[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

winaz_beautynhealth winaz_beautynhealth

963 posts   924 followers   66 followings

Winaz Adeel  🌹 #Umaima ❤ 🌼Stokis Umaima By Abby Abadi 🍃hasnaakoopiija 📱WhatsApp ☎ 0192365249! ☎ 🚘Cod: ampang point, tmn melawati, wangsa melawati kl/Ampang

Salam kesayangan..Syukran banyak2 kros sayang coz sanggup hantar pagi2 lagi ..diaorang semua cakap sedapppp 😋😋😍💙🦋 ..jom korang follow ig @its.rz.kitchen untuk tempahan yang tersangat mabeles and affordable 😘😘 Repost from @its.rz.kitchen @TopRankRepost #TopRankRepost .
Thank you so much @winaz_beautynhealth
Bukit Antarabangsa
.
Order #eggmayosandwich
.
#homemade #homemadebakery #igfood #igfoodie #instafood #eat #delicious

Salam kesayangan..semoga berada dalam kerahmatan Allah selalu hendaknya.. Repost from @halalan_toyyiban_sg @TopRankRepost #TopRankRepost .
☆▪SINGAPORE AUTHORISED AGENT▪☆
.
#Repost @islam_product with @repostapp
・・・
Testimoni #umaima dari rakan2 kami👌🏻シ
.
Alhamdulillah #testimoniumaima biidznillah
.

Kebaikan susu kambing Umaima .
1.UNTUK IBU MENYUSUKAN ANAK:
Bagi anak yang masih kecil kami galakkan untuk ibu menyusukan sendiri anak2 dengan susu ibu,susu terbaik didunia,sekiranya anda mengalami kekurangan susu badan,dengan mengamalkan susu kambing in shaa Allah ia dapat membantu memperbanyak penghasilan susu badan serta memekatkan susu badan,in shaa Allah dengan Izin-Nya anak2 yang disusui lebih cepat kenyang dan kurang meragam
2.UNTUK KANAK-KANAK USIA SETAHUN DAN KEATAS (umaima kids)
🍓membantu menguatkan imunisasi badan anak2
🍓menguatkan tulang dan gigi anak2 kerana susu kambing mengandungi kalsium yang tinggi
🍓membantu pertumbuhan otak menguatkan daya ingatan .
🍓membantu sistem pencernaan
🍓sesuai bagi kanak yang alahan pada susu lembu atau susu soya.
3.UNTUK IBU MENGANDUNG/SELEPAS BERSALIN/MENYUSUKAN BABY
🍓Memberi tenaga dan menyegarkan badan
🍓Sumber kalsium dan mineral
🍓Mencegah dari pada terkena demam kuning
🍓Membantu memudahkan proses bersalin
🍓Membantu membersihkan anggota dalaman dan peranakan semasa bersalin
🍓Sumber makanan dan minuman sunnah untuk bayi dalam kandungan .
🍓memperbanyak air susu ibu
4.UNTUK PELAJAR
🍓sebagai sumber tenaga bagi pelajar yang sibuk dengan aktiviti
🍓menambah tumpuan dalam belajar
🍓menguatkan ingatan
🍓mencerdaskan otak
5.UNTUK ORANG DEWASA DAN GOLONGAN TUA
🍓sebagai sumber tenaga
🍓Mengurangkan sakit sendindan lutut
🍓menguatkan tulang dan mencegah tulang dari pada rapuh
🍓mempercepat penyembuhan lukadan penyakit
🍓membantu mencegah penyakit lupa dan nyanyuk
🍓boleh diamalkan untuk pesakit kencing manis dan darah tinggi
Umaima
Rm79.90
.
Tablet
Rm79.90
.
Umaima kids
Rm45.90
.
☎️0192365249
.
#umaima by @abby_abadi112 #singapore
#milk #umaimakids #iqwildan
#susukambing #goatmilk

Assalamualaikum semua. .

Umaima merupakan produk yang dikeluarkan oleh syarikat Syuhada Kasih Abadi yg diasaskan oleh akak kita yang comel dan gebu gebas gitu.. sapa lagi, mesti la @abby_abadi112

UMAIMA merupakan produk yang sesuai untuk semua golongan samaada lelaki, wanita mahupun kanak2

UMAIMA diperbuat daripada bahan2 SUNNAH dan dicampur dengan buah-buahan yang sedap2 tau

UMAIMA mencantikan
UMAIMA menyihatkan
UMAIMA memutihkan

Jom dapatkan #Umaima dengan saya.. tunggu apa lagi WA sy segera ☎019 - 236 - 5249 ☎019 - 236 - 5249 ☎019 - 236 - 5249

Dijamin bila anda dah rasa umaima pasti repeat order punya lah.. hehe

Jangan tunggu lama2,
nnt lama2 umaima di kebas org..😄😄😉 #UMAIMA #umaimabyabbyabadi #minumansunnah #produkislam #susukambing

Salam hari rabu kesayangan 🦋💙 Cdt video: @layla_afendy

Assalamualaikum semua. .

