winaz_beautynhealth winaz_beautynhealth

939 posts   920 followers   63 followings

Winaz Adeel  🌹 #Umaima ❤ 🌼Stokis Umaima By Abby Abadi 🍃hasnaakoopiija 📱WhatsApp ☎ 0192365249! ☎ 🚘Cod: ampang point, tmn melawati, wangsa melawati kl/Ampang

Jom dapatkan #miliferaperfectfixfoundation ..sangat cantik apabila memakainya..hanya dap dap dap gitu jee..dah jadi flawless gituuu.. Bila korang pakai dan wajah akan nampak: 🌸 kulit nampak glowing sangat 🌸texture sangat halus dan ringan 🌸kulit nampak sekata 🌸jimat masa dan duit sebab semuanya terdapat dalam satu produk sahaja
Hanya rm59.00 sahaja..(postage rm7)rugi korang tak grab sekarang
Watsap kwinaz cepat2 k

0192365249

Repost from @layla_afendy @TopRankRepost #TopRankRepost Tahukah anda?
.
Tak tahu kan😝
.
Jom baca kebaikan Susu Umaima
.
KEBAIKAN SUSU KAMBING
.
Susu Kambing adalah yang terbaik selepas susu ibu. Mengapa ?
.
1.Membantu dan menguatkan sistem imunisasi tubuh.
2.Bersifat alkali bukan asidik.
3.Sesuai untuk semua peringkat umur, dari bayi dalam kandungan sampailah kepada orang tua.
4.Meningkatkan daya kepekaan, penumpuan dan ingatan.
5.Mengimbangi kadar kolesterol dan kandungan gula dalam darah.
6.Mudah dicerna (menyerap dalam tubuh badan) dan tidak menyebabkan alahan.
7.Membantu melancarkan sistem penghadaman dan permasalahan usus.
8.Merawat dan menyembuhkan penyakit kanser, demam kuning, gastrik, ulser, buasir, asthma (lelah), migrain (sakit kepala), penyakit kulit, insomia (sukar tidur), senggugut, darah tinggi, lemah jantung, kencing manis, batuk kering dan gout.
9.Menguatkan jisim tubuh yang sihat (tulang, gigi, otot, sendi, kulit dan tisu saraf.
10.Memulihkan tenaga batin dan awet muda
.
Jom dapatkan Susu Umaima .
019 236 5249 #umaima #umaimabyabbyabadi

Assalamualaikum and very good morning guys.. semoga perancangan hari ini berjalan dengan lancar dan baik sekali.. Jom pagi2 minum #hasnaakopihijau untuk mengekalkan stamina sepanjang hari...yang nak maintain badan selepas raya ni boleh amalkan lah yea..coz bila kita minum kopi hijau ni ..kita akan rasa nak membuang' dengan mudahnya..Ini kerana proses percernaan berlaku dengan cepat dan lancar sekali.. Setiap kali mengambil kopi hijau ni jangan lupa minum air dalam kuantiti mengikut berat badan yea..berat 25kg 1liter air k..so pandai2 la korang tambah dengan berat badan korang..😜.. So apa tunggu lagi ..meh laa cepat2 order #hasnaakopihijau ngn kwinaz.. Stokis #umaima #hasnaakoopihijau kl..jom watsap winaz untuk sebarang pembelian dan pertanyaan ..#hulukelang #ampangpoint #bukitantarabangsa #keramat #setiawangsa #keramat #tamanmelawati #tamanpermata #wangsamaju #wangsamelawati#posseluruhmalaysia 019 236 5249

Salam kesayangan semua.. Stokis #umaima #hasnaakoopihijau kl..jom watsap winaz untuk sebarang pembelian dan pertanyaan ..#hulukelang #ampangpoint #bukitantarabangsa #keramat #setiawangsa #keramat #tamanmelawati #tamanpermata #wangsamaju #wangsamelawati#posseluruhmalaysia 019 236 5249

Salam semua..banyak ke rumah terbuka minggu ni yang nak dikunjungi? jangan makan ikut nafsu k...mentang2 la semua hidangan nampak menyelerakan. .kesihatan tubuh badan kena pastikan terjaga yea. .

