yuna_zainal yuna_zainal

797 posts   150,594 followers   393 followings

Yuna Zainal 🇲🇾  🎥Freelance Model | TV Commercial | Influencer | Ambassador | | Hosting | Talk | 💌 DM for Review/shoot/job inquiries 📱 contact ‭01153576946‬ (Admin) ⬇️

Bulan puasa ni banyak terima invitation untuk event berbuka puasa. Harap raya tahun ni muat lah pakai baju raya 😂
wearing long cardigan from @poplook ❤️

Bestnya @zouxgadget.kl 😍
Yuna suka sebab harga iPhone sini murah & dorang bagi giveaway FREE iPhone tau 🎁
Memang highly recommended !
.
Jom follow @zouxgadget.kl ❤️

Lama rasanya tak selfie. sekali sekala selfie dengan Hp vivo ni. cantik sgt camera depan dia. 🥰

#vivoMalysia #V15 #V15Pro #32MP #WorldFirstelevatingfrontcamera #v15protopinfluencer

| If you have the power to make someone happy, Do it ! The world needs more of that |

ootd from @airspacetaiwan ❤️

Assalamualaikum, Hi Salam Ramadhan semua, hari ni sis nak share sesuatu yang penting tentang
@c2slimbytrocaqurnia.hq minuman coklat dicampur susu kambing yang sedap.. Yang lagi best C2Slim ni boleh buat kita kurus tanpa senaman dan tanpa perlu berlapar sepanjang hari.. Bonus dgn tenaga kita bertambah seharian..
✔Membakar lemak dan kalori & pantas
✔Meningkatkan metabolisma dgn selamat
✔Mengurangkan selera makan
✔Mencantikkan kulit
✔Membuang toksin & mengempiskan perut
✔Mengecilkan pinggang
✔Lulus kementerian kesihatan
✔Carbohydrate Blocker (Bila makan nasi, C2Slim auto bakar dr menjadi lemak)
✔100% tiada kesan sampingan
so jummm dapatkann di @c2slimbytrocaqurnia.hq ❤️ #yourbodydreamdesire #bodyandbeautydesire #C2Slim #C2SlimHQ #byTrocaQurnia #kurussebelumraya #nakkuruscepat #nakkurus #kuruscepat #jomkurus1malaysia #kurusmudah #fromchubbytofit #kurussihat #1weekchallengeloss4to10kg #c2slim1weekchallenge

Good night lalinks. Sweet dreams 💋

Ok dah jum balik. bahayaa beli banyak2 😂
wearing cardigan from @airspacetaiwan ❤️

Bila kita nak berbuka sama2 ni? 🥰

baju kurung from @myikat.co 🌸

Hye pada abang2 semua. Ok nak inform kat abang2 kat luar sana yang nak ada jambang hensem gitew or nak rambut lebat bagi yang rambut asyik gugur je. Boleh la cuba @gold_boss_hq ni. Konfem hensem lepas pakai. raya tak lama ni. Haa cepat hensem dengan @gold_boss_hq 🥰

Don't cry because it's over, smile because it happened ☺️

I can’t take my eyes off from these Classic Rings that have just been released by @danielwellington . Discover your own perfect mix & match now from www.danielwellington.com and quote my code yunaDW19 to get 15% off! Its free shipping on all orders too! #DanielWellington #dwcompletethelook

Bestlah Diamond DD Cream ni sebab sapu je terus kulit muka jadi glowing. Memang sangat sesuai untuk orang yang nak cepat bersiap, tak pandai makep/tak suka makeup tebal tapi nak nampak cantik macam pakai makeup. Krim ni pun tak berminyak, bila makin lama pakai jadi makin cantik, berpeluh pun tak bercapuk. Kalau nak kulit glowing raya nanti korang boleh dapatkan Diamond DD Cream ni dari @humairabeauty_official tau. Stok diorang mmg cepat je habis so kena cepat2 order sementara ada stok ni. Tq @humairabeauty_official hasilkan krim yang awesome ni! 😘

Most Popular Instagram Hashtags