[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

workout_misss workout_misss

285 posts   88695 followers   883 followings

INDONESIAN SWEET GIRL  NO TWITTERโŒNO WECHATโŒNO OTHER ACCโŒ BACKUP ACC @MISSBABYHUDAOFFICIAL I KAKI BLOCK FAKE ACCOUNT๐Ÿ˜ˆ PAID& GIFT REVIEW DM Sudah kawin punya anak 15 orang๐Ÿ˜…

Good morning guys.. Moga hari ini buat kalian happy2 ,aku tuh yg ga da happy.. Pacar gue lagi outstation di indonesia ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ brapa lama lg sic pulang nya ksini..

I ni jenis kelam kabut, cakap laju, tak pandai acting depan camera...cepat lupa...tak pandai nak susun ayat.lupa skrip.. .jalan pun nak jatuh.. Itu la i... ๐Ÿ˜… sbb tu ada yg minta utk photoshoot la buat video la i tolak. Ha ha ha.. selfie sndiri bole la...bkn pro punya

Tercyduk.. ๐Ÿ˜… apa lagi girl coba sekarang bconfident! @bconfidentofficial__

Addict to perfm... I suka wangi2 sebab i bushukkk... ๐Ÿ˜…

Omg girl!promotion chinese new year!! Beli dua bconfident free bump pant / corset!!! ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ girl tunggu apa lagi cepat dapatkan sekarang!! Follow @bconfidentofficial__
@bconfidentofficial__
@bconfidentofficial__

Mulakan hari anda dengan bconfident serum .
.
.dapat mencantikkn, memantapkan aset2 wanita yg mana punya masalah payudara kendur, jatuh, selulit, punggung tak bulat boleh cuba @bconfidentofficial__ sekarang! Best i guna waktu buat senaman dan juga santai diluar.๐Ÿ˜Š
. Follow ig @bconfidentofficial__ untuk mendapatkn serum terbaik ini.. I dh cuba u olls bila lagi?!

Happy valentine day guys... ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ i nak bunga.! Nk cokelat! Hari ni kita sedih!๐Ÿ˜ฐ

Jom jogging jom.. ๐Ÿ˜…

Tinggi dah ni...

Valentine day besok apa pink ya??? ๐Ÿ˜

๐ŸŒบ๐ŸŒธ๐ŸŒน๐ŸŒท

Selamat malem ya bang.. Mimpi basah.. Eh mimpi indah.. Bobok dluan ya..

Muka aku buat laser jadi pake mask dlm masa yg agak lama.. Hoho by the way yay or nay baju yg aku pake ni.. ๐Ÿ‘ฏ

โ€œDULU TAKDE ISI, SKRANG DAH PADATโ€

Dalam sebulan mcm tu guna b confident, tapi guna skip2. Sekarang cik b dah kembang sikit. Tapi belum dapat bentuk yang di idamkan lagi. Kena konsisten lagi ni, tapi asben kate cik b dah tak lembik. Dulu kan takde isi..kulit je tinggal. Skrang Alhamdulillah, okay dah. Cuma nk bg besar lagi. Hehe. Thank you bconfident. .
BConfident ADVANCE selamat di gunakan oleh wanita yg dh berkahwin, yg menyusu kan ank atau pun ank dara. dengan menggunakan teknologi NANO dan 10x penyerapan. Korang belum sempat nak urut dia dah serap dulu. Memang cepat dan berkesan. .
Nak tggu ape lagi, cepat2 dapat kan BCONFIDENT ADVANCE hari ni. .
Wsp je akak laju2 k
0145575526

Sweet life 5/2/18

Kemana saja i akan bawa bconfident ni tak kira lah dirumah,gym atau jalan2 diluar. Sapu saja dua kali sehari pagi dengan malam dan diurut dengan urutan yg betul...hasilnya CHINGGGGGG!! ๐Ÿ’๐Ÿ‘ nak tahu mana nk cari bconfident ni follow @bconfidentofficial__
@bconfidentofficial__

Sing penting gue bahagio! ๐Ÿ˜Š

Hi syg2 ku!! Ni aku sudah mencoba bengkung kerengga
.
.
@slimdollz_hq @beby_maembong
.
.
sangat2 NYAMAN!! U guys yg punya badan ga langsing, berlemak disana sini...Badan tak punya bentuk kyk biola tuh coba nih bengkung nya pasti ๐Ÿ’ฏ badan langsing seperti aku. Hahahaha. .
.
Apa lg yg ditunggu!! Buruan dapatkan bengkung best ni follow @slimdollz_hq
@slimdollz_hq
SEKARANG!