memperkenalkan produk yang sudah dikenali ramai #umaima. .amat sesuai sekali diminum untuk menahan diri dari makan macam2 musim rumah terbuka ni..Al maklumlah umaima boleh mengeyangkan tau..kat bawah ni cara2 menyediakan susu umaima yea:-👇
.
🌷Bismillahirrahmanirraheem🌷
.
💖Cara bancuh Susu Kambing #Umaima 💖👇👇👇
.
♥ Masukkan 2 Scoop #umaima
♥ Tambah #airsejuk 150-250ml
♥ Kemudian #shakeit
.
🌟🏻🏻PERINGATAN🏻🌟
❌ Jangan sesekali mengunakan air panas kerana ia boleh menyebab kan bakteria BAIK dlm susu itu akan mati.
.
🍹 Diambil ketika PERUT KOSONG atau 2 JAM slepas makan supaya khasiat yg berada di dalam susu akan diserap dengan baik.🍹
.
💯 Dimulakan dengan Bismillah & Selawat ke atas Nabi Muhammad SAW & niat untuk kebaikan atau apa yg dihajati.💯
.
💚SEMOGA KITA MEMPEROLEHI KEBERKATAN DARI NYA,AAMEEN.
.
🍓Jom Amal Sunnah, dapat Barokah , InSyaaAllah 🙋
.
📲Untuk sebarang ORDER / PERTANYAAN
️👇👌
🙋 019 236 5249 👌
. .
#PosSeluruhNegara
.
#minumansunnah #Susukambing
#UMAIMA #umaimakotabharu #umaimakelantan #stokisumaima #stokissusukambingumaima #stokisumaimakelantan #stokiskelantan #stokissusukambing #testimoniumaima #testimoniumaimakids #testimoniumaimatablet
#kotabharu #kubangkerian #wakafcheyeh #kelantan #sayajual #sayajualonline #agentwanted #agentwantedseluruhmalaysia

crd: @rjnurain

Hai sayang2..great news!!!! Stok #miliferaperfectfixfoundation in da house..cepat2 place your order right now...: Jom kita tengok apa kelebihan Milifera perfect fix 5in1 Foundation:- 1🦋.Kulit nampak glowing secara semulajadi
2.🦋Tahan make up sehingga 24jam

3.🦋Spf 50++ 4.🦋Sesuai dengan semua jenis kulit

5.🦋Texture yang halus &glitter

6.🦋Sekatakan tona kulit

7.🦋Menutup cela pada wajah

8.🦋Tahan sehingga 3 bulan

9.🦋Tidak berminyak

10.🦋Tidak melekit
Jom dapatkan segera untuk memiliki wajah yang flawless gituu.. 0192365249

Salam kesayangan.. .
STOKIS UMAIMA 019-2365249
.
.
. .
.
🌸 #Umaimakids untuk anak-anak berdua Setahun dan ke atas berfungsi utk:
✔️Meningkatkan EQ & IQ kanak-kanak
✔️Membekalkan nutrien yang cukup kepada tubuh
✔️Kalsium untuk menguatkan tulang & gigi
✔️Membantu sistem penghadaman
.
.
🌸 .
📲WhatsApp 019-2365249
.
#poslaju #umaima #susuumaima #hasnaakoopihijau #Umaimateamros #tabletumaima #umaimakids #susukambing

Tahukah anda?
.
Tak tahu kan😝
.
Jom baca kebaikan Susu Umaima
.
KEBAIKAN SUSU KAMBING
.
Susu Kambing adalah yang terbaik selepas susu ibu. Mengapa ?
.
1.Membantu dan menguatkan sistem imunisasi tubuh.
2.Bersifat alkali bukan asidik.
3.Sesuai untuk semua peringkat umur, dari bayi dalam kandungan sampailah kepada orang tua.
4.Meningkatkan daya kepekaan, penumpuan dan ingatan.
5.Mengimbangi kadar kolesterol dan kandungan gula dalam darah.
6.Mudah dicerna (menyerap dalam tubuh badan) dan tidak menyebabkan alahan.
7.Membantu melancarkan sistem penghadaman dan permasalahan usus.
8.Merawat dan menyembuhkan penyakit kanser, demam kuning, gastrik, ulser, buasir, asthma (lelah), migrain (sakit kepala), penyakit kulit, insomia (sukar tidur), senggugut, darah tinggi, lemah jantung, kencing manis, batuk kering dan gout.
9.Menguatkan jisim tubuh yang sihat (tulang, gigi, otot, sendi, kulit dan tisu saraf.
10.Memulihkan tenaga batin dan awet muda
.
Jom dapatkan Susu Umaima di .
#umaima #umaimabyabbyabadi

