ynasakinah ynasakinah

682 posts   156,965 followers   1,472 followings

Celebrity Makeup Artist  ✈️Malaysia | Singapore | Brunei | Indonesia 💄Wedding | Engagement | Photoshoot | Event | TVC 💄+6011-12138665 (whatsapp only)

Makeup Glowing for @diyanahzaki | night event
.
Makeup @ynasakinah
Hairdo @darshidayuartistry
Dress @cosryofficial .

makeupbynasakinah #celebritymakeupartist #muamalaysia #brunei #indonesia #singapore

Makeup for family members (night solemnization) cantiknya akk ni. Tinggi dan kurus💋
.
.
Lipstick all time favourite #yslbeautymy #YSLBEAUTY
Mascara #yslbeautymy
.
.
#makeupbynasakinah #celebritymakeupartist #muamalaysia #brunei #indonesia #singapore

Cantiknya @farahanimrazak ni.. Kalau suka look Kina, means korg suka MATTENESS eyeshadow @anasism sebab Kina memang suka 4 warna "earthy" dlm palette ni..
.
.
💋4 warna berpigmen tinggi hanya dengan satu sapuan saja
💋4 warna kegemaran Makeup Artist
💋Senang dibawa ke mana sahaja.
💋Mudah & Senang nak cantik

Harga RM59.90 saja boleh order dgn Kina je senang .. Nahhh +60194110223 (whatsapp saja)
.
.
Lips by @faraalipbutter .tu sebab nmpk natural je kan.

Jd lagu fav kina lps @annaseaskey pasang masa shoot hehe 🤣
.
#makeupbynasakinah #celebritymakeupartist #muamalaysia #brunei #indonesia #singapore

@sarahalfakhri my sister using @beabeautymy ... Dah makeup lsptu korg pi mall, pi office, pi rumah org ka nak solat or balik rumah nk remove so nk tanggal makeup mesti nak cepat & senang kan? Kina suggest korg pakai remover wet tissue @beabeautymy ni..
.
1. Easy to remove
2. Wangi
3. Beli 3 terus la sebab murah RM20 xsilap
4. Xoily so kulit korg rasa selesa
5. Sebab kina pakai so korg kena pakai juga
6. 1 tissue je dah blh remove 1 muka (jimat)
.
.

#makeupbynasakinah #celebritymakeupartist #muamalaysia #brunei #indonesia #singapore

Mungkin esok Kina nak buat LIVE IG look MATTENESS eyeshadow @anasism mcm mata @farahanimrazak .. So standby je dari pagi hgga tghri hokey. Hahaha.. blh ke tidakkk.. sebab kina ada 30 shaja set eyeshadow ni untuk korg order esok!
.
.
@annaseaskey shoot Anim bagaikan tiada hari esok.. shoot 15mins je tau2 dah settle. Yang kita ni makeup berjam.. hahaha sebesalah rasa 😂😂
.
Tu xpakai lipstick tau tapi pakai @faraalipbutter saja.. nampak best kan? Makin lama makin berseri bibir..
.
#makeupbynasakinah #celebritymakeupartist #muamalaysia #brunei #indonesia #singapore

C H E T A | @rozitachewan1 sweetnya dgn Matteness Eyeshadow @anasism
.

Siapa nk makeup look mcm ni blh dptkan Eyeshadow @anasism new collection. #0194110223 whstapp kata 'nak matteness ANAS' gitew.. .
.
.
Thank You @annaseaskey for today. Shoot by Annas. Nantikan!! 💋1st time makeup che ta letopzz!
.
.
#makeupbynasakinah #celebritymakeupartist #muamalaysia #brunei #indonesia #singapore

Fast makeup for my lovely @daiyantrisha
.

LIVE MELETOP 9pm at ASTRO #sejutarasabuatadelia
.

Im using new Matteness Eyeshadow @anasism combination dwi by tomford! The look at my igs now! Btw open order @anasism start tmorrow yeay!
. .

#makeupbynasakinah #celebritymakeupartist #muamalaysia #brunei #indonesia #singapore

1st look by using New Matteness Eyeshadow by @anasism . Boleh order dgn Kina juga.. Nanti Kina open order bg no contact okay..
.

Bonda @__iiiintan.saleh for @anasism
Lipcream code aisya by @anasism
.

#makeupbynasakinah #celebritymakeupartist #muamalaysia #brunei #indonesia #singapore .

Dah lama tengok bonda @__iiiintan.saleh ni dan kina personally tadi tengok bonda first time ya Allah lembutnya dia. Serious lembut sangat, shes a strong woman. Cantik betul dia,. Beautiful inside out
-
Makeup full face by @ANASism dan kina dah rasminya ANAS Matteness Eyeshadow Palette terbaru yang lawa gila dan sesuai untuk everyday look! Wajib ada
.
Thank @annaseaskey for having me! 💋
.
.
#makeupbynasakinah #makeupartist #muamalaysia

Aunty @ismail_haslina & Fawa for cover @majalah.harmoni coming soon
.

Lip Matte Stain code 28 + Lipcream code 419 #yslbeautymy .
.
#makeupbynasakinah #celebritymakeupartist #muamalaysia #brunei #indonesia #singapore

Most Popular Instagram Hashtags