[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

yaana.lee yaana.lee

1114 posts   306675 followers   329 followings

Leeyanarahman | Gwiyomi Beautè  Email : yanalee.leeyanarahman@gmail.com

http://www.leeyanarahman.com.my/

“Lantaran adanya wanita, alam menjadi indah, lantaran adanya lelaki dunia menjadi sempurna. Lantaran adanya lelaki dan wanita terkadang sempurnalah suatu kelemahan di sebalik suatu kekuatan 🙈 .
.
Bye bye malaysia . Bye bye @leeyanarahman.co . Jumpa next week 👍🏻 #yanapeastravelogue #holidayselagiberdua #mudahmudahan 🤣

Jangan fikirkan yang sedap saja, kadang-kadang kena juga telan yang pahit sebab kadang-kadang yang pahit itu ubat sedang yang sedap itu racun 🙈 selamat malam .
.
Double line palaxio @leeyanarahman.co je yang mampu tunjuk. Insyallah tak lama lagi double line lain pulak ya. Doa doakan lah.

Lumrah alam, bila dah susah baru kita akan diingati. Bila tiba masa senang, masing-masing lupa diri. #cakapkatdirisendiri 🙄 #itiksalaisedap #tudungtakbolehmoveon #asyikpakaipinkje

Hello GO SHOP !!!

With my drama Queen 👸

Orang politik cakap hijau tu tenang. Yeke 👻

Pagi tadi dapat info dari group whatsapp , pemansuhan pribahasa yang tak boleh digunakan lagi di Malaysia "Bagai menatang minyak yang penuh " . Ia wajib di tukar dgn pribahasa baru "menatang, minyak naik pulok doh" 😂

Thankyou @trixieshouzegallery for the keria gula melaka letops . Rasa dia berapiiii sedap !!!

Hye. Saya tak kurus . Tapi seluar tu buat saya nampak kurus 👻

Ramai yang DM tanya pasal baju yang saya pakai harini. Sorryy baju tu xjual hehe. Nak mintak staff FD buatkan tapi diorang busy buat baju raya skrg tak boleh kacau 😂so semalam conteng2 je buat untuk pakai sendiri 😂
.
.
Baju baru awal november lagi cun okey. Tunggu je dgn penuh sabar 🌶

With my beautiful sistor @xolovelyayana 👻 jadi zombie kalau muka lawa , tetap lawa jugak sis hoii 👻

Harini semua jadi zombie datang @leeyanarahman.co ☠️ .
.
#LRsaleberhantu @leeyanarahman.co

Most Popular Instagram Hashtags