zarinazainuddin_ zarinazainuddin_

13,369 posts   1,317,479 followers   1,742 followings

Zarina Zainuddin  Actress, Entreprenuer and a mother of four #pulutkuningrendangzz

Assalamualaikum
Kat Bangkok ni nak cari makanan halal kami pergi soi 7 ..sepanjang jalan disana semua halal food yang sedap dan tak kembang tekak nak makan..kadang ada tempat halal tapi bila kita makan weiii..tak boleh masuk..nanti tengahari saya syer food kat sana yea.. #thebestintown

Salah satu Lagu favourite azal 💕

Good morning 💕
Sawadika

Assalamualaikum

Bila berdebat dengan yang tak cerdik
Kita ikut emosi ..bila cuba nak fahamkan last last saya terus demam nak fikirkan macamana nak fahamkan .. Saya tak tahu nak cakap apa lagi...terima kasih pada yang memahami ,terima kasih pada yang cuba mengerti .. kalaulah anda berada di tempat saya.. Apa pun life must go on saya tetap meniaga esok..#pulutkuningrendangzz💕

Agent2 kami seperti biasa esok akan buat delivery
@agent_aisyah15 (016-6375662)
Bandaraya KL, Jln Ipoh, Jln Kuching, Jln Duta, Ampang, Wangsa Maju, Setapak, Gombak, Batu caves, Kepong, Selayang , Damansara Damai dan Bdr Sri Damansara

@agent_carlinda (016-3378591)
Bukit Jelutong , Mcd Denai Alam, Setia Alam , Puncak Perdana , Mcd & Uitm dan Puncak Alam

@copycakes_lily (012-3848835)
Sunway, Subang Jaya, USJ, Putra Heights, Saujana Putra, Puchong, TPM & kawasan sekitar.

@desserts.semek (012-2191512) 👉 KLANG & PORT KLANG
👉 SELFPICKUP DI BANDAR PUTERA2,KLANG*
Kawasan yg berhampiran:-
Kota Kemuning, Bandarputera1, Jln Kebun, Johan Setia, Bukit Naga, Bukit Rimau, Bukit Tinggi, Bandar Puteri dan kwsn2 sekitar.

@iris_delivery (wa 013-3692359)
Kota Damansara, TTDI, Tropicana, Bandar Utama, Ara Damansara, Sg Penchala, Damansara Heights , Damansara Perdana , Damansara dan kawasan sekitar

@kembara.mak.dan.anak (wa 013-2578613)
Equine, Seri Kembangan, Cyberjaya, Putrajaya, •
@sumi_collectionshoppe (012-7879949)
Putrajaya, BBBangi, Bukit Mahkota, Nilai,Senawang, Seremban dan Port Dickson

@mkf_services Shah Alam dan Klang
• 01123207102
@zianaamoy Taman Dato Harun, Taman Medan, Sri Manja dan Sri Sentosa (012-3571695)

@slay_service Cheras, Kajang & kawasan sekitar (013-2314758)

@intanzailie Banting dan kawasan sekitar

@_yuumieyahfz (wa 013-3527743) Kuala Selangor, Sungai Buloh, Kuang, Unisel Bestari Jaya, Rawang, Bukit Beruntung dan Tasek Puteri dan Ijok
0133527743

@fareydahdania (019-4040666) Seri Manjung, Sitiawan dan Lumut (naval base Lumut) •
Agent kedah (+60 12-285 9036)
@pulutzz_agentkedah

Agent kulim kedah dan bukit mertajam (017-2575141)
@azie_tomamiya
.
@elizasazali (016-2502543)
Petaling Jaya, Bangsar South, Jln Klang Lama, Mid Valley, Kerinchi, Pantai Dalam, Bangsar d

Jumpa ,berbincang dan berkenalan dari hati ke hati 💕
Perkongsian Keusahawanan
Saya selalu jatuh tapi saya bangun balik kerana bumi Allah yang luas dan rezeki Allah ada selagi kita usaha ,InsyaAllah 💕
Jumpa di Epic Enterprenuership Karnival USM

