA DAMANSARA.
👉BANDAR UTAMA.
👉TROPICANA.
👉ARA DAMANSARA.
👉MUTIARA DAMANSARA.
👉DAMANSARA PERDANA.
👉SG PENCHALA.
👉TMN TUN DR ISMAIL.
👉PETALING JAYA.
👉DAMANSARA.
.
AGENT AISYAH - 0132578613
👉 PUNCAK JALIL, EQUINE
👉 CYBERJAYA, PUTRAJAYA
👉 BANGI, BBBANGI
👉 SERI PUTRA, BUKIT MAHKOTA, TESCO BDR PUTERI
👉 TESCO NILAI, USIM
👉 UKM, UPM, UNITEN
👉 UKM KL, YAYAselangor
SELANGOR TASIK TITIWANGSA
👉 SEREMBAN (sebulan sekali)
👉 PORT DICKSON (sebulan sekali)
.
AGENT Alyaa - 016-6375662
👉 SELAYANG
👉KEPONG
👉JLN DUTA,IPOH,KUCHING
👉 SENTUL
👉 BATU CAVES
👉 GOMBAK
👉 WANGSA MAJU
👉 SETAPAK
👉 SEKITAR BANDARAYA KL.
. .
#pulutkuningzarinazainuddin
#pulutkuningsedap
#pulutkuningrendangayam
#pulutkuningrendangkerang
#pulutkuningrendangdaging
#deliverypulutkuning
#bazaarpaknil
#kepong
#kotadamansara
#shahalam
#petalingjaya
#kualalumpur
#putrajaya
#kepong
#selangor
Okay lepas raya dapat nak order area kl.. Ini agent saya yang aktif @pulut_gurls_zz

Ya habibi now @tv2 @rtm malaysia

Tq duit raya untuk anak2 dari @aydajebat

Berselera sungguh ayda dan family makan pulut kuning rendang daging ni.. Tq so much hantar duit raya untuk anak anak along memalam ni.. Banyak pulak tu.. 😀

@aydajebat and family in the house
Semua craving pulut kuning
Sahur awal.. Saya tak dapat pergi ib arini tak sihat
Tapi pulut kuning rendang semua masih sempat buat tadi.. Tq so much alang for comming 💕

Selamat hari raya dari kami sekeluarga
Mohon maaf segala salah dan silap sepanjang bersahabatan kita di ig ni.. Semuga segala perjalanan balik ke kampung berjalan lancar.. Malam ni last day pulut kuning rendang ayam rendang daging rendang kerang.. Sabun sireh durian Belanda lipstick raya mahic foam powder semua ada.. Dtg yea ramai 2 arini akak bawak lebih pulut kuning sebab semalam ramai yang tak merasa datang jauh2.. Haaa.. #kukirimcinta
Nak start day ni stand bye berbuka depan TV 3 ..

Tq @zavouroche
Cantiknya baju raya azal dan azil tahun ni..
Sapa nak cari baju untuk anak teruna bolehlah ke
Lot 3A,Jalan Pasaran 23/5,Section 23,Shah Alam Selangor.

Saya teringat arwah opah saya Saya jaga dia hingga di nafasnya yang terakhir.. Ya Allah rinduuu opah.. Semuga arwah tenang disana.. Budi dan jasa opah sampai ke akhir hayat tak dapat ina balas
Al-Fatihah Siti Jamilah syed Mohamad Ali 💕
Bila lihat video ini hati cukup tersentuh..

#ceritamalamtadi
Di istana budaya
Tak cukup kesian ada yang datang dari jauh2 tak dapat rasa 30minit letak trus licin.. So hari ini akak buat jugaklah utk ibu mengandung yang Dayang jauh dari Putrajaya...semenyih.. Kedah pun ada.. Mlm ni jumpa jam 9 mlm di istana budaya #carbootsaleraya
Lipstick raya jangan lupa pakai magic foam spf 60 dulu for sure kulit halus selembut dan secersh bayi..

Most Popular Instagram Hashtags