zarinazainuddin_ zarinazainuddin_

12,807 posts   1,185,954 followers   1,708 followings

Zarina Zainuddin  Actress, Entreprenuer and a mother of four.

๐Ÿ˜„phewitt azal oh azal
Ramai followers saya orang Indonesia
Saya nak ucapkan salam perkenalan dari jauh.. Buat followers dari Indonesia boleh follow ig @zarina_indofans kerana InsyaAllah lepas raya saya bercadang nak ke sana bersama azal dan azil nanti kita susuli majlis meet & greet bersama penjualan pulut kuning rendang zz disana ๐Ÿ’•

Baju kurung cantik simple and elegant
โ€ขTULIP KURUNG by MAS ALIZAโ€ข
.

Colour : Pink
Material : Como Crepe
Size : S, M, L [Refer the size chart]
Detail : Stretchable skirt waist & zip at back of the top and on the sleeves
.

NP : RM170
Early birds : RM150
*Price excluding postage*
.
To order :-
WA : 0178707973
.
P/S : Our early birds promotion will end anytime, so make sure to grab yours ASAP!
#bymasaliza #raya2018

Assalamualaikum
Salam subuh ๐Ÿ’•

Allhamdulillah hari pertama 70pack, hari kedua 90pack hari ketiga 120pack
Selamat berniaga di Bazaar Seksyen 1,Wangsa Maju ๐Ÿ’•
Anda boleh hubungi 0192221321 Farah _

Untuk Subang Jaya anda boleh dapatkan pulut kuning rendang ayam rendang daging rendang kerang juga pulut pandan sambal ikan bilis petai di Maiden USJ 1 boleh follow ig @copycakes_lily atau whatsaap 0123848835

#Repost @sharnaazahmad (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
Terima kasih kak @zarinazainuddin_ murah rezeki belanja kami di set
#cintabukankristal๐ŸŽฌ๐ŸŽฅ sedap gilaaaa

Tetiba siang tadi dapat dm dari adikku ini @sharnaazahmad teringin nak makan pulut rendang daging dia pun order.. Tq adikku sudi rasa pulut rendang daging rendang ayam tadi.. Semuga dipermudahkan segalanya InsyaAllah ๐Ÿ’•

#ciktupat ๐Ÿ’•
Saya rasa gembira dan nak ucapkan ribuan terima kasih pada cik tupat yang sweet ini menceriakan hari saya
Tq @galeriariani
Saya dah dapat dah awak bila lagi jom la shooping raya, rambang mata tengok koleksi lebaran dari Ariani , indah dimata yang nyata awak nampak mahal bila mengayakannya .๐Ÿ’ƒ ๐Ÿ’• ...
Okay kakak nak cerita tentang esok yang sepatutnya cuti akak masak pulut tapi esok tak jadi cuti akak masak jugak atas permintaan peniaga Bazaar Ramadhan.. Esok sapa nak walk in sila whatsaap #0102288573

Khas untuk Abah
Selamat hari Jadi Abah
#pulutkuningberhiaszz ๐Ÿ’•

.
[#THEKETUPATRAYAJOURNEY CONTEST]
.
Berbelanja serendah RM200 dan dapatkan Cik Tupat secara percuma dengan permintaan di mana-mana cawangan Galeri Ariani seluruh Malaysia juga di laman web kami di www.arianionline.com untuk sertai kami dalam #theketupatrayajourney contest!
.
Tema Minggu 1:
๐Ÿ’š BERBUKA BERSAMA CIK TUPAT ๐Ÿ’š
.
1โƒฃ Snap gambar juadah berbuka puasa anda bersama Cik tupat dengan cara paling kreatif dan menarik dan kongsikannya di Instagram. Gambar tersebut sekurang-kurangnya haruslah mempunyai makanan berat, kuih muih, dan juga minuman. Tapi kalau lagi banyak, lagi banyakkk markah tau? ๐Ÿ˜‹
.
2โƒฃ Tuliskan caption yang kreatif dan menarik berkenaan juadah berbuka anda bersama Cik Tupat. Tiada had jumlah patah perkataan bagi caption yang ditulis. Jangan lupa sertakan hashtag #theketupatrayajourney sesudah anda menulis caption.
.
3โƒฃ Pastikan akaun Instagram anda di set pada mod โ€˜publicโ€™, bukan private.
.
.
๐Ÿ—“ SYARAY PENYERTAAN ๐Ÿ—“
Anda harus menyimpan resit pembelian percuma Cik Tupat kerana bukti resit pembelian akan diminta jika anda lah pemenang yang kami cari.
.
.
Tiada had penyertaan. Gambar dan caption yang paling kreatif dan menarik akan kami pilih sebagai pemenang!
.
.
๐ŸŽ APA HADIAHNYAAA?? ๐ŸŽ
.
Pemenang bertuah bakal membawa pulang wang tunai bernilai RM200 dan kami akan umumkan nama pemenangnya 3 hari selepas tarikh tutup. โœจ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป
.
โœ– TARIKH TUTUP PENYERTAAN โœ–
Tarikh tutup penyertaan bagi tema minggu pertama adalah pada 25hb Mei 2018.
.
INFO LANJUT DI INSTAGRAM @GaleriAriani @GaleriAriani @GaleriAriani
.
Jadi, dapatkan Cik Tupat dari Ariani secepat mungkin dan sertai contest yang kami adakan ini sebelum terlambat. Mari ramai-ramai kita meriahkan laman Instagram dengan kehadiran Cik Tupat pada bulan Ramadhan ini. Happy Shopping & Good Luck Ariani Lovers! ๐Ÿ’•

Dah tengok ke semalam saya tengok subuh tadi ulangan #mokcun4 @tv3malaysia
Terima kasih along @ermafatima dan @umieaida9 melepaskan rindu saya dalam lakunan.. ๐Ÿ’•๐Ÿ˜˜๐Ÿ™‹

Assalamualaikum
Salam subuh
Buat semua pengemar rendang tok zz
Untuk Raya ni sila lah whatsapp no #0102288573 #0173743341๐Ÿ’•๐Ÿ˜„ untuk tempahan InsyaAllah collect 4hari sebelum Raya.. Rendang tok saya ni tahan dalam freezer untuk sebulan anda cuma perlu kukus semula bila nak makan dengan lemang nasi impit atas nasi panas.. Kepuasan terjamin sedappp ๐Ÿ˜„๐Ÿ’•๐Ÿ˜˜๐Ÿ™‹

Assalamualaikum
Jom sahur ๐Ÿ’•๐Ÿ˜˜๐Ÿ™‹

Assalamualaikum
Kuantan tunggu saya 8-10jun
#vscoraya 2018
#pulutkuningrendangzz๐Ÿ’•
#adduramalaysia
@addura_malaysia
Anda boleh pilih dulu Lipstick menarik dalam ig di atas saya ada hadiah istimewa untuk anda nanti..

Most Popular Instagram Hashtags