yaana.lee yaana.lee

1,379 posts   372,049 followers   510 followings

Leeyanarahman.co  Email : yanalee.leeyanarahman@gmail.com // queen control of @leeyanarahman.co

Sebelum mandi buih dengan family. Tapi tak pasti @hafizhamids nak mandi buih atau nak berboxing ๐Ÿ˜‚ #gengthaiboxing
.
.
Ramai yg tanya room type yg kami stay ni. Ni presidential suite. Tak sesuai untuk berdua. Kena datang bawak family hehe โค๏ธ

Jarang jarang sekali kita post gambar family . Bukan taknak atau malu nak tunjuk tapi macam bahaya. Korang jangan selalu post gmbr family ya sebab kita tak tahu musuh official kita atau musuh dlm selimut kita mcmna . Tambah2 mak ayah adik adik jauh kat kampung. Kadang manusia dendam dengan kita , tp org lain yg jadi mangsa. Org malaysia skrg ganas , nak buat apa2 suka ikut perasaan. Alamak kuat bebel pulak sekarang ๐Ÿคช #semogakitasentiasadalamlindunganAllah

Kedai makan mana best malam2 kat PD ni ? Please suggest ๐Ÿ™๐Ÿป

Memang jenis perempuan , rumah dah takde space tapi tetap nak beli carpet banyak2.

Amboii lagu tak nak kalah haha ๐Ÿ˜‚ // @leeyanarahman.co

I love you abang @hafizhamids โค๏ธ

Dalam dunia ni, semua benda bergerak dalam zon masa masing2. Ada yg masih single di umur 40. Ada yg nikah 20 ribu belanja, sebulan dah berpisah.. Ada yg dah nikah 10 tahun tapi masih belum ada anak. Ada yg baru nikah bulan lepas, hari ni dah mengandung. .
.
Dan saya pula mengandung pada usia perkahwinan 3y6m melalui IVF. Rezeki kita tak sama , dugaan dan nasib kita pon tak sama. Kalau ikutkan semua pasangan memang nak zuriat , tapi sape lah kita untuk nak menidakkan kuasa Allah. Jadi berhentilah sindir menyindir pada pasangan yg takde anak ya. Hati kami ni sgt sensitif. .
.
Alhamdulillah sampai sekarang masih rasa macam mimpi setiap kali pegi scan tengok baby dlm tummy membesar (scan 5hari sekali) .
.

Yang paling excited adalah bapak dia. Cakap je nak makan apa , lautan api sanggup diredahi haha. Mana tak excited nya , dia lah nurse yang inject puregon and orgalutron di perut saya setiap pagi. .
.
Sekarang ni setiap hari bangun je dari tido mesti dia akan usap perut sebab dia tak sabar nak tengok perut bini dia besar ๐Ÿ˜‚ Bayangkan muka dia macammana waktu saya tunjuk POSITIVE pregnancy test awal2 haritu ๐Ÿ™ˆ
.
Salah satu tips yang boleh di kongsi, baca doa ni sambil usap perut sebelum tido. โ€œRabbilatazarni fardhonwaanta khoirulwarisinโ€ . Kali ke 4 gi umrah January lepas , saya tak putus2 baca doa ni. Setiap masa termasuklah tawaf dan saie. Bayangkan bape juta kali๐Ÿ˜‹ Yang penting usaha dan doa. Doa je takde usaha pon tak jalan. .
.
Yang mana masih TTC , saya doakan satu masa nanti Allah akan bg rezeki kat kita semua. Lambat atau cepat, sabar tau. Saya tahu perasaan org senasib saya. Insyallah nanti saya share pasal IVF journey saya ya. Ada yang sudi baca ke?
.
.
// @yaanalee.ttc #4monthspregnant

Ada gaya cikgu sekolah rendah tak? Hehe . .
.
Baju baru @leeyanarahman.co // #comingsoon

Cuba teka apps apa yg boleh nampak muka flawless macam gambar di atas ๐Ÿ˜‚

Dari pukul 9 pagi sampai 12 malam pakai Ixara by @leeyanarahman.co ๐Ÿ‘๐Ÿป #orangpregnantmemangselesapakaibajuni :)

Siapa yang tengah pregnant cuba lelambai kita ciked ๐Ÿ™ˆ
.
.
Lawa nya gambar yang tak edit dari @aqoimran

Most Popular Instagram Hashtags