zairibestfm zairibestfm

250 posts   6,900 followers   441 followings

Zairi.Best  Penyampai Radio Squad Pagi Best 104.1fm - Johor, Spore, Lembah Klang & Selatan Perak 94.8fm- Neg. Sembilan, Melaka, Johor Utara 102.5fm - Johor Timur

Assalamualaikum. Air sarang burung @fgwalet by @fouziahgous harini habis licin. Esok tengah hari in shaa Allah barang sampai ke tangan kami. Sesiapa nak place order boleh order skg esok kami hantar. Area JB esok tengah hari kami hantar. Area Pontian kami hantar bermula petang. Kalau nak beli per carton / 24 botol boleh campur flavor pun kami terima, lebih jimat.
Whatsapp +60137941020 utk order area Pontian - Jb.😊
#fgwaletpontian @fgwalet.pontian
#fgwaletgelangpatah
#fgwaletskudai @fgwalet.skudai.jb
#fgwaletsenai @nanaraisha
#fgwaletkulai
#fgwalettampoi
#fgwaletlarkin
#fgwaletjohor @shahidahlin
#fgwaletjb @fgwalet
#fgwaletbyfouziahgous @fouziahgous
#fgwaletcollagenbirdnestdrinks @putrarejab
#fgwaletteampontian @zairibestfm

Buainya kecik tapi seboleh2 nak adik tido dlm buai dgn dy..

Yasmeen in a progress to be a good sister..In Shaa Allah..

Alhamdulillah..Dikurniakan Puteri yg kedua..Penyeri keluarga kami..Yasmeen dh jadi kakak, dah ada geng masak2..Tq to my wife yg bersabung nyawa..Tq jgk utk semua yg mendoakan..Cuma Allah dpt balas jasa semua..

Alhamdulillah..Tq kerana terus support Best..

Dapatkan special sale @fgwalet Bird's Nest Drinks by @fouziahgous hny untuk 1 hari sahaja! 😊😊
Whatsapp +60137941020 utk order Jb - Pontian.

Order skg whatsapp +60137941020 area Jb - Pontian. ❀
Hujan pun kami boleh hantar...😁

Yasmeen bertukar jadi hulk..Lasak mengalahkan jantan..

Pencarian personaliti radio Bestie Best..Tahniah yg dpt top 5..Nantikan cabaran yg seterusnya..Dengar cite minggu satu lagi kena on air dgn kteorg..So stay tune dgr Best..

Yey cuti dah habis..Esk keje..X tau nak sedih ke suka..hehe..Apa pun esk dgr Squad Pagi Best 104.1fm k..πŸ˜„

Tinggal 2 hari lagi utk anda jadi personaliti radio best..Cpt upload video kreatif anda..video gaya personaliti radio ala2 tgh on air gitu..lps tu jgn lupa hashtag #bestlahbbgm

Kawan gaduh kat rumah..😁

Most Popular Instagram Hashtags