yuyuzulaikha yuyuzulaikha

2984 posts   126006 followers   384 followings

YUYU ZULAIKHA ESWAN  πŸ‡²πŸ‡Ύ 28 . 138cm . Ibu dua anak πŸ’Œ DM | yuyuzulaikha@gmail.com πŸ–₯ Blogger :

http://kupukupukecik.blogspot.com/

Tak boleh move on lagi dinner semalam di @myboatnoodle 😍
Thanks @prameshkumar @esthericky . Next time yuyu datang lagi, yuyu bawa satu family lagi besarπŸ™Š
_
Favourite yuyu, semua! Semalam nak makan banyak, tapi malu, aih, rugi πŸ˜…

Tukujut bunyi bulon pecah 🎈

Ala. Terposing tangan T-Rex juga. πŸ˜… #awkward

Habib petak dah. Dari semalam balik dari Sunway Putra Mall, asyik main Thomas&Friends ja. Sorry baby, ibu taktau dah nak bagi main apa πŸ˜‚

"Ibu, cepatlah ambik gambaq" πŸ˜…
_
Menggeletaq ibu ambik gambaq flatlay laju-laju, abang Habib tak sabaq nak main Thomas&Friends dahπŸ˜‚
_
Thanks @sunwayputramall @thomasandfriends . Banyaknyaaa goodies 😍 Mommies jangan lupa tau datang Sunway Putra Mall untuk bawa anak-anak happy dengan Thomas&Friends tau. FREE saja. Ada macam-macam kontes untuk anak-anak menang hadiah Thomas&Friends, naik train Thomas&Friends pun boleh. Cepat tau, sampai 3September πŸ’œ #sunwayputramall #sunwayputramallevent #thomasandfriends

Jangan lupa datang @sunwayputramall bawa anak-anak ok, main dengan #thomasandfriends πŸ’œ

Habib ni happy ke tidak? πŸ˜‚ muka macam tu, tapi taknak balik nak main dengan Thomas&Friends je. Smile lah sikit πŸ˜…
_
Jangan lupa tau, bawa anak-anak enjoy dengan Thomas&Friends di @sunwayputramall #sunwayputramall #sunwayputramallevent #thomasandfriends

Bawa Habib enjoy dengan Thomas&Friends di @sunwayputramall . Kalau free, datang lah sini, best tengok anak-anak enjoy πŸ˜…

Eh. Ibu ingat ibu tengok ibu kecik-kecik dulu πŸ˜† #mukaibusebijik

Habib lukis sheep, sheep smile. Smile kan sedekah. Good night ☺️

Saya dah 5bulan1hari, tak reti meniarap sendiri lagi, tapi kalau bagi meniarap, saya reti kedepan dah. Boleh ke skip meniarap? Ada tips tak macam mana nak meransang untuk meniarap? πŸ˜…

Ramai pulak DM tanya resepi Butter Chicken ni. Lupa nak share kat story semalam. Kalau nak, boleh tengok di blog yuyu. Tekan je RESEPI di menu bar tu, takpun, search ja Butter Chicken di blog yuyu. πŸ‘ŒπŸ»
_
Link ada di bio k. [ kupukupukecik.blogspot.com ]

Most Popular Instagram Hashtags