yatie_sendayutinggi yatie_sendayutinggi

600 posts   162690 followers   78 followings

makeup__beauty  πŸ‡²πŸ‡Ύ Sendayu Tinggi Creative Director πŸ’„Beauty Youtube Creator. Watch My Tutorials

https://m.youtube.com/user/YatieST

Lens pink ni tak ramai berani pakai. Tapi sy suka. Actually nak tunjuk sekali ni close up Premium Ripped Square Scarf @the_hijab.co close up. Material ni campuran sutera dgn cotton + serat sintetik. Tak licin kalau pakai
.
Suede Lipstick @sendayu_tinggi_online kod Honey Petal .
#motd #sendayutinggi #selamatcutisemua

Sempat edit video makeup challenge. Ingat senang ke nak mekap. Cuba suruh suami uols gi mekapkan. Jadi rupa apa πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ @ady_sendayu.tinggi . .
Blh tgk full video di YouTube. Click link di profile bio .
.
Tudung @the_hijab.co .

#bilasuamikupakandam

Gigih nak juga masuk dlm frame selipar blkg tu πŸ˜‚πŸ˜‚
.
Hari ni merasmikan material latest Premium Ripped Square Scarf dari @the_hijab.co . Bestnya bila tang bentuk muka tu kukuh ya amat walaupun ribut melanda ( over la pulak πŸ˜‚ ) tp mmg elok je terletak. Lepas tu muka jadi nampak kecik sikit. I loikkkeeee πŸ’“πŸ’“
.
Suede Lipstick @sendayu_tinggi_online kod Rose Petal apply light je hari ni
.
#ootd #akikah #seronoknyanaktengokbaby

Hari ni kerenteng tak emo. Jadinya kasih sayang tu blh la ditunjukkan pada yg besar πŸ˜…@uzmaleya
.
Tudung kakak & mommy @the_hijab.co .
#mybabies

Inilah dia kunci kepada magic skin yg ala2 natural kononnya πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»
.
Doll Skin BB Cushion @sendayu_tinggi_online
Tudung @the_hijab.co .
#sendayutinggi #igarimakeup

Ni short clips live tadi. "Igari Makeup" tgh trending kat Jepun skrg. Tapi bila akak yg try dah jadi " Igaru" sbb modelnya org M'sia .. hahahaha πŸ˜‚
.
Tudung @the_hijab.co
Produk blh follow @sendayu_tinggi_online ya. Sorry kalau x sempat balas DM. Blh whstpp terus 0193042133
.
#sendayutinggi #dollskinbbcushion

Bibir kalau merah kena senyum membawa pipi begini 😁
.
Hari ni sy LIVE kat Facebook jam 2.30tgh. Nak buat mekap yg tgh trend kat Jepun namanya " Igari".. jemput tgk. Kut tak menjadi, blh la jadi Igaru πŸ˜…
.

Tudung @the_hijab.co kod Dull Plum
Suede Lipstick @sendayu_tinggi_online kod Deep Red
.
#hidupkenaceria

Ayat mak yg mmg cukup power & menusuk kalbu utk sy hadam " dlm rumah ni yg berduit ialah aku sorang, korang ( anak2 ) tak ada apa2. Jangan perasan. Nak lebih2, usaha kena ada. Kalau takat pemalas, menghabiskan harta je nanti kalau aku mati aku wakafkan semua harta aku. Senang. Kalau kat dunia je malas, mana mungkin nak sedekahkan aku al fatihah kalau kat kubur " πŸ˜… ( org banjar mmg bahasakan diri "aku kau" dlm conversation. Kalau org x biasa rasa mcm kasar sgt kan. Tp bg kami tu biasa2 je. Kira mcm panggilan ibu / mak laaa )
.
Mak sy ni ayat mmg ganas. Tapi hati ada taman sebenarnya. Dgn anak je dia garang. Kalau dgn cucu terus lembut termasuk dgn gigi dia sekali.. hahaha 😁 .
.

Tudung @the_hijab.co .
#positifsentiasa

Bila ragu2 sarung je warna legap. Siap 😁
.
Merasmikan terus warna baru Ripped Square Scarf @the_hijab.co kod Dusty Grey ( whstpp 0102214262 ) Lepas tu apply tipis je Suede Lip Color @sendayu_tinggi_online kod Prune .
#ootd #sendayutinggi

Selamat bekerja semua. Hari Isnin ni semua muka mmg tu. Sedih je meninggalkan Ahad semalam kan πŸ˜‚
.
Tudung @the_hijab.co
Suede Lip Color kod Honey Pink @sendayu_tinggi_online .
#sendayutinggi #ootd #mondayblues

Dalam kehidupan kita jgn menyesal apa yg berlaku. Kalau baik, maknanya kenangan indah. Kalau buruk, bermakna pengalaman utk kita perbaiki. Kan 😁
.
Tudung @the_hijab.co
Matte Mousse Sunscreen @sendayu_tinggi_online .
#sendayutinggi #mekaphariansimpleje

Ada masa kita rasa mcm nak makan mcm2 dan tak rasa kenyang2 πŸ˜…
.
Bukan sbb tak baca bismillah, tapi hormon & craving tgh naik hantu. Actually time ni la kita tengah menambah lemak dlm tak sedar. Siapa perangai mcm ni kita geng 😁
.
Sooooo... kalau nak solution kpd masalah selera makan yg tak terkawal tu uols try Easyfull @sendayu_tinggi_online .. Insyallah membantu. Craving kat coklat, kek, biskut, ice cream mcm terbantut terus tau. Tak percaya kena try dulu .
.

Tudung @the_hijab.co
Suede Lip Color kod Prune
.

#resepikawalcraving #dalambegadasuedelipstick

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags