yuyuzulaikha yuyuzulaikha

3177 posts   124341 followers   381 followings

YUYU ZULAIKHA ESWAN, 28  πŸ‡²πŸ‡Ύ 138cm . founder @yulaekaofficial πŸ’Œ Review : yuyuzulaikha@gmail.com | DM πŸ’» Blogger :

http://kupukupukecik.blogspot.com/

InsyaAllah, 3-5Mei ni yuyu satu family nak pi Terengganu. Boleh dak suggest tempat mana wajib pi kalau di Terengganu. Yuyu stay di Kerteh. 😍

Patut lah stress sangat muka

HABIB: Ibu.. ni, effen (elephant). Cumeynyaa
.
Macam mana gajah belalai atas kepala boleh jadi comel? πŸ˜‘

Selamat muat lagi frame

May the force be with you! Sapa peminat Star Wars angkat tangan πŸ™‹πŸ» #barutengoksatuepisode #itupuntakhabis #lakikamijalayan

May the 40th be with you!
Sapa sini kipas-susah-mati Star Wars? Jom kita Saber-rate annerversary Star Wars ke 40 di @legolandmalaysia 13May2017 nanti. Alahh. Tak sabaqnya! #LEGOLANDMalaysia #LEGOStarWarsDays

Tidur dulu. Selamat malam. Assalamualaikum 😍

Pantang dah habis. Nak ajak laki kami cuti-cuti Malaysia lah. πŸ™Š salam Jumaat!

La ni, kena shopping untuk baby Affan pulak. Abang Habib dah penuh lemari dah kan? Korang kalau shopping barang baby kat mana? Kalau yuyu, yuyu shopping terus dengan @babydash.com.my @babydash.com.my . Hari ni order esok sampai, insyaAllah, lepas tu selalu ada sale 😍

Pfft 😏 #44hari

Inner snowcap ni kualiti terbaik tau jadi bila pakai rasa selesa je tak sakit telinga pun. Yang penting melekap elok dan tak tergelincir menampakkan rambut tau. Inner pun memainkan peranan penting tau dalam pemakaian tudung/shawl
.
Jadi apa tunggu lagi cepat follow @hzn.collection @hzn.collection @hzn.collection.

Habib kalau dapat ayaq tebu, ibu pun dia buat taktau.

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags