[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

zackemusik zackemusik

570 posts   4020 followers   230 followings

zackemusik  Boka: uno@appelgrenfriedner.se Fattigkussen Turnéavslutning. GBG Pustervik 10/11. STHLM Debaser 11/11

http://www.zackemusik.se/live

Vilken jävla släktträff Debaser! Det var feeling från början till slut. ❤️
📷:@sebroc

Pustervik! ❤️ Det var inget mindre än fantastisk stämning igår.
Kussebussen har nu anlänt till Debaser! Ikväll kommer det bli ställ som fan, kungliga hufvudstaden. Alla är bjudna. Jag vill träffa er alla!
21.00 @constinemusic
21.30 @immunforsvaret
22.30 Släktträff

Asså Pustervik. Asså västkussarna. IKVÄLL!

Jag och @constinemusic var förbi @p5sthlm och snackade om helg-giggen samt kickade Polisen live.

På Lördag fyller Fattigkussen 1 år!!! Det firar vi hela helgen med avslutningsgig för turnén i GBG (10/11) och STHLM (11/11). Vad passar bättre än en liten throwback to the realness med 16-åriga kussen. Här har ni trailern till albumet.

Dom extra fattiga Fattigkussarna kan vinna free tickets till GBG-gigget. Tävling med @popmanimagasin

LIVE DEBASER LÖR
11:e NOVEMBER
(Länk till biljetter i profilen)

Stockholm! Ni vet vad klockan är. På Lördag blir det släktträff när jag och bandet kliver upp på Debasers scen.

Göteborg har alltid varit en favoritplats att spela på. Sen jag började spela har det alltid kommit skönt folk med stora hjärtan till giggen. Tidigare i år spelade vi på Nefertiti som fylldes och det var så sjukt bra tryck! Nu den 10:e November spelar vi på @pustervik , vilket blir första gången. Spänning och pepp! En sista släktträff med Västkustkussarna.

Biljetter: http://bit.ly/2gKX3FX

PS. Om ni också varit intresserade av att se Sverige-Italien matchen så är det lugnt. Gigget börjar 1 timma efter matchens slut. Sen kan man dessutom se matchen på Pustervik så det är bara att glida dit och kolla match, sedan gigget om ni är sugna.

Gjorde en intervju med NSD angående avslutningsspelningarna och dom skrivande startgroparna. Dessutom är jag väldigt glad att meddela - utöver Sthlm och Gbg så kommer det avslutande gigget
göras uppe i LÅ den 24:e November. Inga konstigheter, fullt rimligt.

Länk till Biljetter i profilen.
Göteborg Pustervik 10/11
Stockholm 11/11
Luleå 24/11

Här kommer en video från min spelning på @trastockfestivalen , i samarbete med Nattskiftets 360-kampanj. @nattskiftet_org är en organisation som för kampen mot våld och sexuella övergrepp och värnar om rätten att få vara trygg i natten. Big ups för att ni finns Nattskiftet!, fast det är sjukt att ni behöver finnas överhuvudtaget.
Efter senaste veckans uppror har jag lyssnat, läst och funderat väldigt mycket. Nu måste väl ändå alla fatta att vi har nått gränsen för vad kvinnorna kan ta ansvar för. Det är vi män som måste göra resten, det är vårt ansvar. Nu tar vi tag i det här! Det räcker nu! Förändra saker! Eller hur!?

Kickar den med @thomas_niemi på invigning av @bastardburgers.se nya place i Gävle. Bam!

Det här året har varit över alla förväntningar! Jag och kussarna i bandet har gjort 30+ spelningar och det känns som om vi sett en stor del av gamla och nya Svedala. Jag måste säga att jag blivit sjukt överväldigad av responsen! Har aldrig upplevt något liknande under min tid som artist. Jag vill verkligen tacka varenda en av er som kommit och visat kärlek på spelningarna. Utan er - ingenting.
Allt har dock sitt slut och för att ge den här vändan en värdig avslutning så gör vi en sista urladdning, i form av ett par sista framträdanden för Fattigkussen-turnén. Det blir därmed sista chansen att gå på en sån här typ av släktträff, sen syns vi senare. Det har nämligen också blivit dags att gå in i studion och jobba.

Hoppas vi syns! Biljetter ute nu.
10/11 Pustervik GBG
11/11 Debaser STHLM

Most Popular Instagram Hashtags