yasminhani yasminhani

5106 posts   563388 followers   1589 followings

YᗩᔕᗰIᑎ ᕼᗩᑎI ᖇIᑕᕼᗩᖇᗪᔕOᑎ 雅诗敏  Actor•TVPresenter•Adventurer• Entrepreneur• For enquiries-darren@paranormal.com.my +60 123097030 @sweetcuts.asia @incrediblenuun @hippopobabyspa

http://www.livingmontessori.com.my/noahs-story/

Congratulations Anabelle on the opening of Super Saigon Pho Cafe! Food was Pho-Bulous! 😘 will come back with mr hubs @shaarin soon!
#HanisChoice
#YasminHani
#Vietnamesefood

Yesterday.. No not a throwback, just later post je 😊 tried new style of lunges with skip rope. Still getting the hang of it. Did a whole body workout coz its easier and I do it alternate days. In between I can boxing.
#Boxing
#HaniBoxing
#YasminHani
#HealthyLiving
#HaniAtTheGym

Halluuuuu Ladies!! Lets go for an all Women's Retreat in BALI!! Jom! Super excited sebab YTL hotels & @Underarmourmy akan arrange trip bersama #UAMYGirlSquad dan Hani FOR FREEEEEEEE.

How to join? Go now to our Under Armour store, shop for RM600 and above on women's gear , submit, YOU AND A FRIEND could be joining us! Here's what to expect! 🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴
- 4D3N Accommodation for 2 pax + Food worth USD720
- a trip filled with sports/fitness activities and adventure.
- FREE 1 Training Kit from Under Armour
- FREE 1 Sanctband Active Resistance Band
- FREE 1 set skincare travel kit + sunscreen
Apa lagi? Jom ah!!! #UnderArmourMY #UAMYWomen #YTLHotels #SpaVillageResortTembokBali

I love and appreciate the quiet time in the morning with my brown sugar @eissaelzanderwong . It was so different with @noahismailwong , he was the only child at home, no disturbance, just him & i could handle that. Now, Noah wants attention when im with Eissa too. Sometimes he wants what Eissa is getting at the same time! Milk, toy, hugs, kissess. So i'll give them both. Just that its hard to give attention to Eissa alone when he need it most. 😅 sapa rasa benda yg sama? Noah tak pernah tolak bila Hani peluk baby, tapi dia mesti akan menyelit duduk diantara baby n i. Kesian kat Eissa, tapi Hani juga faham perasaan Noah. Memang kena layan dua2 sekali la.
Taknak abang terasa sebab dia dah faham keadaan dan menilai situasi. Cuma nak ada free time bersama Eissa tu payah sikit. Kalau Noah kasi pun dia akan tenung mummy n Eissa macam ada buat salah.. 😅
Lepas tu dia akan demand untuk main toys bersama.
Share skit pengalaman mummy n daddy here pls. What and how do u deal with ur 1st, 2nd, 3rd child and your last baby. 😀
#EissaHani
#YasminHani
#EissaElzanderWong

Its the time of the month and i still wanna train, despite feeling bluergh n somehow very weak. No excuses. Trust me, malas gila n penat tapi paksa diri. Im glad i did it. A lot of sparring today. A lot to improve. Thanks coaches @g3raldsalvador & @farellsalvador . I stretched myself again today. 💥🥊
#Boxing
#FitMum
#HanisVid
#FitMalaysia
#HaniBoxing
#YaaminHani
@salvadorsboxingacademy

that print on my hand
marks the trail of your fingers
walking thru thin sands
your words will always linger
i see you thru the boys' eyes
pushing me so i will sacrifice
forever for u this heart will rise
just laughs this time no more cries
you loved in what i believe
you cared in what i achieve
youve made me unlike another
couldntve asked for a better father..
i am stronger than ever
time for me to conquer
ill carry your honor
i WILL be bolder
as i am like no other
.
🥊written by my lovely Tinkerbell @atiliaharon 🥊
#HaniBoxing
#UnlikeAny
#YasminHani
#UnderarmourMY

