[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

yanasamsudin yanasamsudin

6097 posts   3166099 followers   1443 followings

Yana Samsudin  Malaysian Actress,Host,Singer, Enterpreneur & Ambassador: @SuperMalaysia #LuxMalaysia & โค๏ธ@YanaSuperFriend ! ๐Ÿ“ง:admin@prokuyastudios.com

http://www.ayana.com.my/

Salam... Ini cham ice is perfect combination for a hectic day ๐Ÿ˜ฌ๐Ÿ˜˜ย Untuk yang masih tak tau Coolblog Rasa Rasa Malaysia ada 3 yang sesuai dengan citarasa kita; Durian Cendol, Coco Yam & Coco Kacang. Sesiapa yg belum try ni, ah cepat2 singgah ke Coolblog yg terdekat ye!ย #CoolBlog #JomCoolย @coolblog_fans

Selamat Maal Hijrah 1439H/2017 ! .
.
Mana yang sempat kita baca doa akhir dan tahun baru ya.. .
.
Selamat tahun baru semua! Semoga perpaduan islam sejagat utuh dan cemerlang!
#kesatuanummahkesejahteraannegara

Hmmmm dok fikir nak makan cokodok ke cur badak petang ni... korang makan apa???

Salam... pagi semua... lagi 10minit nak live @BismillahAdduha di #AstroOasis
.
Khamis | 21 September 2017
09:00 pagi - 11:00 pagi
.
MENARIK DALAM BISMILLAH AD DUHA

TOPIK
1. Andai Ku Tahu
2. Al-Quran dan Kanak-Kanak
3. Filem 'Bisik Pada Langit'
4. Konvensyen Muslimah The Bidadari 2017
5. Promosi Lagu 'Zikir Hati' - In Team

KONGSI REZEKI
1. E-Book Termurah

Jika ada sebarang bingkisan menarik yang ingin kami kupaskan boleh email kepada kami di bismillahad_duha@astro.com.my

Layari dan ikuti kami di laman sosial Facebook, Twitter dan Instagram @bismillahadduha untuk mendapat info terkini tentang program kami.

#Bismillahadduha

Bila anak tak sihat automatik mak tak terurus! Hahaaa bertabahlah wahai ibu ibu yang menjaga anak sakit... .
.
Korang memang hero! ๐Ÿ’ช๐Ÿปโค๏ธ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜... #ChikenPox #AisyMateen1year2monthsold #AisyMateen #Mateen

Be happy in front of your haters? It kills them ... ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜
.
.
Dalam bahasa melayu... translate sendiri lah .. ๐Ÿ˜œ

IBU KREATIF, ANAK HAPPY.
.
COMCOM CEREAL BOLEH DIBUAT PELBAGAI RESEPI !!
.
.
Salam ibu2.. Si manja anda dh cuba tak cereal ComCom yang berada di pasaran?
.
Kalau belum, please cuba sebab banyak testi si manja yang menggemari bijirin bayi PERTAMA yang menawarkan 100% nutrien semulajadi yang lengkap dalam 1 hidangan. Mengandungi Bahan Aktif:
โ™ฅ๏ธ ARA + DHA UTK IQ
โ™ฅ๏ธ PROBOITIK UTK IMUNITI
โ™ฅ๏ธ ZAT BESI 24mg/100g HAMPIR SAMA SEBAGAIMANA DLM SUSU IBU
.
Bukan tu sahaja, ComCom boleh dibuat pelbagai resepi :
โœ” Campur dgn air suam sahaja boleh
โœ” Campur dgn 1 sudu susu R-Rayyan pun boleh
โœ” Campur dgn puree pun boleh
.
.
Slide ke kiri untuk ketahui pelbagai resepi menarik yang ibu2 boleh cuba dalam menyajikan makanan sihat dan selamat utk si manja.. Bukan apa, ibu2 perlu kreatif mencipta resipi utk anak agar dia tidak jemu dan dapat menarik minatnya untuk makan.
.
Jom2 dptkan cereal bayi yg penuh khasiat, tanpa fillers dan semestinya Halal Thoiyiban ni ๐Ÿ˜‰
.
http://www.gstar.my/0132007666 =)
.
http://www.gstar.my/0167176651 =)
.
Ig :
@rayyansusukambing_hq
.
FB Page :
G-Star ComCom Baby Food
.
Website :
www.comcom.my
.
#CerealVege
#ProdukMuslim
#babyfood
#cerealbaby
#solidfood
#babyfoodrecipe
#makananbayi
#solidfoodbaby
#solidfoodbayi
#pureebayi
#pureebaby

Saya akan masak guna Periuk ZUCCA
#TheWowShow @CJwowShop @Tv3Malaysia Live 1pm - 1.30pm - 1800 18 0808

Sumpah rindu makanan ni!!! Tq #EnKetuaRumah bawakan kami jalan jalan makan #Rosti ... kehkeh ... .
.
Pantun 2 kerat.
Pergi pasar perut lapar,
Terus suruh orang masak...... .
.
๐Ÿค”๐Ÿ˜ok pantun tak kena... hahaha..
.
.
#marche #Rindunya

Lama tak posing ngan anak ... susah nak dapat pose dengan dak @aisymateen ni .. grrrr

Sebenarnya masa ambik picture ni nak promote suruh tengok secara langsung kat tv3 #TheWowShow kejap lagi. .
.
Tapi masa #EnKetuaRumah tolong ambik kan gambar ni dia kata "Eh Comelnya " .. hahahaaa ok terus upload!!!! .
.
Ok lah.. jam 1tengah hari ni... @cjwowshop

Kerana dendam dan Khayal.. tercetus khianat dan jenayah.. Mengakibatkan kematian orang yang tak berdosa..
.
.
Ya Allah ampun kan lah kami... kami banyak berdosa.. ๐Ÿ˜ญ
.
.
Dimana anak kita sekarang?
Dimana anak jiran kita sekarang?
Adakah kita kurang cakna.. Di Hari Malaysia ... Aku sedih dan pilu... Semoga mereka mendapat hidayah.. #tragedi14september2017 #trageditahfizittifaqiyah

Most Popular Instagram Hashtags