yfrfnd yfrfnd

53 posts   193 followers   340 followings

Y U F R I E F E N D I  yups🎆 Wa? +6285292165491 Fb? Yufrii Paponan Kledung Temanggung

tetew 😝

cangkeman yo cangkeman :v

karepmu koe arak muni pie pie, sek penting aku iseh kongene kie😋

ora jk ora nggaya

ngapurone sayang, Wulan aku ra iso fokus karo koe, mergane aku lagi fokus karo adzan magrib😂😂

jebrett📷

negeri di atas awan sumbing😂

keluarga Berbahaya 😂

deasafila💞💞

calon imam masa depan😎

Most Popular Instagram Hashtags