Buat warga MELAKA..MELAKA,
Cepat2 jgn lambat2..AHAD 23/9 K.Sumi datang lgi MELAKA. .
ORDER MASIH DI BUKA pulut kuning rendang @zarinazainuddin_ .
.
Terus whatsapp 0127879949 atau klik jer wasap link 📲 di bio akk utk details dn oder. .
(TERUS WHATSAPP JGN DM @ CALL) .
.
👉P. Kuning Rendang Ayam Rm15
👉P. Kuning Sambal Udang Rm18
👉P. Kuning Rendang Daging Rm18
👉P. Kuning Rendang Kerang Rm18
👉P. Pandan Sambal BilisPetai Rm18
.
PICKUP POINT ⤵
🚗TESCO MELAKA CENTRAL
🚗MIBC AYER KEROH .
🚗TESCO CHENG. .
.
.
#MelakaCentral
#Mibc #ayerkeroh #mitc #melaka #bandarayamelaka #bandarmelaka #tescocheng #pantaiklebang #dataranklebang #batuberendam #terapiinstagram #kgmorten

Bismillahirahmannirahim..
Assalamualaikum..
.
Agent pulut kuning kami @azie_tomamiya akan membuat delivery ke utara khas utk org kedah dan penang..
.
Jom order awal!! Paling lewat 2hari sebelum tarikh delivery🤗
👉🏼tiada pembelian walk-in.. kene order awal serta bayaran penuh😊
.
Whatsapp segera 017-2575141
Whatsapp segera 017-2575141
Whatsapp segera017-2575141
No DM/No Call

Happy Birthday Daddy 💕
#pulutkuningberhiaszz💕
Untuk tempahan whatsaap #0102288573💕
#0173743341

ASSALAMUALAIKUM. OPEN ORDER.
.
@copycakes_lily ke penang hureay! 23/9 ahad. Order dibuka sekarang. Meh order meh. Ajak kwn, sedara, family order skali 😁😁. Whatapps lily ya.
.
🚗 IPOH MH HOTEL- petronas.
🚗 EXIT TOL terpilih DARI IPOH KE PENANG.
🚗 MCD JURU.
🚗 MCD PERSIARAN KARPAL SINGH.
.
🍛PULUT KUNING & RENDANG AYAM RM15.
🍛PULUT KUNING & RENDANG DAGING RM18.
🍛PULUT KUNING & RENDANG KERANG RM18.
🦐PULUT KUNING SAMBAL UDANG RM18.
🍛PULUT PANDAN & BILIS PETAI RM18.
.
MINIMUM ORDER 2 BEKAS PULUT.
⛔NO DELIVERY CHARGE.
⛔NO HANDLING CHARGE.
👉🏻ORDER PROCEED WITH FULL PAYMENT ONLY.
.
📲WHATAPPS ONLY 012-3848835.
#pulutkuningrendangkerang #pulutkuningzarinazainuddin #pulutkuningrendangdaging #pulutkuningrendangayam #agentpulutgirlszz @pulut_gurls_zz #utara #ipoh #kedah #penang #juru #bazaarpaknil #trustedagent #pulutkuning

Happy birthday Nurhazwanie
Dari kami the puluts team
#pulutkuningberhiaszz💕
Untuk tempahan whatsaap #0102288573💕
#0173743341

Jahatnya manusia mereka reka cerita yang tak ada gambar ig dia pun takde banyak komen berbalas dalam komennya last2 dia cakap saya sengaja meraih simpati.. untuk apa ya ..saya tak minta sedekah pun dengan orang saya cuma syer apa yang saya alami dan rasakan.. tak sangka perempuan pun jahat dan hati kotor ada lagi orang macam ni..
Sepatutnya sesama perempuan kita jaga dan sayang ksum kita kita doakan dan lindungi ia..
Semuga Allah membalas balik kata2 mu pada dirimu sendiri

💖

Most Popular Instagram Hashtags