zarazya zarazya

5,081 posts   2,464,186 followers   588 followings

Zara Zya  #tiadadendam 🙋🏼TWITTER @zarazyaofficial 🙋🏻‍♀️TIKTOK id Zarazyaofficial

Alhamdulillah terima kasih untuk ucapan dan doa kalian. ❤️

Whattt tak pernah makan sambal belacan? .
.
#dapurpanas #dapurpanasonwheels #tv3 #cooking #cookingshow #asianfood #asiantaste .
.
11.30am @tv3malaysia u guys jgn lupa tgk esok okay utk resepi yg best dari @chefnaem 😘
.
.
@zarazyaloverz

Sape nampak org kat belakang tu dia tak lawa/hensem 😏
.
.
Geram kita wak, dah posing 18x, gambar ni paling best expression muka tetiba kat belakang ada photobomb 😒

Dikeheningan ahad ini, apa kata korang ramai2 makan #nasilemaktersedap @zarazyacooks kat Food Empire, Tingkat 3, Melawati Mall KL. ❤️
@aien.lekor.sedap dah 5x repeat 😬
Alhamdulillah tq awak ❤️

Morning ❤️
Siapa kerja hari ni? 💪🏽

😏

Apa soalan yang korang paling susah nak jawab?
.
.
Thank u @eyelenshq ❤️

Morning ❤️
Apa tenung2? Pegi la beli @beritaharian cepat. Nanti habis 😘
.
.
Foto: @blackpepperproduction
Solekan dan dandanan rambut: @alhaalfa
Busana: wanpa x mdc.k (@mdc.kl)
Lokasi: @bthkl
.
.
Thank u @jaydeesm for the write up ❤️

Tetap senyum walau org berkata negatif pasal kamu. Kerana kamu masih perlukan mereka sebagai penonton ketika kamu success nanti ❤️

Ada suatu tempat yang bernama kenangan...
#akubelummahumati

Craving nasi lemak?
Ini dia #nasilemaktersedap .
.
Nasi lemak
Food empire, melawati mall KL
#nasilemaktersedap

#Repost @zarazyahq.beauty with @get_repost
・・・
Happy lunch hour uols,Jom dapatkan #zarazyalipmatte💄💄 hari ini,Sebab kenapa perlu dapatkan sekarang kerana Slot Postage untuk hari ini masih lagi dibuka 😉😉😉 Jom dapatkan sekarang!!!!! ❤ZarazyaLipmatte❤ 👍🏼Tiada Plumbum
👍🏼Ada Collagen
👍🏼Mesra Wudhu'
👍🏼Softmatte
👍🏼3 in 1 (Blusher, Eyeshadow, Lipmatte)

Terdapat 9 jenis warna

DM / WHATSAPP KAMI SEKARANG

IG : @ZARAZYAHQ.BEAUTY
WHATSAPP : 012 799 5512

#zarazya #zarazyalipmatte💄💄 #zarazyalovers #terbaikdariku #trustedseller #makeupartist #makeuphotoshoot #makeupmalaysia #makeupservicemurah #makeuptutorial #makeuptutorial #makeup #makeupviral #makeupservicemalaysia #makeuptransformation #tiadadendam #zarazyaproduct #letshoppingwithme #letsgrabnow #zarazyabeauty

Most Popular Instagram Hashtags