yowesnakdek yowesnakdek

141 posts   29685 followers   62 followings

yowesnakdek  🍦 Eat, Sleep, Defecatezzz 💫 🍡 Admin ? Di rahasiakan 📬 Line @xmy3592z (pakai@ ya) 🍭 Promosi ? DM 📩 BOROBUDUR-JOWOTENGAH📌 Cek fb :

https://www.facebook.com/yowesnakdekk

Sebelum ramadhan saling mengingatkan ke pacar, mantan, gendaan. :v
#yowesnakdek #ywsndk #selfieforywsndk

Wis cukup cukup anggonmu le sandiwara. :))
#yowesnadek #ywsndk #selfiforywsndk

Pengen tapi wedi nek ra dibales -.- #yowesnakdek #ywsndk #selfieforywsndk

Luwihh bahagia nek koe iso neng jejerku ngancani dino dino petengku. 😳

#yowesnakdek #ywsndk #selfieforywsndk

Tetep cinta senajan bojoku galak. *nyanyii

#yowesnakdek #ywsndk #selfieforywsndk

Rausah mikir rono rene, koe nrimo akuopo anane wae aku wes sneng.

#yowenakdek #ywsndk #selfieforywsndk

Abot tapi meh piye menehh -.- #yowesnakdek #ywsndk #selfieforywsndk

Wes wektune awkdewe bahagia bareng.

#yowesnakdek #ywsndk #selfieforywsndk

Yowesben nduwe bojogalak, yowesben sing omongane sengak. Seneng nggawe aku susah, tapi aku wegah pisahh. 🎤

#yowesnakdek #ywsndk #selfieforywsndk

"Ojo nggawe cinta sing asline ora kowe rasakke, karena cinta kui hudu sing dewe rasakke." Tekan semene mudeng ?

#yowesnakdek #ywsndk #selfieforywsndk

Ora mergo jarak awakdewe pisahh. Tapi mergo rasa yakin sing wes musnahh.

#yowesnakdek #ywsndk #selfieforywsndk

Ibarat aku nyanyi rapper koe malah nyinden -.- Tag nang dee. Dee kui pacarmu,bribikanmu,gendakanmu,utwo selingkuhanmu yo oleh. Asal koe bahagia 😍
#yowesnakdek #ywsndk #selfieforywsndk

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags