ynasakinah ynasakinah

863 posts   173,713 followers   1,474 followings

Celebrity Makeup Artist  ✈️Malaysia | Singapore | Brunei | Indonesia 💄Wedding | Engagement | Photoshoot | Event | TVC 💄+6011-12138665 (whatsapp only)

D A I Y A N | @daiyantrisha ... cukup manis tak sweet look mcm ni?
.

Ni namanya makeup meet & greet #NIVEA
.
Aqua Moisture by @ynasakinahbeaute @doctox_hq (plump, smooth, hydrate, moist & minimize pores) nak blend foundation pun senang hati hokey🤪
.
#makeupbynasakinah

Kali ni makeup Farah untuk nikah pula. Thank You for having me dari Engagement day til ur big day.
.
.
Aqua Moisture by @ynasakinahbeaute (plump, smooth, hydrate, minimize pores, moist)
.

Lipstick pink from @diormakeup .
.
#makeupbynasakinah

T Y A | @tyaarifinnw juri tetap Maharaja Lawak Mega. LIVE ASTRO JAM 10pm
.
.
Using Aqua Moisture as a base @ynasakinahbeaute
Blusher unicorn new from @beautyraofficial
Lipstick @maccosmetics .

Hairdo @syukqadir
.
#makeupbynasakinah #celebritymakeupartist #muamalaysia #brunei #indonesia #singapore #beauty #ynasakinahbeaute .
.

Celebrity @daiyantrisha suka gel texture & apply Aqua Moisture juga. Tq dear💕 Kenapa kena apply Aqua Moisture @ynasakinahbeaute sebelum makeup..? .

Selain bg makeup tahan lebih lama, makeup xcrack & foundation senang nk blend bnyk lagi benefit dalaman Aqua ni sebab bahan2 di formulate untuk 👇🏻@ynasakinahbeaute
.
.
1. Ada Vitamin B & E - bg kulit lebih hydrate, glowing, smooth & plump. Dpt kurangkan garisan halus.
.
2. Argan oil - merawat kulit jd lebih sihat. Yg kering jd lebih hydrate & glowing, yg oily pun dpt kurangkan oily bertukar kulit jd lebih moist & sihat. Bahan argan oil sgt ssuai untuk kulit sensitif.

3. Extract cactus & Aloe Vera- Anti aging, smooth & plump.. merawat parut jerawat. Yeayyy!! Finally

4. Niacinamide - dpt kurangkan pores kulit dan ada SPF 20 untuk melindungi sinaran dari kulit cepat terbakar..
.
.
.
#makeupbynasakinah #celebritymakeupartist #muamalaysia #brunei #indonesia #singapore #beauty #ynasakinahbeaute
.

Bila @daiyantrisha love, kita lagi love. So ssiapa plss request look mcm ni plsss hehe.
.

Smokey golden with NEON theme event #EH tonight
.
Aqua Moisture @ynasakinahbeaute
Eyekit @ynasakinahbeaute
Hairdo @juuu.ko
.

#makeupbynasakinah #celebritymakeupartist #muamalaysia #brunei #indonesia #singapore #beauty #ynasakinahbeaute .

M I R A | @mfmirafilzah for @galeriariani campaign shoot. Concept makeup requested.
.
Kina apply base Aqua Moisture dari @ynasakinahbeaute 💕sebelum makeup bg makeup tahan lebih lama, xcrack, lebih smooth, dewy, plump, hydrate & minimize pores
.

Eyekit (eyebrow, eyeliner, mascara) @ynasakinahbeaute end of nov!
.
.
#makeupbynasakinah #celebritymakeupartist #muamalaysia #brunei #indonesia #singapore #beauty #ynasakinahbeaute
.

Kakak kasi zoom sikit. Xmas Campaign @danielwellington.
.

Kina pakai 1 Holiday Bundle Watch (1 watch & 1 accessory) in white color
.
.
1. DanielWellington is now offering a special 10% off for any TWO or more items purchase. Not enough? .

2. What about using my code (SakinahA)to get additional 15% off on www.danielwellington.com +Free Shipping +Free Xmas Wrapping
.
3. You all boleh purchase using my code (SakinahA) untuk dpt diskaun 15% di (https://www.danielwellington.com/my/)
.
#DanielWellington #DWforeveryone

S O P H I A | @sophialiana for JOZAN LIVE ASTRO last night
.

Base of course Aqua Moisture @ynasakinahbeaute untuk makeup tahan lama, untuk kulit makin hydrate, sentiasa moise & cantik
.
Eyekit (eyebrow, eyeliner, mascara) @ynasakinahbeaute end of nov!
.
.
#makeupbynasakinah #celebritymakeupartist #muamalaysia #brunei #indonesia #singapore #beauty #ynasakinahbeaute

How I prep skin as a base before makeup. Makeup sesudah subuh lighting xonz. Outdoor shoot @deqoya .
.
1. Apply AQUA MOISTURE spf 20 by @ynasakinahbeaute .

2. Eye cream from NUTOX for under eye. (Eyebag)
.

3. Primer Oil Control from Laura Mercier (Apply t-zone area only)
.
Simple je. Blend bg rata so In sya Allah makeup xcrack okay..
.

#makeupbynasakinah #celebritymakeupartist #muamalaysia #brunei #indonesia #singapore #beauty #ynasakinahbeaute

S Y A T I L L A | double tap for 💕 Ini beauty concept with clean look.
.

Siapa nk tadah muka Kina buat look ni? 🧐🧐komen nak tgk IG hampa sikit.. blh pilih untuk bberapa org untuk diff look nanti..
.
#makeupbynasakinah .

Tutorial Part Base & Foundation .
Prep your skin with
.
1. AquaMoisture by @ynasakinahbeaute @doctox_hq (Gel texture suit for all skin type)
.
(base makeup tahan lama, repair your skin sebab ada argan oil, aloevera, vitamin B & E & extract cactus)
.
2. Eyecream (nutox)
3. Primer oil control by LauraMercier

4. Corrector - peach lustre by Mac ( to cover your dark circle)

5. Concealer by @doctox_hq X @fyzakamaruddin in medium color ( repair your under eye, cover eyebag & darkcircle)
.

6. Foundation NARS code Stromboli
.
7. Highlight code light by @fyzakamaruddin @doctox_hq .
.
Final touch setting with loose powder & compact powder
.
.
#makeuptutorial #makeupbynasakinah

A L Y S S A for her sister’s wedding tonight
.
Smokey eyes requested
.
Base with Aqua Moisture @ynasakinahbeaute @doctox_hq (untuk makeup tahan lebih lama & repair your skin)
.
Eyekit (eyebrow, eyeliner, mascara) @ynasakinahbeaute soon..
. .
#makeupbynasakinah

Most Popular Instagram Hashtags