[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

yatie_sendayutinggi yatie_sendayutinggi

597 posts   183556 followers   80 followings

Product Info:Whstpp 0193042133  🇲🇾 Sendayu Tinggi Creative Director 💄Beauty Youtube Creator

https://m.youtube.com/user/YatieST

Nak bawa barang mekap apa yg penting masa raya ni ?? Doll Skin BB Cushion @sendayu.tinggi_hq lah.. terus naik seri ( full video di YouTube. Click link di Profile Bio )
_
Hari ni Outlet Sendayu Tinggi masih operasi lagi sampai 5.30ptg. Esok dah mula tutup
.
#sendayutinggi #rayamakeup #naturallook

Kasi jeling sikit kat yg dah balik kampung awal tu. Seronoknya ya 😌 #akakkampungmertuasentulje #kampungmaksebelahrumahje
_
Tudung @the_hijab.co kod RSS21 Haze Grey
.
#outletSTbukaesoklastday #pearlcream #sendayutinggi

Kesemua 30 Outlet @sendayu.tinggi_hq beroperasi terakhir hari Jumaat 23/6/17 pada 5.30 ptg. Kecuali Outlet di dalam Tesco akan tutup pada 24/6/17
_
Semua Outlet di buka semula pada 1/7/17 waktu operasi seperti biasa 10.00pg-8.00mlm kecuali Outlet di dlm Tesco dibuka semula pd 28/6/17.
_
Outlet Miri buka semula 30/6/17
.
#sendayutinggi #cutiraya

Mata hooded, sepet atau kecil biasanya ada masalah pakai eyeshadow. Sebenarnya dgn celak pun cun dah raya ni. 6 gaya celak dgn Marker Pen Eyeliner @sendayu.tinggi_hq
_
Hari ni tepat jam 12.00mlm ni ialah last day Promo Online di www.sendayutinggi.com. Dah guna ke belum kod #stgegarraya utk diskaun produk ?? Kalau belum cepat2 sblm jam 12.00mlm ni tau
_
Tudung @the_hijab.co
_
#sendayutinggi #promosionline #lastday

Nah resepi sedap buka puasa jap lagi. Dlm 10 hari tetiba je kulit uols jd anjal lain mcm 😆 Cocoa Collagen RM30.75 (ahli 27.65 ) @sendayu.tinggi_hq
_
Hari ni tepat jam 12.00mlm ni ialah last day Promo Online di www.sendayutinggi.com. Dah guna ke belum kod #stgegarraya utk diskaun produk ?? Kalau belum cepat2 sblm jam 12.00mlm ni tau
_
Tudung RSS22 Dusty Grey @the_hijab.co
_
#sendayutinggi #promosionline #lastday

Turn the music on 🎶#zapintakmenjadi #moodnakcutidah😆
_
Yeahaaa... tepat jam 12.00mlm ni ialah last day Promo Online di www.sendayutinggi.com. Dah guna ke belum kod #stgegarraya utk diskaun produk ?? Kalau belum cepat2 sblm jam 12.00mlm ni tau
_
Tudung RSS32 Nude Purple @the_hijab.co
_
#sendayutinggi #promosionline #nakrayadah

Hasil live tadi di facebook Noor Hayati Kamarzaman. Guna Pearl Cream memang skin akan jd nampak putih glowing mcm ni. Tak full coverage tau sbb yg ni bukan foundation tapi beauty cream yg ada ekstrak mutira tulen. Nak pakai siang dan malam pun blh. Nak letak area parut jerawat atau jeragat pun blh. Lagi lama dan kerap pakai skin akan jd lg putih. Nak pakai satu badan pun blh kalau ada budget lebih 😆 Pearl Cream RM36.05 (ahli RM32.45)
_
Beli di website www.sendayutinggi.com & guna kod #stgegarraya utk diskaun
.
Tudung MC05 Pearl @the_hijab.co
_
#sendayutinggi #pearlcream #instock

