[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

yatie_sendayutinggi yatie_sendayutinggi

605 posts   205767 followers   83 followings

Product Info:Whstpp 0193042133  πŸ‡²πŸ‡Ύ Sendayu Tinggi Creative Director πŸ’„Beauty Youtube Creator

https://m.youtube.com/user/YatieST

Exfoliation penting kita amalkan secara konsisten. Sy pakai Collagen Facial Scrub @sendayu.tinggi_hq ni 3-4 kali seminggu. Depends pd skin. Kalau skin jenis dry 1-2 kali je. Kenapa penting ?
_
🌸 Buat skin hydrates.
🌸 Skincare senang absorb, so kita dpt result cpt
🌸 Kulit nampak shining, glowing
🌸 Xde masalah uneven skintone / kusam
🌸 Pakai mekap smooth giler
🌸 Mekap lasting, tak senang crack
🌸 Parut jerawat senang pudar
🌸 Blackhead & whitehead senang keluar.
🌸 Tak payah apply Foundation tebal2 sbb skin dah licin dan healthy
_
Tak percaya kena cuba seminggu. Mesti lepas ni korang nyesal tak amalkan dr awal
.
#skincareroutine #sendayutinggi #collagenscrub

Siapa yg tgh diet ?? Bertabah lahhhhh 🀧

Selamat menyambut Maal Hijrah. Ramai pakat balik kampung ya.. sbb kat sini lengang kemain. Ni hasil mekap live tadi kat Facebook. Nak tgk close up kena pegi tgk live tu balik 😜
.
Today sy pakai baju kurung @jubahsouq. Kain mmg sgt best sbb dari prada satin. Simple, elegan, kain tak rasa berat atau panas dannnn part ni yg paling utama ialah cutting. Kemas sesangat, elok terletak tau. Kena tgk picture yg berdiri kat sblh
.
Tudung as usual dari @the_hijab.co kod SS07 Peony
.
#sendayutinggi #makeup #ootd

Today nak live sat kat Facebook. Nak tau look apa kena tgk tau 😁. FB : Yatie Sendayu Tinggi
.
#sendayutinggi #dollskinbbcushion #throwback #animemakeup

Mak sape mcm ni 😝

Short clips LIVE kat Facebook hari tu. Tutorial day & night simple makeup. Sy gunakan Foundation & Eyeshadow Palette terbaru @sendayu.tinggi_hq. Yg ada event cuti esok ni blh la cuba
.
Tudung dari @the_hijab.co
.
#sendayutinggi #newproducts

Biasanya saya ambil masa 6-12 bulan utk launch satu produk. Dulu masa kecik sy mmg suka mewarna. Apa shj contest walaupun bukan anjuran sekolah sy akan masuk. Alhamdulillah rezeki murah, setiap kali pun sy akan dpt top 3. Seronok bila masuk pertandingan ni sbb kita cabar diri. Selain contest coloring sy suka juga join pertandingan syair, debat, pidato, tilawah al quran, bercerita, koir, dikir barat.. semuanya sy join 😁
.
Dan siapa sangka, bakat yg ada tu sy bawa dlm profession sy skrg. I'm blessed
_
Tudung @the_hijab.co
_
#sendayutinggi #alhamdulillah #testerbanyakgila #ingatnakbuatcontest

Ni kalau emergency tertinggal celak, gincu bagai blh la cuba teknik ni 😁
.
Sy guna Eyes On Me @sendayu.tinggi_hq yg terbaru. Memang mantap belaka semua warnanya
.
Tudung @the_hijab.co .
#sendayutinggi #makeuptutorial

Apsal tak muat jari ni πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚.. sebelum org lain buat, hakak nak rasmikan sendiri dgn berbekalkan senyuman iklan ubat gigi paling terbaek sekali 😜
.
Yg belum tau mana lokasi @sendayu.tinggi_hq blh click link kat "location" tu. Meh la singgah sini
_
Tudung @the_hijab.co .
#sukanau #lobangidungkumenjadipojaan

Eyes On Me Palette @sendayu.tinggi_hq ni mmg best sgt sbb warnanya sesuai dgn org Asia yg lbh yellowtone. Warnanya juga sgt harmoni & evergreen utk menghasilkan solekan yg elegan. Ultra-fine and highly pigmented formula, easy to blend. For daily, sometimes bila too much "blink" akan buatkan solekan nampak "murah".. keep it simple for classy look. Sooo...palet ni ada kombinasi matte & shimmer utk day to night makeup πŸ˜‰
.
Tudung @the_hijab.co
Suede Lipstick kod Prune @sendayu.tinggi_hq
_
#sendayutinggi #eyeshadowpalette

Siapa suka mekap natural ala2 JLo kena tgk video ni. Memandangkan hakak yg buat, jd tema TLo lah 😜
.
Dlm ni sy pakai Cover Up Foundation @sendayu.tinggi_hq & tudung yg senang bentuk ni dari @the_hijab.co .
#sendayutinggi #nudemakeup

Masih terasa mcm diorg baby lagi walaupun dah besar πŸ˜…
_
Tudung @the_hijab.co SS03 & SS02
.
#memangdoadariperutsupayamerekatinggi

Most Popular Instagram Hashtags