yowesnakdek yowesnakdek

126 posts   26074 followers   58 followings

yowesnakdek  🍦 Mung tiang alit, sanes tiang elit πŸ‘Œ 🍑 Admin ? Di rahasiakan πŸ“¬ Line @xmy3592z (pakai@ ya) 🍭 Promosi ? DM πŸ“© BOROBUDUR-JOWOTENGAHπŸ“Œ Cek fb :

https://www.facebook.com/yowesnakdekk

Tetep nang sisihku yo, nyemangati aku nyurung aku. Mergo koe kui sumber semngat seko diriku.

#yowesnakdek #ywsndk #selfieforywsndk

Asal kau bahagia, sesok aku gampang. πŸ˜ƒ 🎀: @bhebully
#yowesnakdek #ywsndk #selfieforywsndk

Wedi kui pas aku lagi sayang sayange nang koe, tapi koe malah ngomong buburan nang aku.

#yowesnakdek #ywsndk #selfieforywsndk

Teko kaget wae. Tanpo koe mbandingke endhi sing apik karo endhi sing numpang golek status. *duhdek

#yowesnakdek #ywsndk #selfieforywsndk

Selamat hari kartine gaes. πŸ‘Œ
Belajar seko ibu kita kartini, sing berjuang demi kaum wanita gawe ngentukke ilmu sing akeh diatas penderitaan, perjuangan, dan hinaan.

Quote by : @ayudwahyuni_
#yowesnakdek #ywsndk #selfieforywsndk

Aku rabakal mekso koe syang ro aku kok. Tapi aku arep berjuang dan tekat bulet gawe nerusake koe sayang karo aku mbek perjuanganku iki. 🎈

Quote: @dickysyahriop
#yowesnakdek #ywsndk #selfieforywsndk

Wis tak coba nglaleake tapi angel laline. Opo iki sing jenenge cinta ? Moveon~

#yowesnakdek #ywsndk #selfieforywsndk

Kelingan kui oleh nek berharap mbalik kui ora. Mergo mantan yo mantan. Mantan apik ngajak balen kui tandane dee salah medot uwong sing ceto ceto gatakke dee tanpa memandang sing liane. 😊

#yowesnakdek #ywsndk #selfieforywsndk

Dadio koyo udan sek wes tibo bolabali tapi ra pernah wedi nggo tibo meneh. Mergane ono pelangi sek ngerubah suasana bakalan luwih indah.
Pict by : @anggraaaini_
#yowesnakdek #ywsndk #selfieforywsndk

Sederhana kui kok πŸ˜™

#yowesnakdek #ywsndk #selfieforywsndk

Ealahh mas mas 😌

#yowesnakdek #ywsndk #selfieforywsndk

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags