wijkagenthoreca wijkagenthoreca

189 posts   1,307 followers   270 followings

Emile Vermeulen  Dit is het officiële Instagram account van wijkagent horeca Binnenstad Utrecht

#spike
Tja, de mascotte van het #ekbeachvolleybal wilde heel graag met mij op de foto. Dan maken we dus maar een #meeuwfie?!

#nostalgie

Vandaag kwam een collega hele bijzondere stukken tegen op ons bureau.
De verdachte had een diefstal in de #horeca gepleegd en moest daarom vingerafdrukken afstaan. Tot zover niet heel bijzonder, maar dit feit vond plaats in 1910 (!). Dit dossier dus maar goed bewaren 😀👮‍♂️

#nieuwebaas
Vandaag ons nieuwe sectorhoofd een rondleiding gegeven door de binnenstad #utrecht. Dit deden wij uiteraard op de bike, om zo de belangrijkste en mooiste plekken te kunnen laten zien!

#ekbeachvolleybal
Vandaag komen zowel de dames als de mannen van #NL in actie. Uiteraard even snel de dames aanmoedigen!

#skateparade

Vanavond zullen enkele collega's van ons basisteam weer ondersteunen bij de @utrechtskateparade. Zo kan de parade weer veilig zijn weg vinden in en rond #utrecht!

#ekbeachvolleybal
Vandaag alvast even in het stadion geweest voor @eurobeach2018 , dat dit weekend gaat beginnen. Ziet er nu al gaaf uit, laat staan als het straks vol zit!

#030 #utrecht #binnenstad #wijkagenthoreca #politie #veiligstappen #instapolitie #instapolice #insta #tegendezonin

#zwaremishandeling

Was jij vannacht tijdens het stappen rond 02.30 uur op de #asw?! Misschien ben jij dan wel een belangrijke getuige!
Afgelopen nacht heeft er een zware mishandeling plaatsgevonden op de #amsterdamsestraatweg. Het slachtoffer is door een onbekende man dusdanig mishandeld, dat hij hier ernstig letsel aan over heeft gehouden.

Heb je iets van het incident meegekregen, neem dan contact op met ons via 09008844!!

#nieuwezaak

Vandaag even gekeken bij een nieuwe zaak op het #janskerkhof. @ub_friday is er voor een geslaagde vrijdag middag borrel.. Moet wel gaan lukken daar! Succes!
#030 #utrecht #binnenstad #wijkagenthoreca #horeca #kroeg #cafe #politie #horecateam #uitteam #veiliguitgaan #veiligstappen #instapolitie #instapolice #insta #vrijmibo

#trowbackthursday

Het is alweer 3 (!) jaar geleden dat de @letourdefrance in Utrecht was. Voor mij een van de mooiste momenten uit mijn carrière! Ik had toch echt wel de mooiste plek die er was die dag!

Was jij er ook bij?! #utrecht #030 #binnenstad #wijkagenthoreca #tourdefrance #granddepart

#veteranendag

Aanstaande zaterdag zal in #denhaag de jaarlijkse veteranendag gehouden worden. Ook wij als #politie zullen dan stilstaan bij de inzet van meer dan 100.000 #veteranen voor vrede en #veiligheid. Ook in ons basisteam #Utrechtcentrum werken een aantal oud- militairen, die zich veteraan mogen noemen.

Een van die collega's heeft mij deze mooie foto gestuurd, die ik dan ook graag met jullie wil delen!! 🏅🥈🥉👮‍♂️

#onwelwording

Melding gehad van een oma die onwel was geworden. Gelukkig viel het allemaal mee. Het bleek echter wel een heftige ervaring voor haar kleinzoon. Het mannetje was zo onder de indruk, dat de tranen van zn wangen rolden. Gelukkig kon de ambulancemedewerker hem ietswat troosten met een mooie sticker met een echte Ambu erop!😊😊🚔

#steun

Vandaag even bij de collega's op bureau Marco Polo langs geweest. Wat een berg post is er inmiddels al ontvangen. Steun uit alle hoeken en gaten van Nederland. En zelfs uit andere landen.. Echt geweldig!
Ik weet zeker dat dit helpt om op termijn alles een plekje te kunnen geven.
#bluefamily

Most Popular Instagram Hashtags