wirda_mansur wirda_mansur

26 posts   1223644 followers   0 followings

 

Selamat buat kedua saudaraku yang dua-duanya kembar πŸ€—

Love.

Praise.

A chance for meeting him is like 1 out of 10928378171 (idk how much is that). And no, I didn't touch his hands ofc. We just made a ❀️ sign because I think it's cute. And yes, my face was so unfabulous because I was too excited & I can't even look straight at the camera. GD was so tall, so pretty (no, i mean, handsome). And HIS SMILE IS ASDFHJKL πŸ‘‹πŸ» bye. (BRUH THIS AINT APRIL MOP, Y'ALL RLLY THINK I WOULD CELEBRATE IT? 😭)

Lagi ngeliatin jodoh

padahal segini udah senyum loh πŸ˜• snap : wirdamnsrlmhly

pipi doang yang beratnya nambah terus ...

London shows me a lot of things. Every possibility, every chance I get, everything. New life, new experience, new family, new friends, new love. London I'm in love ~ Setiap ketidakmungkinan ada Allah yang selalu bisa memungkinkan πŸ˜‹ 4/12/16.

Bismillah, here we go πŸŽ‰πŸ™ˆ you can also get it on iTunes! Hargai karya seseorang, apapun itu karyanya & profesinya. Karena kreatif itu, mahal. So, get the original one, don't be the bajakers. Hehe.

Alhamdulillah, my 3rd song is finally out! I know, it's been a secret and not so many people know about it, haha. BUT, ya I'd like y'all untuk turut menikmati karya yang udah gue & tim buat. We have worked so hard for making this song. Gue nge-take lagu ini sampe berjam-jam di dalam studio yang dingin + mana laper pula HAHAHA. Tapi, Alhamdulillah πŸ™πŸ»β€οΈ ANYWAY, kalian bisa jadiin lagu ini buat RBT kalian loh (alay sih tp boam ah 😝) tunggu di postingan selanjutnya ya πŸ™ŒπŸ»

berkelana berdua ~

sun hits my eyes so well ~

Most Popular Instagram Hashtags