yanamuchi yanamuchi

601 posts   107,725 followers   735 followings

IM THE REAL ONE  ♥️ PAID / GIFT REVIEW DM 📩 ♥️ MZ 💍 ♥️ 22

Assalamualaikum!! 🌞

Have you know that Ensany Global will have the most excited challenge soon?
Spread it out your creativity and join our challenge! 🌈

Grab the ⚡RM 10.000 ⚡for the WINNER!
Ensany are encouraging you to develop act of giving to the communities.

This competition will be a platform for you to contribute to society and having fun at the same time.

CHECK THE POSTER AND OUR WEBSITE NOW!!! At: ensany.com

Or

For more detail find us on social media:

Facebook page: https://www.facebook.com/ensany.ngo

Twitter: https://twitter.com/ensanyglobal

Instagram: https://www.instagram.com/ensanygloba

Suka sangat dengan bawal SATIN EXCLUSIVE @by.aisyahsaidi ni😍. Sebab material dia lembut sangat. mantain je Bila pakai. Lagi lagi, boleh adjust sampai bidang50 tau.. Kain dia pun, tak over sangat berkilau. Nampak exclusive je dia punya kilauan kain. Suka sangat. Tq @aisyahsaidi03 untuk super bawal satin ni.

#bawalsatinbidang45 #bawlsatin
@aisyahsaidi03 @aisyahsaidi03 @aisyahsaidi03 @aisyahsaidi03
@by.aisyahsaidi @by.aisyahsaidi @by.aisyahsaidi

don't be the same, be better 👌🏻

Hai uols nak sihat dalaman,kulit cantik berseri-seri dan sentiasa awet muda.
Saya suggested untuk para wanita wajib cuba jamu moden Perla Juice.
Memang sangat bagus untuk dalaman dan luaran.Sesuai untuk anak dara,ibu bepantang,breastfeed,pra monopause dan khusus untuk wanita sahaja.
Rasa asli manggis mmg sedappp,kalau
Uols try minum memang boleh jadi ketagih
rasa macam nak tunggang sebotol terus.
Yang ada masalah senggugut,period tidak teratur,keputihan,miss v gatal & berbau,kulit kering,gelap dan kendur kesannya hanya dalam 7 hari sahaja👍🏻 0148340759 whatsapp sekarang.
follow @perla_juice @perla_juice @perla_juice
@perla_juice
New Edition
Harga RM39 (SM)
Harga RM44 (SS)

sometimes, i'm "kurang ajar" bcs i stand up for myself. i'm not gonna stay quiet if someone makes assumptions or downgrades the shit of me 🙏🏻

Assalamualaikum, hi everyone! Ada masalah kulit berjerawat? Kulit muka kusam? Atau ada parut jerawat yang masih bertapak di muka taknak pergi-pergi? Jomlah try Bougas Beauty Serum! Serum yang dihasilkan dari ekstrak tumbuh-tumbuhan yang mana sesuai sangat untuk merawat kulit dari dalam. Bougas Beauty ada banyak saaaaangat testimoni yang berjaya. Mungkin testimoni dari awak-awak je yang belum ada? Oops 🙊🙈 Jom follow laju-laju @bougasbeautyhq untuk order!
@bougasbeautyhq
@bougasbeautyhq
@bougasbeautyhq

ada satu tahap tu aku rasa “ berahsia ” is more better . #sisserious

May Allah heal whatever is hurting you and please know that you'll get through it. 💞

Nak tahu tak kunyit amat bagus untuk merawat kulit muka yang berjerawat dan jeragat kerana kunyit banyak mengandungi bahan ANTISEPTIK 😍😍😍 ANTISEPTIK ni apa ??? Haa ANTISEPTIK ini berfungsi sbagai pencegahan kepada masalah jerawat dan jeragat 😊 ----------------------------------------------------------------------------------------------
@enairedchillie_skincare @enairedchillie_skincare @enairedchillie_skincare @enairedchillie_skincare @enairedchillie_skincare
Sis baru pakai krim kunyit 2 hari ,jerawat dah kecut .Best sangat pakai krim kunyit india ❤ ~ Sis hayati ,38 tahun
Kebaikan Krim Kunyit Indea Untuk Kulit ❤ Campuran daripada bahan organik iaitu argan oil dan extract kunyit
❤ Tidak melekit apabila digunakan
❤ Memudarkan parut jerawat dan jerawat
❤ Menghilangkan jeragat dan pigmentasi
❤ Mencegah bintik hitam
❤ Mengatasi kulit berminyak ❤ Mengatasi masalah pori2 terbuka
❤ Mencerahkan dan mengatasi kulit
#kalaunakjimatbolehdapatkankrim kunyityang15mlpenggunaanuntuksebulan ☺

Be happy. Be who you want to be 💐

🌶Gabungan terbaik dari enai red chillie+NailC .
. 🌶ENAI RED CHILLIE DAN NAIL C (vitamin kuku) HALAL!! Antara warna² enai red chillie yg ada.. semua menawan kan??😉😊
.
.
.
UOLLS SEMUA MESTI DA TAU KAN PASAL FENOMENA ENAI RED CHILLIE NI..HARI2 MERATA2 ORG DOK POST PASAL INAI NI..SO X PYH LA KITORANG NK TERANGKAN BERJELA2 LG YE..HUHU
ENAI RED CHILLIE SEMEMANGNYA INAI HALAL NO 1 DI MALAYSIA YG TIDAK DIRAGUI LAGI KEBERKESANAN DAN KEASLIAN NYA. ANDA SEORG INAI LOVERS?? ANDA WAJIB CUBA ERC NI.
DAN YG PLG MENARIK KALI NI ENAI RED CHILLIE TAMPIL DGN 6 KALER BERBEZA YG SEMEMANG NYE GOJES GILE..!!
.
.
.
🌶RED CHILLIE
🍒DOLLY MAROON
👚BABY PINK
👘BLINK ORANGE
🕶BEAUTY BLACK
👜CRAZY COCO
.
.
💋Diperbuat daripada 100% daun inai asli dan bahan semulajadi. 0% kimia
💋Warna takkan pudar walaupun korang basuh pinggan mangkuk kat dapur seharian
💋Tak perlu cuci / tanggalkan kalau nak solat
💋Sebotol kecik boleh pakai 4-5 kali
💋Warna shining dan cantik seakan-akan pakai cutex -----------------------------------------------
🍎NailC ini bukan pengilat kuku tetapi vitamin kuku!!! 🍎Kelebihan NailC adalah mengatasi masalah kuku kering , kuku rapuh & mudah patah. Pemakaian Nail C secara teratur akan membuat kuku anda menjadi sihat. 🍎NailC juga boleh mengekalkan inai warna di kuku 🍎NailC sah dibawa solat -----------------------------------------------
. @enairedchillie_hq @enairedchillie_hq @enairedchillie_hq @enairedchillie_hq @enairedchillie_hq @enairedchillie_hq @enairedchillie_hq

Most Popular Instagram Hashtags