windidwiprayogo windidwiprayogo

25 posts   416 followers   93 followings

wind_wind16  ولا تقر بو ا الز ني ا نه كا ن فا حشة وسا ء سبيلا Kas Kebumen ngulooooon terus tekan Serang Adoh🔧🔨🔩

Senengku sing nggawe yo aku,, 😁😁🙃

Sing ngel kue nggolet kanca sing ra lali, meski ws sue ra ketemu😎

Ngene iki cah nakal..?
😄😄

🔫

Asline aku ngganteng, kur minderan😁🤣🤣

Critane terahiran😁

💪💪

Ngeriii😨😨

Asli nguyu..

Most Popular Instagram Hashtags