workout_misss workout_misss

548 posts   112,141 followers   967 followings

BCONFIDENT AMBASSADOR👸  INDONESIAN Its better to be a lonely lion,than a popular sheep @bluemenhq @missbabyhudaofficial @workoutmisssempire @wm_beauty.accessories ❌other acc

Sis dh kembang semangkuk...tapi tak ape. Berat sis masih lagi maintain..
.
Susah sis nk amalkan produk kurus sebab sis jenis takut nak makan takut ada side effect..
.
Tapi produk kurus yg sis dah cuba berbulan2 ni memang buatkan sis puas hati...tak sabar nak share produk apa pada korang. Jangan risau berat akan turun dlm masa sebulan yg penting amalkan selalu. .

Ikhlas dan jujur itu yg kucari...u ikhlas sayang kan i, i seribu kali sygkn u.. U jujur dgn i, seribu kali i jujur pada u

Simple outfit

“DAH TAK LAYU, SEMAKIN KEMB.ANG & P3JAL!”
.
Baru pakai B CONFIDENT seminggu ‘MesB’dah rasa tegang semacam je. Cepat betul kesannya, mmg mula2 macam tak percaya tapi sampai dah kena tukar saiz bra mestilah kena percaya. ‘MesB’ pun sekarang dh tak layu macam dulu. Semakin kem.bang dan pej’all mcm ank2 dar.aa dulu, shuben pulak makin hari makin ge.rr.amm je. Hee!
.
.
Dm sis now

Happy weekend

Mine

Kuntilanak

Finally.. I hav time for myself. Sekian lama asyik dengan kerja, stress, hadap bsnes saja. So now, Every week must datang sini😊

Video selfie. Wat eva

Miss me? 😌

Most Popular Instagram Hashtags