Hey Good Morning! How did u start your day? Im having my strawberry tea and strawberry infused water with @madebyfressko_official . Oh Dont forget your breakfast ya.. Good health starts in the gut/tummy. Did you know that about 80% of your immune system originates in the gut? So eat right and on time everytime. Hv a Greeaaattt Morning all! 💋
#HanisChoice
#HealthyLiving

Good day everyone! Posting kalini saja nak share yang Hani happy dengan keadaan kulit Hani selepas mendapatkan treatment di @idosclinic_ . Yang mana kenal Hani tau yg muka Hani ni banyak freckles. Ada yang dah membesar menjadi kepulauan yang baru 🤣. Kalau perasan gambar tanpa filter ni kat pipi belah kiri gambar tu hanya tinggal bayangan maut. Sikit lagi pupuslah ia. 😝 dengan perubahan hormone lagi, jerawat kecik2 slalu tumbuh. Now its all shrinking and smoother. Super happy! Thanks To Ido's awesome doctors and friendly staff!
#Idos
#HanisChoice
#YasminHani

PERMULAAN YANG BAIK UNTUK ALAM KEIBUAN
Kimporo Postnatal Rejuvenation Centre merupakan pilihan utama untuk ibu selepas bersalin yg i gin memanjakan diri dan dijaga oleh pakar. Pusat jagaan ibu versalin ini menawarkan pelbagai pakej untuk tempoh menginap selama 7 hari, 14 hari, 21 hari atau 28 hari di kediaman mewah yg terletak Zell-V Wellness Hub/Menara Ruyi, Off Jalan Syed Putra di Kuala Lumpur. Kimporo juga dianugerahkan sebagai No 1 Pusat Penjagaan Berpantang di Kuala Lumpur & Selangor. Di sini, ibu baharu boleh merehatkan diri dan memastikan diri benar2 pulih sepenuhnya. Disamping menjalani pemulihan selepas bersalin, ibu2 juga berpeluang belajar tentang cara penjagaan bayi, penyusuan, bonding bersama bayi dan sebagainya. Setiap pakej juga turut menyediakan hidangan berkhasiat khas untuk ibu berpantang dan pelbagai perkhidmatan utk kedua2; ibu dan bayi. Pakej2 yg disediakan sesuai dgn setiap bajet, jadi para ibu berpeluang untuk merasai penjagaan selepas bersalin di sini dengan selesa.
#HanisChoice
#KimporoPostnatal
www.kimporo.com
www.facebook.com/kimporopostnatal

Training today as u can see its somewhere else. Training ngan @alifsatar Wooooo.. We had fun, motivated each other n i foremostly had pushed myself. Ramai kata dah muntah train ngan dia, nasib i masih jalan keluar macho lagi.. hahah tapi harini lain macam. I skipped rope for 3mins, thats a stretch for me, other trainings did for 2mins straight instead 1. I turned out alright. Ni sebab nak samakan training ngan Alif punya pasal. Gotta do this again next time ya babe! Thx Farell @salvadorsboxingacademy
#Fitmum
#HaniBoxing
#YasminHani
#FitMalaysia
#HealthyLiving
#SalvadorsBoxingAcademy

Puas nak kasi @noahismailwong ni penat, nak kasi dia nap petang.. hmmmmm dalam sebulan tu boleh kira sebelah tangan la. Energy level dia kalah battery kereta ok! Hahaha setakat battery energiser tu.. sebelah mata je. Harini lepas swimming, ni lah activity dia. Naik @cervellotres electric scooter. Hmm Malaaaam gak baru tido.
#HaniNoah
#YasminHani
#NoahIsmailWong

While im lying in bed resting after a loong day n tummy not feeling so nice i edit my morning workout video with @shaarin & @salvadorsboxingacademy .
Hair : @davis.wg
Eyelash : @fabulashgroup
Sportswear : @underarmourmy
Coach Farell : @salvadorsboxingacademy
Energy Booster : @fitshot.my
#HaniBoxing
#YasminHani
#FitMalaysia

Most Popular Instagram Hashtags