yatie_sendayutinggi yatie_sendayutinggi

845 posts   328,883 followers   87 followings

  ▪️ CREATIVE DIRECTOR @sendayu.tinggi_hq ▪️ FOUNDER @the_hijab.co ▪️ FACTORY @sendayu_tinggi_manufacturing 💄YOUTUBER #yatiesendayutinggi

Siapa yg pening asyik kena beli pin tudung je kena tgk video ni. Simple & jimat. Paling best tudung tak berlubang dan berkarat kena pin tudung yg dah rosak. Tumpang lalu lobang idung sat tau 😜
.
Koleksi @the_hijab.co. Whstpp ‭+6010 456 2281‬
Makeup @sendayu.tinggi_hq : Pearl Cream, Color Changing LipBalm, Doll Eyeliner
.
#mynewcollection

Tak sempat maknya nak mandi pagi, dia mandi dulu. Lepas tu lapar. Dari jauh menjerit mintak makan mcm burung. Sibuk sgt berborak, dia hala sendiri mulut ke tgn. Next week semua back to normal routine dah
.
#family

Sebelum mula kerja minggu depan #cutisekejap

Ada beza besar jenis fabrik tudung ni, sebab kualiti kain akan buat semuanya nampak lain. Koleksi yg ni Kak Yatie suka sgt koleksi @the_hijab.co yg baru ni sbb fabrik dari sutra silk mmg nampak beza sgt bila pakai. Pakai raya ni ramai tanya 😁
.
Elegant Edition ni dgn seashell lasercut & ada 2 aksesori di hujung tudung. Bidang 45, sehelai RM49. Whstpp ‭+6010 4562281‬ atau beli di www.thehijab.co
.
#mynewcollection

Sebelum tidur wajib pakai Brightening Series Moisturiser & HA Serum. Basic penting utk dapatkan “glass skin” ialah bebas dari kulit menggelupas. Skin yg cukup dgn lembapan akan melambatkan proses kedutan di wajah terutama area mata, dahi dan smile line. Coming soon @sendayu.tinggi_hq akan launch new series utk dry to very dry skin. Kak Yatie dah pakai since last year. Mmg rasa lebih berbeza dgn yg previous. Tak sabar nak review produk2 baru 💗
.
Wearing @the_hijab.co .
#myskincare

Selamat bermaafan kita di Hari Raya ke 6 😄

Masam muka @uzmaleya kena pau duit dgn @ady_sendayu.tinggi 😂
.
Wearing @the_hijab.co .
#rayalahsangat

Bila tudung “on fleek” pakai baju kelawar pun rasa confident beraya tahun ni 😁
.
Kak Yatie pakai @the_hijab.co kod ES07 Bleach. Whstp ‭+6010 456 2281‬ utk pembelian atau melalui online di www.thehijab.co
.
Makeup @sendayu.tinggi_hq .
#mynewcollection #tudungraya #batalbucukmaintain

Ni namanya posing baru berkenalan. Acah2 sawit tapi mahu 😝
.
Yg kerenteng ambil gambar sambil mencangkung. Nak berteduh sblh kereta supaya tak panas katanya
.
Wearing @the_hijab.co code ES07 Bleach
Makeup @sendayu.tinggi_hq Pearl Cream & Lip Cushion kod Strawberry .
#denganboipreng

Teringat rumah lama di Felda Kechau bila tgk rumah ni. Nak ajar @uzmaleya beraya. Nanti dah besar biar pandai beramah tanih dgn sedara mara. Dulu Kak Yatie masa mula2 kawin takut sgt kalau jumpa org. Rasa arkward sbb tak tahu nak borak kan apa. End up org ingat sombong.. Tu yg jadi kera sumbang sbb segan.. slowly @ady_sendayu.tinggi ajar bergaul 😅
.
Kakak & me wearing Elegant Edition @the_hijab.co .
#rayake2

Selamat Hari Raya pada semua. Kalau kami berempat ni time bermaafan tak jd drama air mata. Harapnya begitulah sampai bila2. Kalau salah tak tggu raya utk minta maaf. Sebab tu @uzmaleya cakap dia tak ada salah. Semua dah kautim masa tgh “berganyang” yg sudah kan @ady_sendayu.tinggi 😅
.
Girls & me wearing @the_hijab.co .
#hariraya

Nak masuk tahun ke 16 bersama. But it feels like yesterday
.
Kita kalau tak suka kat org tu kena hati2. Esok lusa tersuka baru padan muka🤣 #susahsenangbersama

Most Popular Instagram Hashtags