zarinazainuddin_ zarinazainuddin_

11039 posts   789498 followers   1461 followings

Zarina Zainuddin  03-56131611 Addura Marketing (m)sdn. Bhd Si penjual pulut kuning dan rendang Peh Peh Peh Peh

http://adduramarketingmalaysiasdn.berhad/

Alhamdulillah jeragat dah kurang.. Katanya.. Night cream addura memang berkesan hilangkan jeragat

Cerita semalam
Semuga Daniel cepat sembuh
Family dan adik beradik madu saya..

#Repost @pop_tv9 with @repostapp
・・・
Rindu @pop_tv9 ? Lama Pop TV tak bersiaran tapi jangan bimbang, kejap lagi jam 9.30malam, bukak @tv9malaysia kami kembali bersiaran. Macam-macam topic dan guest artist yang best. Segment baru, lagu baru, host baru! Jumpa @nanamahazan , @shuksyj @mrhazama1 @generviekam @zarinazainuddin_ dan @azal_azrai kejap lagi tau. Tunggu!! #poptv9

Last sekali dapat juga saya beraya dgn anggah saya ni.. Along its so bz.. Tadi sempat berlari kejap redah rumah dia.. Sentiasa merendah diri dan kasih sayang kami kuat dari dulu lagi... Love u anggahku @azzaelite
Semuga hidupmu dirahmati Allah suami isteri.. Kita jumpa nanti di #megaexpress
Expo di Singapore.. Orang Singapore tunggu kita 10-13 hb ogos ni.. Singapore hall 6..

Sebenarnya satu pack ni dua orang boleh makan.. Ayu pun dah lapar bedal dulu pulut kuning rendang kerang.. Kita orang betul2 depan kfc Ampang park bawah jambatan ni.. Arini akak tak bawak estima bawak honda merah.. Sapa nak cepat cepat.. Call 0146120479 Ayu.

Hari ni special sikit ada pulut kuning kari ayam.. Sedapppp
Saya masih menunggu customer disini arini ada lebih pulut kuning rendang kerang,rendang daging, rendang ayam, kari ayam so sapa nak meh cepat.. Lambat akak nak balik dah.. Hihi.. Bawak azil arini tak boleh tunggu lama2..akak tunggu sampai 1.30 yea.. Apa2 call 0146120479.
Akak di Ampang park bawah jambatan depan kfc.. Tq dear
Orang-orang Singapore tunggu saya dtg di #megaexpress

Saya berada di Ampang park depan kfc sapa yang dah order tu sila ambik kt sini yea.. Arini kakak bawak keta merah ni..

Jangan lupa saksikan saya dan ragam anak-anak dalam pop TV malam ni di @tv9malaysia TV9 dan pada yang dah order pulut kuning rendang ayam rendang daging kari ayam tu tunggu saya di Ampang park sorry lambat sikit janji 11.30 tapi terlambat tunggu..

Tq Dato @zielajalil for order
#pulutkuningberhiaszz
Maaf atas kekurangan ina .. ❤❤❤Thank you @zarinazainuddin_ for the pulut kuning, rendang ayam and rendang daging. Sedap sangattttt and decoration lawa gila! Dah potong baru ingat nak ambil gambar Ina!😆❤❤❤ Untuk order esok ada order special dari bukit aman tan sri request nak pulut kuning kari ayam pekat sapa nak tumpang order boleh whatsapp #0193034622..boleh As mbik di ampang park esok jam 11.30

Baru sempat beraya dgn umie @umieaida9 ini sahabat dari zaman anak dara saya lagi pegi kelas modeling N A Studio sama2..@azahmontreal ..love u forever 😘😍

Jangan lupa saksikan esok saya dan anak2 di pop TV @tv9malaysia jam 9 mlm.. On the way to send Dato @zielajalil punya pulut berhias.. Jap Dato yea saya nak bawak azal makan dulu..

Most Popular Instagram Hashtags