zairibestfm zairibestfm

233 posts   6,731 followers   430 followings

Zairi.Best  Penyampai Radio Squad Pagi Best 104.1fm - Johor, Spore, Lembah Klang & Selatan Perak 94.8fm- Neg. Sembilan, Melaka, Johor Utara 102.5fm - Johor Timur

Dulu tak percaya tapi skg dah percaya yg time tgh mkn pun blh tertido...πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜πŸ˜

Rabu lepas restock 14 carton. Baru kejap ni tinggal 4 carton. Ramai org skg asingkan duit utk amalkan gaya hidup sihat. Org PONTIAN blh grab skg kami hantar terus dpn rumah. πŸ€—
Whatsapp +60137941020 to get a best prices. Let the best natural in you. πŸ•Š
β€’β€’β€’
#fgwaletpontianbesar
#fgwaletpontiankecil
#fgwaletpekannenas
#fgwaletbenut
#fgwaletsanglang
#fgwaletsgpinggan
#fgwaletsungaipinggan
#fgwaletayerbaloi
#fgwaletpulaisebatang
#fgwaletapiapi
#fgwaletpengkalanraja
#fgwaletjerambatu
#fgwaletrambah
#fgwaletrimbaterjun
#fgwaletserkat
#fgwaletkukup
#fgwaletpenerok
#fgwaletjohor @zairibestfm
#fgwaletjb @fgwalet
#fgwaletbyfouziahgous @fouziahgous
#fgwaletcollagenbirdnestdrinks
#fgwaletteamjohor @putrarejab

This is my family..Love them so much...😊😊😚😚

Utk org JOHOR atau mana2 yg ada di JOHOR blh dapatkan air sarang burung @fgwalet bird's nest drinks by @fouziahgous di PERNIAGAAN HERBA SRI TANJUNG. Oopsss bukan Rm13 ye tapi Rm12.90!πŸ˜„πŸ˜„ Masuk kedai check je kat peti ais atau tny je kat cashier nak 'air sarang burung Fg Walet Fouziah Gous' πŸ˜‰
β€’β€’β€’
@fadzli6839
#fgwaletpontianbesar
#fgwaletpontiankecil
#fgwaletpekannenas
#fgwaletbenut
#fgwaletsanglang
#fgwaletsgpinggan
#fgwaletsungaipinggan
#fgwaletayerbaloi
#fgwaletpulaisebatang
#fgwaletapiapi
#fgwaletpengkalanraja
#fgwaletjerambatu
#fgwaletrambah
#fgwaletrimbaterjun
#fgwaletserkat
#fgwaletkukup
#fgwaletpenerok
#fgwaletjohor @zairibestfm
#fgwaletjb @fgwalet
#fgwaletbyfouziahgous @fouziahgous
#fgwaletcollagenbirdnestdrinks
#fgwaletteamjohor @putrarejab

Selamat Hari Malaysia buat seluruh rakyat Malaysia

Morning Malaysian...

Ramai yang tanya kat mana nak dapatkan sticker tu kan? Untuk harini kru #SpotTheSticker ada di 3 lokasi.
.
Jom kejar diorang sekarang sebab mulai Isnin depan siapa yang tampal sticker ni bakal memenangi RM1000!!

GOODNEWS! Fgwalet bird's nest drinks kini boleh didapatkan di seluruh cawangan PERNIAGAAN HERBA SRI TANJUNG.
πŸ€—πŸ€—πŸ€—
β€’β€’β€’
SRI TANJUNG BENUT
23&24 JALAN MUTIARA 4
PUSAT PERNIAGAAN BENUT
BENUT PONTIAN
JOHOR

