[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

wiidyamelia wiidyamelia

110 posts   14147 followers   699 followings

AMEL 

14april-15april 08.00-00.00

Pagi-pagi dgn sweetnya dateng ke apart dgn bawa roti,pisang dan ceres chocolate 🍞🍌🍫krn dy bilang mau buatin breakfast.. finally setelah kenyang kita saling usil gw kuncir rambut dy dan dy makein gw bantal leher di kepala dan dsuruh keliling apart dgn keadaan gw masih pake daster 😂 yg mencapture @freekeesh dan kita bertiga ketawa kegelian krn ngeliat tingkah masing2 😂😂😂
After that siap2 pergi buat nemenin gw ke salon dan watching movie, tanpa dy sadari kalo gw bertiga @freekeesh @januari_jaclinvs nyiapin surprise.. lagi asik2 becandaan tiba2 ada suara musik, ricky pun heran dgn sok polos gw bilang *biasa disini kan ada bellydance* sekumpulan org bawa cake dan kembang api ngelilingin tempat itu tnpa dy curiga pdhl sbnernya itu buat dy, setelah org2 itu jalan ke arah table kita baru dy panik dan kaget 😂😂😂 thank you for memorable chain of events, our life together gets better and better, and I keep on loving you more and more @rickyindrawanr ❤️

Latepost# 7mei2017✨💕

From time to time I always wish to find someone who can hold my hand when everyone starts to bring me down. Until the day comes, I am so blessed to have you❣️

If something is destined for you, never in million years it will be for somebody else 🔐💕

Happy 23 anyii❣️you're the proof that God answer prayers, weff yu mor en mor @rickyindrawanr ❤️❤️❤️

As you start and end your day, be thankful for every little thing in your life. You will come to realize how blessed you truly are💫 📸 : @rickyindrawanr 🍩

Once you get ladyboy you'll never go back 😢😫

All i know is i'll never get lost, i know my way 👣

Tann🌴ng, time for vitamin-sea and frolicking in summer's heat 🌞

Have a great wed everyone ✨

R : "Cant help it youre so damn beautiful i swear"
A : "really ? Tapi aku iteman"
R : "anyi believe me you'll still look beautiful"
A : "alhamdulillah udah ga doyan plastik gorengan 😂😂😂"

Most Popular Instagram Hashtags