[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

zackemusik zackemusik

541 posts   3813 followers   226 followings

zackemusik  Boka: uno@appelgrenfriedner.se Fattigkussenturnén i full gång. Se här för städer och datum:

http://www.zackemusik.se/live

Bara hüd. Official remix! Jävla fet! #lillaalfadji

Fattigkussen fyllde nyligen ett halvår! Det firar vi med att släppa albumet i instrumental form. Den finns inte att streama men är tillgänglig på alla andra plattformar. Snart läggs även alla texter ut. #fattigkussen

Storsjöyran! Woop woop! Syns i sommar! @storsjoyran

Fattigkussen och Renhjärtat finns i vinylformat. Men mitt första album Visst är det vackert gjordes tyvärr bara på CD. Har på senare fått en del förfrågningar om den funnits att köpa, vilket inte gått på ett längre tag. Men nu har vi styrt upp så det finns ett fåtal exemplar att köpa om nån är sugen. Går att hitta på bengans.se.

Kussen är död. Länge leve kussen. Tack Jönköping för att ni skrek med i texterna och röjde sönder Bongo. ❤️🙏 Det här gigget var också det sista på Fattigkussens vårturné. Den har varit över alla förväntningar och jag har aldrig tidigare upplevt nåt liknande i min karriär. Tack till alla som velat komma på släktträffen och lyssna på mig o mitt band. Men länge leve kussen, detta betyder inte sista gigget är lagt. Det blir ett par spelningar i sommar och vi giggar så mycket vi bara kan! Holla at your Kusse för bokningar. Syns snart igen! #fattigkussen

Jönköping! Vi syns imorgon! #fattigkussen

Gästvänligare platser får en leta efter. All ❤️ till våra Finlandssvenska kussar på Åland. Hela helgen var 👌 #fattigkussen @pub.bastun

Mot Åland! Gig på anrika Pub Bastun ikväll. #fattigkussen

Ni vill inte missa min bois nya projekt @champion_j.r Singel ute nu på Spotify! Norrbotten Dancehall! Kamikaze! 🔥🔥🔥

Även om det är relativt nästgårds så är det ändå första utlandsgigget på Fattigkussen-turnén. Nu på Lördag tar vi färjan över vill våra Ålandskussar.
Nya Åland skriver:
– Målet är att förse den åländska publiken med hiphop av hög kvalitet, skriver arrangörerna i ett pressmeddelande och fortsätter: – Hiphop är för tillfället den kanske största musikgenren i världen och vi känner att den är underrepresenterad i det åländska konsertscenen.

Zacke är en rappare från Luleå. – Han har ett småstadsperspektiv som gör hans låtar extra aktuella för den åländska publiken. Hans framgång hoppas vi kan inspirera en ny generation åländska hiphopartister.”

För lite mer än en månad sen så giggade jag Umeå Open. En mäktig upplevelse var det! Kön ringlade sig lång utanför och det var knökfullt på Klubb Hundra. Mina begåvade kollegor i bandet var med men även Johan Reinhardt från Movits och Annika Norlin Säkert kom och välsignade showen. Dessutom fick UÅ verkligen en kusse att känna sig välkommen med all sin love. P3 Live spelade in och det sänds ganska exakt om 5 (19:00) minuter på Musikguiden. Den finns också i sin helhet på sr.se:
@umeaopen @saekert @movitssweden @musikguidenip3 #fattigkussen #umeåopen 📷: @oskarsandstroem

Grattis till 🏀 Guldet! LÅ tog alltså hem dubbeln! Dam🏆 & Herr🏆 @luleabasket @bclulea

Most Popular Instagram Hashtags