" SI ISTERI SEDIH SUAMI CEPAT PANCUT, TAPI LEPAS 7 HARI GUNA MINYAK GARUDA MENGERANG2 TERCUNGAP2 "

Dulu sejak i kawin dgn hubby i, i tak pernah puas. Serius. I tak penah capai climax. Pnct jauh sekali.
.

I tak sure la hubby i ni, selalu sangat cepat pancut. Baru 5-10 minit dayung dah pancut.
.

Ingatkan badan sado ni gagah luar dalam. Rupanya gagah luar je. Dalam bilik lemau. Lepas pancut terus kendur.
.

G gym tiap minggu, angkat dumbbells, tp adik bawah tu lemah. Bukan tu je, nak stim pun payah. Hurm. Terseksa batin i. .

TAPI...
.

Lepas i suruh dia guna minyak garuda, seminggu lepas tu terus berubah. Tiap malam selama 7 hari i urut btg hubby i sblum tdor. Makin hari makin keras dan kembang.
Cepat je nak keras. Lepas guna 7 hari, dia pon try tgk hasil nya. Masuk bilik je belum apa2 dah stim. Kembang je, tegak berdiri dalam boxer.
.

I tarik ke bawah boxer hubby i, fuhhh. Kembang. Urat timbul. Xsabar nk uji.
.

Amekkk kauuuu!! 1 jam dia dayung, belum pancut. Merengek2 dia kerjakan i. Memang puas. Dia pun tpaksa stop jap amek masa.
Ahhhh! Sedap nya. Lepas tu dia smbung balik. Ni barulah gagah namanya.
@ubat.pacak.keras
@ubat.pacak.keras
@ubat.pacak.keras

Hi syg2 ku!! Ni aku sudah mencoba bengkung kerengga
.
.
@slimdollz_hq @beby_maembong
.
.
sangat2 NYAMAN!! U guys yg punya badan ga langsing, berlemak disana sini...Badan tak punya bentuk kyk biola tuh coba nih bengkung nya pasti ๐Ÿ’ฏ badan langsing seperti aku. Hahahaha. .
.
Apa lg yg ditunggu!! Buruan dapatkan bengkung best ni follow @slimdollz_hq
@slimdollz_hq
SEKARANG!

โ€œDULU TAKDE ISI, SKRANG DAH PADATโ€

Dalam sebulan mcm tu guna b confident, tapi guna skip2. Sekarang cik b dah kembang sikit. Tapi belum dapat bentuk yang di idamkan lagi. Kena konsisten lagi ni, tapi asben kate cik b dah tak lembik. Dulu kan takde isi..kulit je tinggal. Skrang Alhamdulillah, okay dah. Cuma nk bg besar lagi. Hehe. Thank you bconfident. .
BConfident ADVANCE selamat di gunakan oleh wanita yg dh berkahwin, yg menyusu kan ank atau pun ank dara. dengan menggunakan teknologi NANO dan 10x penyerapan. Korang belum sempat nak urut dia dah serap dulu. Memang cepat dan berkesan. .
Nak tggu ape lagi, cepat2 dapat kan BCONFIDENT ADVANCE hari ni. .
Wsp je akak laju2 k
0145575526

Gue ga mnta uang, mobil, rumah mewah... Cukup punya masa bersama dengan hal2 yg kecil tapi bahagia.. ๐Ÿ’–

Muka aku bila baca komen negetif.. Grgghh ...block!

Most Popular Instagram Hashtags