yasminhani yasminhani

5,782 posts   582,212 followers   1,955 followings

Yasmin Hani Richardson 雅诗敏  Actor•TVPresenter 📧 : yasmin@paranormalrocks.asia @sweetcuts.asia @incrediblenuun @hippopobabyspa @fitjab_

4th week into Warrior Princess Challenge. This is the 2nd time Platinum members meeting up for a fun workout. This round with @salvadorsboxingacademy boxing coaches at @fitspace66 comfortable facility . Kami juga open kepada public. So next round dalam masa 2 minggu akan datang bolehlah join kami. Thanks @_rawsome for filling up our tummy with Buddha Bowl. Sesuai sangat sebab low calories dan penuh khasiat. I burned 598cal!! Puas hati! Till next round ya coach @azmirzed . Well done warrior princesses!!
📸 @sidjpaul
#Boxing
#FitMum
#Rawsome
#FitSpace66
#HaniBoxing
#YasminHani
#UnderArmourMy
#WarriorPrincessChallenge
#SalvadorsBoxingAcademy

Its been a while since i did HIIT with @activateurlifestyle . Lamaaaaaaaaaaa gilaaaa rasakan penangan. Oh esok kalau nak join i boxing with @salvadorsboxingacademy at @fitspace66 bersama2 Warrior Princess Challenge contestants marilah. It is open to public. Sure beat!! Check out my ig story today n register k.
#Hiit
#FitMum
#YasminHani

Pentingnya Vaksinasi. Topik pagi tadi dalam #HeloDoktor episode 3. Masih ramai yang memilih utk tidak memberikan vaksin kepada anak2 mereka. Tahukah anda 110,000 ribu kematian pada 2017 disebabkan demam Campak dan Kebanyakkannya ialah KANAK-KANAK. Mereka yg menjadi mangsa kerana kita kekurangan ilmu dalam vaksinasi. Wake up. Berikan yg terbaik pada anak2. Ok kalau terlepas tadi tgk hari ahad 5.30pm di @tv3malaysia ok atau tonton.com.my atau youtube tv3. .
Minggu depan kita bincangkan - Kemurungan Pelumpuh Jiwa. Ni lagi satu hal. Dah makin menjadi2. Menurut kajian pakar, Penyakit Kemurungan bakal menjadi penyakit no.1 di Malaysia menjelang tahun 2020! Wow!
Wardrobe: @club21malaysia @dkny
Stylist: @eraasmira
Make up: @haizal6982
#Vaksin
#Vaccine
#HaniAtWork
#YasminHani
#ParentingTalkShow

Millions of people took up this #10yearchallenge . Im happy to see mine. In terms of health, self love, confidence, family (married with 2 kids) , career, and knowledge ive come a long way. To many more fun, beautiful, healthy, happy, wise and live to highest potential years with family and friends.
#Happy
#YasminHani

Alhamdulillah.. Walaupun tak sembuh sepenuhnya, dapat selesaikan #HeloDoktor episode 2. Siap bawak @eissaelzanderwong datang.. Hehe nasib dia tido kejap. Harap2 redha kalau terdengar suara dia kat belakang tu ye. Clingy nowadays. Harini topik Anak2 dan gadget. Minggu depan borak tentang Keperluan Pengambilan Vaksinasi Untuk Anak-anak. Haaaa yg i betul2 nak tahu sebab ada plak dengar ramai parents pilih tak nak vaksin anak2 mereka. Sebab? Hmm not sure.. Kita bincang nanti ye. .
Ok so kalau terlepas episode tadi, tengok siaran ulangan hari ahad 5.30pm, atau di youtube TV3 Malaysia atau pun di Tonton.com.my .
Top : @kree_my
Skirt : @amaze_atelier
Stylist : @eraasmira
Make up : @ Zinwawa
Thanks kepada tetamu undangan @sharifahaleya dan Prof Madya Bustam Kamri
🙏🏻❤️🙏🏻❤️🙏🏻❤️🙏🏻❤️🙏🏻❤️
#HaniAtWork
#YasminHani
#HealthTalkShow
#ParentingTalkShow

Well now, you said no excuse right? Selsema dan badan rasa tak best pun tetap box. Gila lah kau Temah.
#Boxing
#HaniBoxing
#YasminHani
#UnderArmourMy

Warrior Princess Challenge 1st session today with our Platinum members doing Tabata workout. Puas berpeluh tadi dengan coach @azmirzed . Salute ada yang siap datang dari Johor Bahru! Keep it ladies. Baru 4 hari ada yg dah turun 2kg! Cayalah. Korang power.
.
Kat Bio i ada link. Click situ okay.
.
#WPC
#YasminHani
#WarriorPrincessChallenge

Alhamdulillah i had so much fun hosted #HeloDoktor 1st episode season 2. Belajar banyak perkara dengan Dr @putriafzanmaria n @eirasyaziraofficial . Many morr fun episodes to go. Bismillah. Great job team! Repeat pada hari ahad tau 5.30pm @tv3malaysia .
Stylist: @eraasmira wardrobe: @amaze_atelier
#HaniAtWork
#YasminHani
#ParentingTalkShow

Sat lagi.. Nak tengok apa impaknya hantar anak ke kurikulum tambahan? #HeloDoktor 11am di @tv3malaysia bersama @eirasyaziraofficial dan Pakar Pendidikan kanak2 Dr Putri Afzan.
#YasminHani
#HaniAtWork

Most Popular Instagram Hashtags