Pearl Cream ni bukan foundation tapi krim mutiara utk kulit yg ada efek cerah lepas sapu. Yg suka natural tu pakai ni je dah gebu. Gunakan bersama Pearl Soap utk efek terbaik bg pencerahan wajah yg natural
_
Pearl Cream RM36.05 (ahli RM32.45)
Pearl Soap RM19.10 (ahli RM18.15)
.
Beli di website www.sendayutinggi.com & guna kod #stgegarraya utk diskaun#
_
#sendayutinggi #pearcream #instock

Stok Pearl Cream dah tiba di @sendayu.tinggi_hq . Blh beli terus di www.sendayutinggi.com. Agihan akan dibuat berperingkat di seluruh Outlet & Watsons. Kalau nak cepat blh dtg terus HQ Sendayu Tinggi. Click location 👆🏻
.
Gunakan kod promo #stgegarraya utk diskaun utk belian di website. Promo berakhir pada 21hb Jun
_
#sendayutinggi #pearlcream #whiteningcream

Orang kalau chubby dah comel. Kalau dia kurus lagi lah bertambah comel. Yg kena tinggal dgn girlfriend atau boyfriend sbb fizikal anggap je motivasi utk kita berubah. @ady.ramon bukti setelah mengamalkan mcm2 produk @sendayu.tinggi_hq dari Easyfull, Dtox , Collagen Scrub, Rock Arrow Coffee.. and the list goes on 😅. Seriously dia consume semua tu. Kalau nak lg detail blh lah tanya empunya badan terus. Orgnya pun mcm single lagi 🤔 #rasanyalah
_
Kalau mana2 suami atau isteri yg dah put on weight jom kita support utk diorg turunkan berat. Sbb nanti kalau kita tak support tetiba je perubahan tu utk insan lain yg lbh menghargai beliau.. #ehh😆
_
Promo Online di www.sendayutinggi.com tinggal 2 hari je lg. Gunakan kod #stgegarraya utk baucer bg belian RM200 ke atas
.
#sendayutinggi #easyfull #realtestimony

Dah nak habis puasa semua takde idea nak makan sahur dan berbuka kan. Itu kiranya soalan paling susah sekali 😁
_
Jom buat Easyfull Parfait @sendayu.tinggi_hq ..Sihat & mmg confirm sodap. Dah, lap air liur tu #cakapkatdirisendiri 😆
_
Promo Online di www.sendayutinggi.com tinggal 2 hari je lg. Gunakan kod #stgegarraya utk baucer bg belian RM200 ke atas
_
Tudung @the_hijab.co
_
#sendayutinggi #easyfull #dessertrecipes

Pearl Cream ni sy dah test dari last year. Nak tekstur yg best, natural & cerah natural bila apply. Dan paling penting nak kecerahan tu menjadi kenyataan kalau pakai konsisten. Taknak la setakat topeng di pinggiran #cewah 😆
_
Ni nak pakai siang atau malam pun blh. Sapu kat area parut atau jeragat pun blh juga sbb ada whitening. Lepas pakai ni nak mekap pun blh, nak pakai ni je pun blh jugak. Mmg jadi mcm skin cerah glowing2 gitu. Krim muka ni bukan foundation tau. Jadi kalau nak pakai bedak atau Setting Powder tu blh sgt especially skin yg berminyak. Pearl Cream ni ada spf15. Insyallah hari ni lepas tengahari paling awal stok akan masuk di @sendayu.tinggi_hq . Dekat website akan terus update once instock ya. Siapa yg dah berkenan tp malas nak beli di web atau ada sbrg pertanyaan mengenai produk blh whstpp 0193042133 sbb sy tak sempat balas DM 🙏🏻 #sorry
_
Pearl Cream RM36.05 (ahli RM32.45)
_
Promo Online di www.sendayutinggi.com tinggal 2 hari je lg. Gunakan kod #stgegarraya utk baucer bg belian RM200 ke atas
_
#moistskin #sendayutinggi #skincareroutine

Most Popular Instagram Hashtags