[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

zarinazainuddin_ zarinazainuddin_

11651 posts   852944 followers   1538 followings

Zarina Zainuddin  03-56131611 Addura Marketing (m)sdn. Bhd Si penjual pulut kuning dan rendang Peh Peh Peh Peh

http://adduramarketingmalaysiasdn.berhad/

#Repost @isma_pulutzz (@get_repost)
・・・
Next week punya delivery.. Nak rasa kesedapan & kelazatan pulut kuning @zarinazainuddin_ cepat2 la order ye.. 24/10 selasa
Kelana jaya

25/10 rabu
Shah alam
Setia alam

26/10 khamis
Klang

27/10 jumaat
Port klang

Whatsapp
0122973467
01133067102

#pulutkuning #viral #sedapgiler #pulutkuningzarinazainuddin #jomorder #sekarang #ismapulutzz #shahalam #klang #kelanajaya #setiaalam #portklang

Azal cuba menyanyi..sambil main gitar..

Assalamualaikum orang nogori
Ni haa den nak bagitau pulut kuning nak sampai kek sano ..
orang somban rasah mambau pilah rantau mano mano laa ..
Whatsaap no ni 0132314758

#Repost @sumi_collectionshoppe (@get_repost)
・・・
Bismillah..Atas permintaan ramai dari warga Serdang ,Seremban dan Senawang..
Pulut kuning rendang @zarinazainuddin_ Kak Sumi akn bawa lgi pada 5/11 -Ahad
.
Pickup point spt di dlm gambar
Utk order dan details
Terus whatsapp Kak Sumi
0127879949.
.
Juga bersama produk2 lain
🍛Puding Raja
🍛Vietnamese Shrimp Rolls
🍛Sambal Setan
🍛Sambal Garing Che Nor
.
Kalau tak nk melepas lagi..cepat2 mengoder..❤❤
.
#Serdang
#MasjidUPM #Upm #Maeps #tescoserembanjaya #tescoseremban2 #Seremban2 #seremban #dataransenawang #dataranseremban #Paroi #Serembanjaya #Ampangan #bukitkepayang #bazaarmalaysia #negerisembilan #Nilai #senawang

#Repost @sumi_collectionshoppe (@get_repost)
・・・
Bismillah..Kak Sumi buka slot minggu ini utk pulut kuning rendang @zarinazainuddin_ yg super viral ..bkn sbb viral jee..tpi sedap hingga buat uolls termimpi2..di jamin mmg sedappp sgttt..😋😋😋
.
Utk order dan segala pertanyaan terus Whatsapp Kak Sumi
0127879949
.
Akan di bawa bersama produk2 lain
🍛Puding Raja
🍛Sambal Garing Che Nor
🍛Sambal Setan
🍛Vietnamese Shrimp Rolls .
.

25/10- Rabu Pickup Point
🚙 Kem.Pelancongan P5 Putrajaya
🚙Bangi Gateway
🚙Tesco Nilai
🚙Tmn Semarak Nilai
.
27/10- Jumaat
🚙Dataran Gemilang P4 Putrajaya
🚙Tesco Bdr Puteri
🚙Petronas Nilai Impian
🚙Tesco Nilai
🚙Tmn Semarak Nilai.
.
Juga warga berdekatan yg boleh dtg pickup..
#Putrajaya #putrajayaconventioncentre #PullmanPutrajaya #PinggiranPutra #BangiGateway #bangicentral #Bangi #BandarBaruBangi #BandarBaruNilai #bandarbarusalaktinggi #Sepang #Nilai #Nilai3 #BukitMahkota #TescoBandarPutri #tesconilai #Datarangemilangputrajaya #dataranputrajaya #pajam #Mantin #GiantNilai #Usim #Ukm#Kptm #Baazarpaknil #terapiinstagram #Labu #nilaiimpian #bazarfestival

Behind the scene..
Standbye @shakillakhoriri
Esok scene kau yea....
#behindthescenes
#luyak
#unitdramatvrtm
@anissmanis
@monchittee._

#par1
#luyak
#unitdramatvrtm
Satu perkongsian ..apa yang kita rasa apa yang kita alami tak sama..
#shooting
#autismawareness
#panggungrtm

#sigadispenjualpulutkuning
On the way to pwtc ..
Sapa nak pulut rendang arini last day #kud Event pwtc
Booth no 44 depan riverside cafe..
Bedah ,ayu dam lala ada disana
Apa2 call jer #0146120479
#0173743341 #0102288573

