yulioren yulioren

409 posts   1,063 followers   645 followings

Yulia  πŸ‘¦@lionel.elbert πŸ‘§@lauren.elena.alexandra #corgilover #westielover #foodenthusiast #familylove I am so blessed ❀️

Happy Birthday πŸŽ‚ my dearest mum πŸ€—πŸ€—
May God bless you abundantly πŸ˜‡β€οΈ
#mumsbirthday #withgrandchildren #withgrandma #grandpa #familylove #instalove

Wagyu jumbo platter 1kg @jumboeatery 🀀
with butter and mushroom sauce πŸ₯©
#foodporn #foodie #foodgasm #kulinerbandung

Children living with pets early learn to take care and feed another creature, initially by observing their parents, storing up all elements they will use in every future interaction with animals. Several studies demonstrate that children who own pets feel more empathy towards other people and animals. 🐢❀️
#mydogiscutest #daughter #petstagram #westiepuppy #westiegram

#Billboard nya io, proud of u boy
Tengkiuu fotonya mami jj cayank
@magdalenayulie πŸ€—πŸ₯°

Good friends are like four-leaf clover πŸ€
Hard to find and lucky to have πŸ€—
__________________________________
#friendship #bff #moms #happytime

@ Cheryl birthday party πŸ₯³πŸ€—
__________________________
#birthdayparty #friendship #happykids #fun

#Blue πŸ’™πŸ’™πŸ’™
.
.
.
.
.
#mommiesofinstagram #bff #friendship #botram

Partner #photoshoot kmarin... model kondang πŸ’‹πŸ’‹ mba @wina_marrino senengnya ktemu lagii πŸ€—xixixi seru ya qta sempet sepedaan n lompat2 🀭🐰 @frisca_aprilia @rizkygreenmakeupa
Thank youu, CU next time πŸ’‹
.
.
.
.
.
#robbyagusphotography #ootd #behindthescene

Setelah umur ini hampir 37thn πŸ˜‚ dpt rejeki diajak photoshoot iklan beneran ☺️ wkwk seru jg πŸ™ŒπŸ»Thanks for the opportunity 😁πŸ₯°
#robbyagusstudio #robbyagusphotography

hundreds of takes, expressions, positions, and hours to meet client’s want. A #photoshoot is always not easy as the flawless result.
Needed more than good-looking face...it’s going with professionalism, hard work, and strong character.

Cerita sedikit dr foto ini, yg bikin Lio kesemutan, pegel, lututnya jg merah2 krn numpu di rumput berjam2. Sejak TK A masuk dunia modeling job apapun Lio ga pernah ngeluh, komplain, apalagi rewel. Kalo ada yg gaenak he just told me in the right way. Even Lauren yg jarang job, but she did the same as well.
Mommy tau Lio pasti ada cape, tp Lio knows n enjoy what he do.
Kalo orang ngomong, β€œlo niat amat anter2 ke jkt”, β€œanak gw jg bisa lah kalo mamanya rajin kyk lo”, β€œlio mah dr agency sih, anak gw jg klo dr agency pasti bisa” Kenal agency tp gada client yg mau sama aja 0. Ada client mau tp anak lo gabs tahan banting jg sama aja 0.
So, bukan sekedar niat, ato merasa pny anak cakep, ato sok apa lah apa lah... Bukan pieces tp keseluruhan.
We know what we’re capable of so we did~
Dan smuanya itu berkat Tuhan koq...jd jgnlah membanding2kan berkatku dan berkatmu 😁 krn setiap org pny berkat sendiri2...pny cobaan sendiri2... #staygood #stayhumbleandkind
Sekian #englinesian πŸ˜‚

Most Popular Instagram Hashtags