yatie_sendayutinggi yatie_sendayutinggi

600 posts   172853 followers   78 followings

Product Info:Whstpp 0193042133  πŸ‡²πŸ‡Ύ Sendayu Tinggi Creative Director πŸ’„Beauty Youtube Creator

https://m.youtube.com/user/YatieST

Baru je lepas live mekap ni dekat Facebook tadi ( search yatie.sendayutinggi.makeup ). Tema malam ni Ulzzang Sweet Makeup. Lip Velvet color kegemaran ni kod Ginger Spice
.
Utk ahli @sendayu.tinggi_hq kena grab time promo online di www.sendayutinggi.com. Gunakan kod #striaramadhan utk diskaun πŸ”₯
.
Tudung kod RSS29 Deep Mocha @the_hijab.co .

#makeuptutorial #sendayutinggi #dollskinbbcream

Easyfull ni mmg meletop betul tau. Pantang masuk je stok mmg kena borong. Ni nak puasa mmg elok sgt la. Ambil sebelum makan berat time sahur utk bg kenyang & energy. Then, sblm buka puasa nak makan berat tu minum juga Easyfull. Confirm tak jadi melantak yg bukan2. Tetahu je blh pakai balik baju zaman anak dara pinggang kerengga 😜😜 .
Siapa Ahli @sendayu.tinggi_hq yg nak grab online blh beli di website www.sendayutinggi.com dan guna kod #striaramadhan utk diskaun. Baucer ni valid utk belian produk RM150 ke atas .
#sendayutinggi #promotion #easyfull #restock #bestseller #striaramadhan

Cabaran Mekap 10 minit je.. sesuai sgt kan utk yg super rushing πŸ˜….. masa rekod ni ada timer kat phone tau. Blh tgk full video di YouTube ( link di profile bio )
.
Produk yg digunakan dlm video ni
1) Doll Skin BB Cushion
2) Slim Pencil Liner
3) Eyes & Cheek Palette
4) Marker Pen Eyeliner
5) Doll Mascara
6) Suede Lipstick
7) Concealer High Coverage
8) Superglow Highlight .
Utk ahli @sendayu.tinggi_hq , promosi online di website www.sendayutinggi.com dah mula tau. Valid utk member shj. Guna kod #striaramadhan masa shopping utk diskaun
.
Tudung RSS17 Orchid @the_hijab.co
.
#sendayutinggi #10minutesmakeupchallenge #dollskinbbcushion

PROMO SENDAYU TINGGI
1. Promosi online melalui website www.sendayutinggi.com utk semua Ahli ST
2. Bermula dari 24- 30hb Mei
3. Beli apa shj produk bernilai RM150 ke atas melalui website & jimat RM20
4. Gunakan kod baucer #striaramadhan semasa check out
5. Sah utk 1 kali pembelian sahaja
.
#sendayutinggi #daftarahlisendayutinggi #promosionline

Sambil meronda & tgk last preparation.. siapa yg pernah mai sini ?? Kalau nak tau lokasi click je kat location tu mesti jumpa
.
Ni nak habaq... Lagi 2 hari je lagi promosi online di website @sendayu.tinggi_hq nak mula. Khas utk ahli je naa... Yg belum daftar tu blh lagi join sblm tarikh promo iaitu 24-31hb Mei ni. Blh ke www.sendayutinggi.com
.
Tudung MC04 Dark Blue @the_hijab.co
Suede Lip Color kod Dark Berry @sendayu.tinggi_hq .
#hqsendayutinggi

3 hari je lagiiiii !!!
.
Baucer RM20 utk Ahli @sendayu.tinggi_hq yg beli melalui website. Mcm mana nak daftar ahli ?

1) Melalui website www.sendayutinggi.com

2) Ke Outlet Sendayu Tinggi seluruh Msia
.
#sendayutinggi #daftarahli #promoramadhan

Ada 2 kisah menyentuh perasaan hari ni. .
.

1st ialah si kerenteng emo. Sbg pengajaran & utk muhasabah diri beliau ditinggalkan di rumah utk perbaiki sikap. 289 kali skype kitorg kat tmpt kenduri suruh balik cepat sambil bercucuran air mata & mengakui kesilapan selain turut berjanji utk berubah πŸ˜‚πŸ˜‚ .
.

2nd, kasut pink kesayangan ni sempat utk gmbr ni je sbb masa nak naik kereta dah terbarai. Usia kasut ni sudah 9thn πŸ˜” #ripmyshoes😒 .
.

Tudung @the_hijab.co .
#posebudakhappy

Nampak je badan besar. Tp perangai baby sgt. Duduk beriba, tidur masih jalan2 malam & kegemaran ialah berdukung πŸ˜† @uzmaleya .
Tudung @the_hijab.co .
#anakmak #pakaitudungnampakmatangsangat

Makcik nak gi kenduri ni. Tapi kalau mcm ni gayanya tak tau la sampai jam berapa πŸ˜‚
.
Tudung @the_hijab.co
Suede Lipstick kod Coral @sendayu.tinggi_hq .
#saturdaymorning

Alhamdulillah πŸ™πŸ»πŸ™πŸ»πŸ™πŸ»πŸ™πŸ»πŸ™πŸ»πŸ™πŸ» 5 tahun berturut2 @sendayu.tinggi_hq naik pentas Watsons. Tq semua yg support. Gigih bersaing dgn brand lain yg mmg dah lama di market. ST satu2nya syrkt bumiputera ada di Watsons
.
#kembangidungjap

Ada sorang baby ni dia akan jadi baby katanya forever & ever πŸ˜‚πŸ˜‚ @uzmaleya .
#mybaby

Kalau org tengok sekilas mesti ingat sy ni mak yg garang. Suara je dah mcm petir kan 😁
.
Tapi sebenarnya tak. Terbiasa agaknya jaga adik dari kecik. Sy start jaga adik dari umur sy 5thn. Bila teenagers dpt adik lagi. Diorg umur 2 bln dah tido dgn sy. Walaupun degil, suka menyepah rumah, cirit merata-rata πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ tapi diorg tak pernah kena cubit pun. Paling2 suara je jd high pitch. Kalau x buat kerja sekolah, lagiiii siap. Pernah kena dera sampai 4.00pg. Alasan x buat kerja sekolah rupanya sbb tak reti baca
.
Cuma ada sorang je adik sy ni jenis mmg x makan saman. Dia balik yg mengajar sy. Study hard 5 minit je katanya πŸ˜‘
.
Tudung RSS16 @the_hijab.co
Doll Skin Foundation @sendayu.tinggi_hq .
#harinijumpacikgu

Most Popular Instagram Hashtags