yakultmalaysia yakultmalaysia

577 posts   29,476 followers   24 followings

Yakult Malaysia  The Official Probiotic Drink of FAM, ISN & Unifi Piala Malaysia 2018 World Pioneer of Probiotics Nak menang tiket Final Piala Malaysia? πŸ‘‡πŸ» πŸ‘‡πŸ» πŸ‘‡πŸ»

Nak tiket percuma untuk unifi Piala Malaysia 2018 Perak vs Sabah malam ni?
β €β €β €β €β €β €β €β €β €
Boleh serbu truck Yakult di Stadium Ipoh malam ini, ada promosi istimewa untuk dapat tiket percuma. Kuantiti tiket terhad, pat pat siku lipat siapa cepat dia dapat! 😁
β €β €β €β €β €β €β €β €β €
#YakultMalaysia #everybodyeveryday #bersoraklahbersamayakult

Jom bersorak bersama Yakult! Anda hanya perlu kumpulkan 20 penutup aluminium botol Yakult dan hantarkan kepada kami bersama borang peraduan sebelum 20hb Oktober 2018 untuk berpeluang memenangi sepasang tiket VIP perlawanan akhir unifi Piala Malaysia 2018! ⚽⚽⚽
β €β €β €β €β €β €β €β €β €
Klik link di profil bio @yakultmalaysia untuk muat turun borang peraduan serta terma dan syarat.
#bersoraklahbersamayakult
#yakultmalaysia
#minumanprobiotikrasmi
#unifipialamalaysia2018

Jom ramai-ramai ke stadium untuk menghangatkan Unifi Piala Malaysia 2018 bersama Yakult! Team Yakult juga akan ada di stadium untuk setiap perlawanan, jumpa di sana!
#yakultmalaysia
#bersoraklahbersamayakult
#minumanprobiotikrasmi
#unifipialamalaysia2018

@yakultmalaysia ada tiket grandstand percuma untuk anda menyaksikan perlawanan AFC B-16 Malaysia menentang Jepun di Bukit Jalil petang ini!

Nak? Anda hanya perlu DM 'saya nak!' kepada kami, 10 orang pertama boleh enjoy tengok bola free malam ni! πŸ™ŒπŸ»πŸ™ŒπŸ»πŸ™ŒπŸ».
β €β €β €β €β €β €β €β €β €
#YakultMalaysia #everybodyeveryday #AFCU162018
β €β €β €β €β €β €β €β €β €
Psstt: DM tau, bukan comment 😜

Do you still remember our Yakult Fiesta 2018 Purikura Contest? We are going to announce the winner now!
β €β €β €β €β €β €β €β €β €
Congratulations to @nazrah0747, you just won a 5 days 4 nights trip to Japan for 3 pax!
β €β €β €β €β €β €β €β €β €
Kindly DM us your contact no. for further arrangement 😁.
β €β €β €β €β €β €β €β €β €
#YakultMalaysia #everybodyeveryday #yakultfiesta18

Special delivery of probiotics to Harimau Malaya squad at Cambodia ❀ Good luck for your match tonight! Malaysia Boleh! 🐯πŸ’ͺ🏼 #YakultMalaysia #HarimauMalaya #EverybodyEveryday

Amazing news guys! Yakult drinks are not subjected to SST! 😁 So, don't worry and get your dose of probiotic today πŸ‘β €
β €
#YakultMalaysia #EverybodyEveryday

Let's join Lung Cancer Awareness Charity Run 2018 organised by @empoweredmy on 11th November 2018 at Kepong Metropolitan Park (Taman Layang - Layang) πŸƒβ€β™‚πŸƒβ€β™‚πŸƒβ€β™€πŸƒβ€β™€ β €
β €
Event link is at @empoweredmy 's bio, check it out today!β €
β €
Eat healthy & stay active guys πŸ˜‰β €
β €
#YakultMalaysia #EverybodyEveryday

We would like to thank you for all your love and unstinting support towards our Yakult Fiesta 2018 last Saturday πŸ™‡πŸ»β€β™‚οΈπŸ™‡πŸ»β€β™€οΈ!
β €β €β €β €β €β €β €β €β €
Terima kasih kepada semua yang datang memeriahkan Yakult Fiesta 2018 pada Sabtu yang lepas, tanpa anda siapalah kami 😘
β €β €β €β €β €β €β €β €β €
#YakultMalaysia #everybodyeveryday #yakultfiesta18

Buat apa harini? Jom lah datang ke Yakult Fiesta 2018 di Kilang Yakult Seremban hari ini kerana kita ada baanyaaakkkk sangat aktiviti untuk anda!
β €β €β €β €β €β €β €β €β €
Untung-untung dapat peluang untuk pergi Jepun tau!
β €β €β €β €β €β €β €β €β €
#YakultMalaysia #everybodyeveryday #yakultfiesta18

SIAPA NAK PERGI JEPUNNNN??
β €β €β €β €β €β €β €β €β €
Haa apa kata datang ke Yakult Fiesta 2018 hari ini di Kilang Yakult Seremban, ambil gambar dan postkan ke Instagram anda!
β €β €β €β €β €β €β €β €β €
Kalau pakai cosplay lagi bagus, mana tau peluang untuk menang lebih cerah kan? 😁😁😁
β €β €β €β €β €β €β €β €β €
#YakultMalaysia #everybodyeveryday #yakultfiesta18

Seronoknya! @therealfafau & @nabilzira pun ada datang juga tau 🀣 Mesti meriah dengan celoteh dan keletah mereka nanti. Jangan lepaskan peluang untuk beramah mesra dengan duta - duta Yakult di Yakult Fiesta!
#YakultFiesta18 #YakultMalaysia #EverybodyEveryday

Most Popular Instagram Hashtags