Arini jam 1tengahari di pwtc booth no 44 depan riverside restoran ..untuk minggu depan
#Repost @pulut_gurls_zz (@get_repost)
・・・
Aslkm.. lai lai.. next week delivery SELASA 24/10 hingga JUMAAT 27/10 cepat2 whatsapp senarai agent2 yg berdekatan dengan kawasan anda 💋
・・・
OPEN ORDER FOR NEXT WEEK!
.
Senarai Official Agent Pulut Kuning @zarinazainuddin_ 👇👇👇
.
👩‍⚖️Agent Linda - 016.337.8591
@agent_carlinda .
👉 BUKIT JELUTONG
👉 DENAI ALAM
👉 SETIA ALAM
👉 PUNCAK PERDANA
👉 U10 ALAM BUDIMAN
👉 MCD PUNCAK ALAM
.
🤰Agent Lily - 012.384.8835
@copycakes_lily .
👉SUNWAY.
👉USJ.
👉PUCHONG.
👉PUTRA HEIGHTS.
👉SAUJANA PUTRA.
👉🏻KIOSK FOOD COURT MYDIN USJ.
👉🏻PICKUP PUTRA HEIGHTS PUTRA BAHAGIA.
👉🏻KAWASAN SEKITAR.
.
🚚DELIVERY RABU SAHAJA.
👉🏻BUKIT JALIL.
👉🏻TPM.
👉🏻SRI PETALING.
👉🏻CHERAS.
👉🏻KAWASAN SEKITAR.
.
🚗DELIVERY HARI AHAD SAHAJA.
👉🏻SHAH ALAM
👉🏻MID VALLEY 👉🏻PETALING JAYA
👉🏻PANTAI DALAM & kawasan sekitar.
.
💁Agent Alina 012-2191512.
@desserts.semek
👉SHAHALAM (Seksyen 2-36)
👉KOTAKEMUNING
👉KLANG
👉PETALINGJAYA
👉KELANAJAYA
👉BANGSAR
👉TERENGGANU (ROADTOUR)
👉KAWASAN2 SEKITAR
.
👩‍💼Agent Janna - 0133692359
@iris_delivery .
👉KOTA DAMANSARA.
👉BANDAR UTAMA.
👉TROPICANA.
👉ARA DAMANSARA.
👉MUTIARA DAMANSARA.
👉DAMANSARA PERDANA.
👉SG PENCHALA.
👉TMN TUN DR ISMAIL.
👉PETALING JAYA.
👉DAMANSARA.
.
🙎AGENT AISYAH - 0132578613
@kembara.mak.dan.anak .
👉 PUNCAK JALIL, EQUINE
👉 CYBERJAYA, PUTRAJAYA
👉 BANGI, BBBANGI
👉 SERI PUTRA, BUKIT MAHKOTA, TESCO BDR PUTERI
👉 TESCO NILAI, USIM
👉 UKM, UPM, UNITEN
.
🙋AGENT Alyaa - 016-6375662
@agent_aisyah15 .
👉 SELAYANG
👉KEPONG
👉JLN DUTA,IPOH,KUCHING
👉 SENTUL
👉 BATU CAVES
👉 GOMBAK
👉 WANGSA MAJU
👉 SETAPAK
👉 SEKITAR BANDARAYA KL.
. .
#pulutkuningzarinazainuddin
#pulutkuningsedap
#pulutkuningrendangayam
#pulutkuningrendangkerang
#pulutkuningrendangdaging
#deliverypulutkuning
#bazaarpaknil
#kepong
#kotadamansara
#shahalam
#petalingjaya
#kualalumpur
#putrajaya
#kepong
#selangor

#Repost @slay_service (@get_repost)
・・・
lepas ni bila kami kemana mana kalau kalian ade perasan banner ni di tepi jalan atau dimana2 singah dan boronglah kerana apa??? kerana kami ade SAMPAIKAN CINTA DAN RINDU ANDA PADA pulut kuning @zarinazainuddin_ bole whtssp #0132314758 untuk tempahan awal

Assalamualaikum
Bangunlah di sepertiga malam
Mohon Allah ampunkan dosa2 kita..
Tahajud lah sama ada 2 rakaat atau lebih ..
Segalanyanya antara kita dengan Allah ..
Dosa dengan Allah kita merayulah padanya..
Dosa dengan manusia pergilah kamu berjumpa dengan manusia itu sendiri terangkan apa dosa kamu kepada nya..
Masalahnya manusia terlalu ego atau malu untuk meminta maaf sebab terasa diri tidak pernah berdosa..
Sentiasa menunding jari mencari kesalahan orang dizaman it ini tampa kita sedari kita terlalu banyak buat dosa kering kerana tak kenal orang pun kita dah berdosa dengannya dari jauh...😃
Saya pun masih banyak dosa..
Dah laa takyah cakap pasal dosa
Kita cakap tentang pahala..
Carilah pahala dengan berbagai cara agar dapat mengugurkan dosa dosa kecil yang ada.

Arini last day di #kud event PWTC jemput datang jam 12 tengahari hingga petang untuk pulut kuning booking dulu takut abis cepat whatsaap #0146120479
#0102288573
#0173743341 .. Terima kasih ..daun keladi jika sedap belilah lagi.. #pulutkuningrendangayamzz
#pulutkuningrendangdagingzz
#pulutkuningrendangkerangzz

Selamat berhari minggu..💕 Tq @fareydahdania
Feedback baik dari custumer tentang pulutkuningrendangzz..

Most Popular Instagram Hashtags