Umaima merupakan produk yang dikeluarkan oleh syarikat Syuhada Kasih Abadi yg diasaskan oleh akak kita yang comel dan gebu gebas gitu.. sapa lagi, mesti la @abby_abadi112

UMAIMA merupakan produk yang sesuai untuk semua golongan samaada lelaki, wanita mahupun kanak2

UMAIMA diperbuat daripada bahan2 SUNNAH dan dicampur dengan buah-buahan yang sedap2 tau

UMAIMA mencantikan
UMAIMA menyihatkan
UMAIMA memutihkan

Jom dapatkan #Umaima dengan saya.. tunggu apa lagi WA sy segera ☎019 - 236 - 5249 ☎019 - 236 - 5249 ☎019 - 236 - 5249

Dijamin bila anda dah rasa umaima pasti repeat order punya lah.. hehe

Jangan tunggu lama2,
nnt lama2 umaima di kebas org..😄😄😉 #UMAIMA #umaimabyabbyabadi #minumansunnah #produkislam #susukambing

Starting our day with a cup of Umaima is a daily must habit to do! You get prettier & healthier day by day with #Umaima 😍 Tak percaya? Cuba grab sekotak and boleh nampak perubahan pada diri anda! 👍🏻 WhatsApp 0192365249 to purchase! Harga sangat la berpatutan dan mampu milik. Have a nice day ahead peeps Xx #umaimabyabbyabadi #susuumaima #susukambing #umaima

Salam jumaat kesayangan 🦋💙 Repost from @layla_afendy @TopRankRepost #TopRankRepost Assalamualaikum semua
🌷
Selamat pagi
🌷
Muka ada senyum tak?
🌷
.
Senyum lah sebab senyuman itu sunnah,sedekah dan indah
🌷

Indah kan peribadimu dengan positif
🌷

Jom mulakan sarapan pagi anda bersama Umaima
🌷

Susu yang memberi tenaga berpanjangan
🌷
.
Rugi kalau tak rasa dan cuba
🌷
Harga RM79.90
🌷
Boleh didapati di kl/ampang 🌷
Hubungi saya 0192365249
🌷
#umaima #umaimacantikdarihati

Salam penuh keceriaan kesayangan..semoga korang semua berada dalam keadaan yang sihat dan aman damai.. Kwinaz kurang sihat sikit tapi masih berfikiran positif .💙🦋 harap korang selitkan sekali dalam doa korang supaya kwinaz cepat2 baik k.🙏🏻 Bagaimana hari korang tanpa #umaima satu hari..pasti tak lengkap kan?yang dah habis tu cepat2 la watsap kwinaz order balik..yang nak cuba tapi tak tercuba2 sampai sekarang elok lah cuba cepat2..😅 Yang dah maintain tu harus kekal maintain yea kesayangan.. Hahhh tunggu apa lagi ..cepat2 la korang watsap sekarang
Stokis #umaima #hasnaakoopihijau kl..jom watsap winaz untuk sebarang pembelian dan pertanyaan ..#hulukelang #ampangpoint #bukitantarabangsa #keramat #setiawangsa #keramat #tamanmelawati #tamanpermata #wangsamaju #wangsamelawati#posseluruhmalaysia 019 236 5249

Assalamualaikum kesayangan ♥♥ Kebaikan Susu Kambing Umaima

Untuk Ibu Menyusu Anak:
- bagi anak yang masih kecil kami galakkan untuk ibu menyusukan sendiri anak-anak dengan susu ibu, susu terbaik di dunia.
- sekiranya anda mengalami kekurangan susu badan, dengan mengamalkan susu kambing insyaAllah ia dapat membantu memperbanyakkan penghasilan susu badan serta memekatkan susu badan. Insya Allah anak yang disusui lebih cepat kenyang dan kurang meragam.

Untuk Anak Berusia 1 Tahun dan Ke Atas:
-membantu menguatkan imunisasi badan anak-anak.
- menguatkan tulang dan gigi anak-anak kerana susu kambing mengandungi kalsium yang tinggi.
- membantu pertumbuhan otak dan memperkuatkan daya ingatan.
- membantu sistem pencernaan.
- sesuai bagi anak-anak yang alahan pada susu lembu / soya.

Untuk Ibu Hamil:
- memberi tenaga dan mengegarkan badan.
- sumber kalsium dan mineral.
- mencegah bayi daripada terkena demam kuning.
- membantu memudahkan proses bersalin.
- membantu membersihkan anggota dalaman dan peranakan semasa bersalin.

Untuk Pelajar:
- sebagai sumber tenaga bagi pelajar yang sibuk dengan aktiviti akedemik dan persatuan.
- menambah daya tumpuan ketika belajar.
- menguatkan ingatan.
- mencerdaskan otak.

Untuk Orang Dewasa & Golongan Berusia:
- sebagai sumber tenaga.
- membantu mengurangkan sakit sendi dan lutut.
- menguatkan tulang dan mencegah tulang daripada rapuh.
- mempercepatkan penyembuhan luka dan penyakit.
- membantu mencegah penyakit lupa dan nyanyuk. 📞Stokis #umaima #hasnaakoopihijau kl..jom watsap winaz untuk sebarang pembelian dan pertanyaan ..#hulukelang #ampangpoint #bukitantarabangsa #keramat #setiawangsa #keramat #tamanmelawati #tamanpermata #wangsamaju #wangsamelawati#posseluruhmalaysia 019 236 5249

hello & assalamualaikum guys! shine rise 😜 soo it's a must to start your day with a cup of umaima, it gives you inner & outer beauty 😍 the price is just affordable so don't forget to grab one & be healthy and beautiful with #Umaima🌷whatsapp 0192365249 !! 😘😘 Have a good day ahead everyone ❤ Much love xx #umaimabyabbyabadi #sayajualumaima #umaima

Assalamualaikum kesayangan..salam jumaat mubarakah.. .stokis kl/ampang #umaima #hasnaakoopihijau..🍃Jom dapatkan dengan kwinaz .ready stock..cod #ampangpoint #tamanmelawati #tamanmelati#bukitantarabangsa #setiawangsa #ukayperdana #wangsamelawati #wangsamaju #keramat#agentwanted #0192365249

Most Popular Instagram Hashtags