yanasamsudin yanasamsudin

6,478 posts   3,420,506 followers   1,564 followings

Yana Samsudin  πŸ‡²πŸ‡Ύ Actress, Host, Enterpreneur & Ambassador of @SuperMalaysia @CJWoWshop #TheWowShow ❀️ @YanaSuperFriend . #YanaHosting #YanaTalk πŸŽ₯πŸ“§:@ProkuyaStudios

Morning.... selamat hari raya Aidil Fitri dari kopi @supermalaysia 😘

I hate you.. sebab baju cantik
Raya ke 3...

Bakal makcik pakcik bawang... #MateendanMommy #ysfzamraya2017 #Raya Ke3 #muor @aisymateen

Gambar ini mesti di rakam.. kerana pokok kat belakang tu.. dari anak benih sebesar ibu jari.. setelah berbelas tahun dah lebih besar dari kami!!! .
.
@ahmadimranazmi pun ada pokok macam ni.. dah besar ke tak eh? .
.
Jangan tanya benih kami dapat dari mana... .
Yang pastinya pokok ni makan masa 10 tahun baru berbunga dan berbelas tahun untuk tempoh matang ada anak benih. Kalau tak, single aja lah lama lama! Kihkih

2nd syawal 😘 .
Baju Yana: @quftanempire
Tudung: @ayanahijab
Baju fz mateen: @shawlpublika

Layan kami sekeluarga dan our good friend @fizoomar and wife di #FeelGoodShow RAYA di tv πŸ“Ί @NTV7malaysia !! Jam 8.00 am - 10.00am ! . @feelgoodshow7

Salam subuh ☺️ .. haa.. kejap lagi jam 8am - 10am yana & family akan bersiar dalam #FeelGoodShow di @NTV7malaysia tau..
.
Sambil sarap ketupat kejap lagi boleh la tengok hikhik... #macammacammateen #mateendanmommy #mateendandadi @thekeanuazman @feelgoodshow7

Pagi ni, lepas gosok gigi.. lepak depan tv makan lontong goreng dah boleh layan kami sekeluarga di @feelgoodshow7 RAYA di tv πŸ“Ί @NTV7malaysia !! Jam 8.00 am - 10.00am ! .
.
#ootdRaya Dari baju @aisymateen, ke baju daddy @fadzilzahari sampai lah baju mommy , kami sekeluarga dari @shawlpublika ! Love!!! πŸ˜˜πŸ˜πŸ’ƒπŸ» #macammacammateen #mateendanmommy #mateendandadi

Yeay!!! Cantiknya pek raya kopi @SuperMalaysia ni... 😘 .
.
Nak hadiahkan pada mak ayah isteri atau sesaper yang tersayang raya ni.. klik link di bio πŸ‘†πŸ» .
http://shopee.com.my/superofficialstore

Selamat hari raya Aidil Fitri 😘 .
Baju yana: @ariweddingcouture
Baju mateen: @shawlpublika
Baju fz: @ayanahijab
Songkok fz: @styletuncollection

Assalamualaikum... ni kalau lepak depan tv sambil makan ketupat rendang lepas balik solat raya mesti best kan... .
.
Lagi 1 jam nak bersiaran telemovie #LamaranPerfect !!! Di #AstroRia #AstroRiaHD jam 10.00am ! .
Selamat hari raya semua!!! 😘 Semoga terhibur!

Most Popular Instagram Hashtags