zarazya zarazya

4,561 posts   2,015,243 followers   566 followings

Zara Zya  #dramamonalisa #tiadadendam πŸ™‹πŸΌTWITTER @zarazyaofficial

Good morning... πŸ’‹
.
.
Cardigan : @nenggeulis.co .
.
Apa azam awak untuk hari ni? πŸ’‹
#zarazya #zarazyaloverz

Ada kata2 untuk gambar2 ni? #saffjmzz #sharisoffthemarket

Alhamdulillah selesai sudah. @shahilaamzah dah jadi isteri orang πŸ‘°πŸ½ Semoga kau jadi isteri yang baik. Yang penting jangan lupa kitorg. Paku dulang paku serpih. Korang @therealfafau @jihanmuse apehal? #saffjmzz

Finally im here... 😏
Ha apa korang nak cakap sekarang?
#saffjmzz #sharisoffthemarket .
.
Kaftan by :
@mekkembangcotton

Pat pat siku lipat... cuba teka kenapa saya tak senyum? 😏
.
.
Make up by @ezal_ezlizan πŸ’‹
.
.
@zarazyaloverz #zarazya #tiadadendam

Pecah kaca pecah gelas.
Padan muka kena balas 🀨
@hafreezadam

Zarazya Lipmatte dah ada 9 pilihan warna ye awak. Awak dah dapatkan warna terbaru #zarazyalipmatte ke ? πŸ˜‹ kalau belum, cepat cepat jangan lepaskan peluang utk dapatkan Zara Zya Lipmatte 3 in 1. Boleh jadikan sebagai :
.
πŸ’‹EYESHADOW
πŸ’‹BLUSHER
πŸ’‹LIPSTICK
.
Whatsapp 012-7995512 / 012-4900895
Whatsapp 012-7995512 / 012-4900895
Whatsapp 012-7995512 / 012-4900895
.
ORDER SEKARANG FAVOURITE COLOR LIPMATTE AWAK 😍 !
.
.
Kelebihan lain #zarazyalipmatte :
.
βœ”οΈ Jimat Masa
βœ”οΈ Tahan 10jam
βœ”οΈ Wuduk Friendly
βœ”οΈ Bau Vanilla
βœ”οΈ No Plumbum
.
.
Jangan tunggu lagi, ORDER SEKARANG !
Whatsapp 012-7995512 / 012-4900895
Whatsapp 012-7995512 / 012-4900895
Whatsapp 012-7995512 / 012-4900895
.
.
Atau boleh contact our lip matte agent at your area πŸ˜‰
.
.
SINGAPORE
@nurain74 +6597646036
.
.
SINGAPORE
@ewyte.sg
+6591815778 .
.
SINGAPORE
@hasanah_collections
@hana pequeno
+6581888767
.
.
KERAMAT KL
@lyna.azman
011-15520010
.
.
KL AMPANG
Ayu
019-234 2676
.
.
SELAYANG
@zarazyabeauty_agent_selayang
012-2322935
.
.
DAMANSARA
Sufi
012-4900895
.
.
SHAH ALAM
@kosmetik_skincare_murah
010-3695842
.
.
PENANG
@njboutique
012-5550544
.
.
KELANTAN
@norezueral
016-9867464
.
.
KELANTAN
@nurizrencmat
019-6949379
.
.
TERENGGANU
@xjunieyx
012-6985804
.
.
SABAH
@sukmawati_muhamat
017-8392168
.
.
#zarazyalipmatte #zarazyaloverz #zarazyaoriginalproduct #zarazyaproduct #zarazya #zarazyaloverz #zarazyabeauty #dramamonalisa #monalisamy #astroprima

Awas ye @hafreezadam πŸ˜‚

You become what you think about πŸ’‹
.
.
Jeans πŸ‘– : @emmartw .
.
Petang ni jangan lupa tengok #dramamonalisa tau. Kalau tak tengok nanti saya block 😏

Cuba teka sape yang snap gambar ni? .
.
πŸ‘— : @njboutique .
.
Dah dengar #tiadadendam harini? 🎧
@zarazyaloverz #zarazya

Apa salah saya πŸ˜’
@farishaz @la_dolce_army_d

Cuba teka saya kat mana masa ni? Kalau tak nampak, saya block πŸ˜’
#saffjmzz

Most Popular Instagram Hashtags