zarinazainoordin zarinazainoordin

5355 posts   150200 followers   2017 followings

RELAX LA HATERS!  TWITTER: zarina_afIIāœŒšŸ»

10 mlm di @mytv2

JOHOR BAHRU 18 Feb. - Selain lapan mangsa maut dalam kemalangan Jalan Lingkaran Dalam di sini pukul 3 pagi tadi, dua lagi kritikal manakala enam lagi cedera ringan.

Menurut Ketua Polis Daerah Johor Bahru Selatan, Asisten Komisioner Sulaiman Salleh, semua yang cedera itu sedang dirawat di Hospital Sultanah Aminah (HSA) di sini. ā€œUmur semua mangsa 13 hingga 17 tahun dan semuanya masih bersekolah. Mereka dipercayai baru balik dari Festival Perarakan Chingay 2017 di Jalan Wong Ah Fook di bandar raya ini malam tadi. #adikadikkatjb

#akak harryporter

Lakonan : @izzueislam @nad.zainal @marlinmalalin @zarinazainoordin director @jureyrosli DOP : @abang_dop producer : @elalongqq_bakri @suraya_m86 pada21/2/2017 pukul 10 mlm di @mytv2

Rindu.. tak tau nak explain macamana.. abah yang tersangatlah lembut orgnya.. last raya sama abah,duk gelak dlm kereta otw beraya ke segamat,beriya ketawa dgn abah berdua ,smp keluar air mata pasal smart tag tkde bateri je..tak tau gelak sgt kenapa time tu...tp masa tu ada tdetik,gelak ni mcm mungkin yg terakhir dgn abah..rupanya .. dgn kuasa Allah ,tepat rasa tu..memang tu lah last raya dgn abah..bila dia dah takde,teringat moment tu,sy mesti gelak+ sayu..baik budi bahasa semasa hayatnya, takleh dijual beli.. al fatihah utk abah #hjzainoordinabdrahman #ayinsayangabah

No COFFEE No LIFE

#diasporacinta tgk siapa yg tak tito lagi.. rindu budak notty ni..tak tahan layan gile dia masa kat #istanbul @tv1_rtm