wichmaskinen wichmaskinen

341 posts   4,469 followers   412 followings

Morten Wichmann  Stand-up komiker, comedy-writer og flink dude.

Gider Borgerservice godt fucke af... “Hvordan tabte du dit kørekort?” - Ja, hvordan helvede tror du?

Jeg ser første gennemklip af Rage Against The Mainstream showet igennem, i selskab med to rugbrødsmadder og mine nye feminine planter. Jeg glæder mig til at i kan se showet. Jeg tror sku vi har været gode 😊
Producent/klipper/kameramand/teknologigud @4ndreasmartin har i hvertfald.

Kære Markus.

Fup i Farvandet sejler snart ud på sin(e) sidste tur(e). Mange år er gået. Vi har grint og grædt og svedt. Næ, vi har vist ikke grædt – men vi har i hvert fald svedt!

Som I ved, er Mikkel for nyligt flyttet, og vi havde allerede svært ved at finde tid til at optage før. Det er vemodigt, men også dejligt at kunne stoppe mens legen stadig er god. Meget er sket siden vi optog første episode med Martin Nørgaard.

Vi har simpelthen været så glade for, I har villet stikke vores vrøvl lige direkte ind i ørene hver uge (de sidder lige ved siden af hjernen, jo!). Nogle af jer har fulgt med i ALLE 7 ÅR!? Det er dumt, det slipper vi ikke udenom, men vi er helt vildt beærede over det.

MEN inden vi slutter helt, har vi 4 sidste episoder, med gæster vi ved, I kan lide, og én sidste episode, der helt ekstraordinært ikke har nogen gæst. Man kan måske sige, ALLE de andre afsnit vil være med som gæst, for vi har tænkt os at gøre status, lukke åbne ender – måske bliver det her, vi også kan krydse den skide gråd af?

Vi optager den aller sidste episode på lørdag, så hvis vi har nogle udeståender – noget du mangler at få opklaret – kan du som altid skrive til os på podcast@fupifarvandet.dk og så skal vi se, om vi når det.

Den første af de sidste 5 udkommer i morgen, fredag. Og resten de følgende 4 fredage.

Helt oprigtig, kæmpemæssig tak fordi i har været de bedste lyttere nogensinde! Jeg håber at i vil lege med på fremtidige projekter, fordi de skal nok komme. Podcast er for dejligt et format til at jeg kan holde mig fra det. Og tak til @mikker for at være en fantastisk medvært. Og for at have lokket mig med på et projekt der ændrede mit liv til det endnu mere grineren.
GPIGA 😘⚓️🎧

Siri var tændt i min lomme uden jeg vidste det. Hun har åbenbart hørt mine indre tanker.

Skriver “Tæt På Sandheden” med @jonatanspang - Det her lykkehjul vinder klart prisen for “mest omfattende rekvisit som vi alligevel ikke skal bruge”.

Vi er færdige! Finito! Done did it! Touren er slut, tv-optagelsen er i hus, og hvilken optagelse! Der var altså ild i Odense i går aftes 🔥
Jeg glæder mig til at jer der ikke nåede at se showet live kan downloade det, fordi jeg er ærlig talt en smule stolt. Det blev til 2 timers tempofyldt og semiprovokerende satire i en lidt anderledes indpakning end sædvanlige stand-up shows. Tak til alle der så med og til
@michaelschoet @martinn0ergaard og Torben Chris (som er for old school til instagram)

På Rage Against the mainstream turnéen blev vi spurgt af en flink dame ved navn Susan om vi ikke ville sende en hilsen til hendes ven Henrik. Henrik skulle have set vores show Vejle, men endte i stedet med at ligge i koma på grund af en virus-infektion i lungerne. Vi sendte denne hilsen uden at vide om Henrik ville kunne høre noget af den, men nu er Henrik vågnet fra sit koma som en goddamn boss! Og han vil sidde i salen når vi laver vores show for aller sidste gang i Odense D. 7/4. Optur!
Hvis du ikke har købt billet endnu, så har du bare at have en god undskyldning, fordi Henrik fucker altså ikke rundt. Tjek fbi.dk hvis du vil opleve årets sureste og måske sjoveste show. Ses! (Vi har fået lov til at dele Henriks historie. Fordi han er awesome)

Jeg blev sku lige rasende inden vores sidste Rage Against The Mainstream show i Aarhus. Du har 4 chancer for at opdage os live inden vi er færdige. Det gælder Aalborg, Roskilde, København og Odense. Billetter på fbi.dk mothafuckaaaaa (undskyld) #rageagainstthemainstreamtour #mortenwichmann #lortekøleskab

Jeg havde pakket træningstøj og vægtløfter-handsker (til mine sarte små håndled) så jeg ku træne efter mit show på Comedy Zoo. Jeg kender mig selv så dårligt.

I kategorien: “Alt for store udgaver af mit dumme ansigt” vil jeg gerne nominere dette skilt i Holstebro. Der er stadig billetter til showet klokken 20 i aften. Resten af tourplanen er på fbi.dk.
#rageagainstthemainstreamtour #mortenwichmann

Om vi er to voksne mænd der lige har prøvet vandrutchebaner i 2 1/2 time? - Det bliver et ja!
#LaLOLdia #voksen #mortenwichmann #rageagainstthemainstreamtour

Most Popular Instagram Hashtags