cdt : @layla_afendy

Apakah itu hasna kopi hijau ?
.
Hasna koopi hijau adalah formula terbaru campuran habbatus sauda dan stevia yang sangat kaya dengan antioksidan yang berguna untuk mengurangi kesan kerosakan sel akibat radikal bebas dalam tubuh
.
Apakah fungsi hasna koopi hijau?
.
Fungsi dalam kandungan nutrisi dan mineral dalam hasna kopi hijau berperanan membantu pembakaran lemak yang tidak diperlukan dan ia juga berfungsi meningkatkan metabolisme badan
.
Apakah khasiat-khasiat hasna koopi hijau?
.
Khasiat yang terdapat dalam hasna koopi hijau boleh mengurangkan rasa lapar dan membantu mengawal makan dalam kadar berlebihan
Selain itu hasna kopi hijau membantu melambatkan proses penuaan dan kedutan
.
Apakah fungsi Stevia dalam kopi hijau?
.
Fungsi stevia dalam ramuan hasna koopi hijau mampu mengatasi diabetes manakala "white kidney bean"pula berperanan mencegah dan mengurangi kolestrol.Stevia juga berfungsi membantu mengatasi pelbagai penyakit dan pelbagai jenis masalah kesihatan
.
Apakah kebaikan Hasna Koopi Hijau dalam minuman harian?
.
Produk Hasna Koopi Hijau kami amat berbeza dengan produk lain di pasaran,kerana Hasna Kopi Hijau adalah biji kopi hijau tanpa campuran bahan kimia ditambah dengan khasiat habbatus sauda yang diketahui sebagai ubat segala penyakit .
Nikmatilah Hasna Koopi Hijau anda hari ini
.
Harga Sebenar : RM150 30 sachet
Hubungi 019 236 5249
stokis kl/ampang .
#hasnaakoopihijau #kopihijau #gopro #igermalaysia #all_shots

crd :@layla_afendy

Kelebihan #miliferaperfectfixfoundation ☝🏼 Cepat2 korang..jangan menyesal tak order nanti.. 0192365249

Rm59.00
+rm7(postage)

Ramadhan kareem.. Hai sayang semua..ni kwinaz nak perkenalkan satu produk yang sangat perfect tauu.. Milifera perfect fix 5 in 1 Foundation sangat bagus dan mudah dibawa kemana-mana .Apa yang dimaksudkan dengan 5 in 1 tu guys?

Ok..dalam tu dah terkandung 5 jenis bahan dah tau.:
Moisturiser
Sunblock
Concealer
Powder
Foundation
So u guys tak payah dah nak colek macam2 kat muka korang..semua dah terkandung dalam satu paket..just dap dap dap kat wajah korang,terus bertukar menjadi flawless dan glowing gitchuuu.. Jom watsap kwinaz untuk sebarang pertanyaan dan pembelian..jadikan diri korang anggun bergaya setiap masa.. 0192365249

#flawlessskin #flawless #glowing #beauty #powder #posseluruhmalaysia #wangsamelawati #wangsamaju #tamanpermata #tamanmelawati #readystok
Hanya Rm59 sahaja +rm7 postage

Ramadhan kareem..salam semua:. Stokis #umaima #hasnaakoopihijau kl..jom watsap winaz untuk sebarang pembelian dan pertanyaan ..#hulukelang #ampangpoint #bukitantarabangsa #keramat #setiawangsa #keramat #tamanmelawati #tamanpermata #wangsamaju #wangsamelawati#posseluruhmalaysia 019 236 5249

Most Popular Instagram Hashtags