SRI TANJUNG RENGIT
101 JALAN BESAR
RENGIT JOHOR

SRI TANJUNG BATU PAHAT
3 JALAN BUDAYA
TAMAN BUDAYA
BATU PAHAT
JOHOR

SRI TANJUNG PONTIAN-TAMBAK
14PTB 12840 JALAN DELIMA
PUSAT PERDAGANGAN PONTIAN
PONTIAN JOHOR

SRI TANJUNG PONTIAN-MESJID
5 JALAN SENTOSA
TAMAN SENTOSA
PONTIAN JOHOR

SRI TANJUNG PEKAN NENAS
94 JALAN UTAMA 3
TAMAN UTAMA
PEKAN NENAS
JOHOR

SRI TANJUNG SEMERAH
10-10 JALAN BESAR
BATU PAHAT
JOHOR

SRI TANJUNG TERATAI
31&31A JALAN ENAU 9
TAMAN TERATAI
SKUDAI JOHOR

SRI TANJUNG SEGAMAT
3 JALAN KEKWA
SEGAMAT JOHOR

SRI TANJUNG SIMPANG RENGGAM
61 JALAN BINTANG RIA
SIMPANG RENGGAM
JOHOR

SRI TANJUNG LABIS
21 TKT BAWAH JALAN HIJAU
TAMAN BANDAR JAYA
LABIS JOHOR

SRI TANJUNG MUADZAM SHAH
MM 114 GROUND FLOOR
MEDAN MEWAH
MUADZAM SHAH
PAHANG

SRI TANJUNG PARIT SULONG
23 JALAN SULONG
PARIT SULONG
BATU PAHAT JOHOR

SRI TANJUNG KOTA TINGGI
19 JALAN SRI WARISAN
KOTA TINGGI JOHOR

SRI TANJUNG ULU TIRAM
35 JALAN DURIAN
TAMAN TIRAM BARU
ULU TIRAM JOHOR

SRI TANJUNG SCIENTEX KELAPA SAWIT
317 JALAN SCIENTEX KELAPA SAWIT
KULAI JOHOR

SRI TANJUNG PARIT RAJA
JALAN BESAR TAMAN JAYA
PARIT RAJA BATU PAHAT
JOHOR

SRI TANJUNG BANDAR TENGGARA
99-17, JLN ANGGERIK 4/1
TMN ANGGERIK TENGGARA
BANDAR TENGGARA
KOTA TINGGI
JOHOR

SRI TANJUNG KLUANG
63, JLN KG. BARU
TMN SRI TENGAH
KLUANG JOHOR

SRI TANJUNG PULAI INDAH
40-01, JLN PULAI INDAH 1/2,
TMN PULAI INDAH
JOHOR

SRI TANJUNG PT. RAJA
22, JLN UNIVERSITI 1
BANDAR UNIVERSITI PT. RAJA
PT. RAJA BT. PAHAT
JOHOR

SRI TANJUNG PT BETAK
007 PARIT BETAK,
BENUT, PONTIAN
JOHOR

SRI TANJUNG PT SULONG
9, JLN SRI SULONG,
TMN SRI SULONG MEWAH,
PT SULONG BATU PAHAT
JOHOR

@fgwalet
@fouziahgous
@putrarejab
@zairibestfm

Kami @fgwalet.pontian dan @putrarejab sentiasa ingin pastikan warga Pontian dan Johor tak terlepas peluang utk menikmati dan mengamalkan product @fgwalet bird's nest refreshing drinks by @fouziahgous Selagi mana ada permintaan, selagi itulah kami usaha agar fgwalet tiba di tempat anda. Nantikan GOODNEWS utk penggemar2 Fgwalet Bird's Nest Drink di seluruh Johor. πŸ€—πŸ€—
β€’β€’β€’
#fgwaletbirdsnestdrinks
#fgwaletbyfouziahgous
#fgwaletcollagenbirdnestdrinks
#fgwaletjohorbahru
#fgwaletjohor @zairibestfm
#fgwaletjb
#fgwaletpasirgudang
#fgwaletkotamasai
#fgwaletpontianbesar
#fgwaletpontiankecil
#fgwaletpekannenas
#fgwaletbenut
#fgwaletsanglang
#fgwaletsgpinggan
#fgwaletsungaipinggan
#fgwaletayerbaloi
#fgwaletpulaisebatang
#fgwaletapiapi
#fgwaletpengkalanraja
#fgwaletjerambatu
#fgwaletrambah
#fgwaletrimbaterjun
#fgwaletserkat
#fgwaletkukup
#fgwaletpenerok

Morning geng...Pagi ni @bosjohor dgn Squad Pagi Best ..Stay tune k..

Harta dunia akhirat...😊😊❀❀

#RepostSave @fgwalet.pontian with @repostsaveapp ・・・ Tengoklah boss kecik ni. Pagi2 lagi dah asingkan stock utk hantar ke customer harini. Uolls yg dah mmg ada ready stock kat rumah jgn lupa minum @fgwalet bird's nest drinks kalau blh sebelum sarapan.πŸ€— Yg dah hbs stock atau baru nak try blh roger whatsapp kami skg +60137941020 πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰

Most Popular Instagram Hashtags