werkenbijsensire werkenbijsensire

54 posts   180 followers   18 followings

Werken bij Sensire  Bij Sensire heb je ruim 3.000 collega’s die met passie en bevlogenheid werken aan een mooiere samenleving. Wil jij dat ook? Kom werken bij Sensire!

Maak deze zomer kennis met…Yvanka en Anne, beiden wijkverpleegkundigen in de gemeente #Wehl. In een aantal vlogs geven ze je een kijkje in de keuken en laten ze vooral zien hoeveel plezier ze als team hebben tijdens hun werk!
#werkenindewijk #werkenmetyvankaenanne #sensire

Talent krijgt bij ons volop de ruimte om zich te ontwikkelen, te scholen en een opleiding te volgen. Leren en ontwikkelen neemt dan ook een belangrijke plaats in bij Sensire. In februari stellen wij weer een aantal opleidingsplekken Verzorgende IG (BBL en Derde Leerweg) en Verpleegkundige niveau 4 (BBL) beschikbaar. Op zeer korte termijn wordt alle informatie via onze website gepubliceerd en bieden wij jou de mogelijkheid om jouw interesse kenbaar te maken. Dus...hou onze Facebook-pagina en website goed in de gaten!
#verzorgendeig #verpleegkundige #werkenindezorg #werkenenleren #bblopleiding #derdeleerweg
#oogvoortalent #opleiden

Vandaag beginnen de #schoolvakanties in de regio #midden. Wij wensen al onze #vakantiekrachten een hele fijne tijd toe bij Sensire. Ga je op #vakantie? Lekker genieten!
#zomer #genieten #summer

Wij feliciteren alle studenten van verschillende #zorgopleidingen die deze week hun felbegeerde diploma ontvangen. Wil je aan de slag als VIG-er of VP-er? Of weet jij een brug te slaan tussen #zorg en #technologie? Dat kan bij Sensire!

Sensire onderzoekt!
Woensdagmiddag 20 juni hebben 3 groepen studenten de resultaten van hun #onderzoeksopdracht (onderdeel van hun #hbo-V opleiding) gepresenteerd. Een inspirerende middag!
Nog op zoek naar een #opdracht voor komend schooljaar? Neem even contact op met onze collega's van #Leren & #Ontwikkelen.

Het lijkt al weken ☀ zomer ☀, toch begint volgens onze meteorologen vandaag de zomer pas echt!
Heb jij al jouw vakantiebaantje geregeld? Niet? Wij zoeken nog een aantal vakantiekrachten voor onze woonzorglocaties en de wijkzorg. Bekijk onze vacatures online.

Diploma #Verzorgende IG, #Verpleegkundige of #HBO-V in de pocket? Wij bieden volop mogelijkheden in de Wijk, Wonen met Zorg en ons Expertisecentrum. #werkenindezorg #vacatures #diploma

Hiep hiep hoera voor alle geslaagden! Moet je een her doen? Dan wensen we jou natuurlijk heel veel succes!
Ben je nog op zoek naar een #bijbaan voor de komende ☀zomer☀ of ben je op zoek naar een vaste baan? Bekijk onze vacatures. En het mooie is.... Je kan meteen beginnen!

Onze collega's van Leren & Ontwikkelen hebben gisteren deze enthousiaste groep studenten alles verteld over de #opleiding #Verpleegkunde (#duaal/ #bbl) waar ze in september mee gaan starten. Heel veel succes allemaal! Opleiding net afgerond? Bekijk onze vacatures via de website!

Wil je wel werken als Verzorgende IG of #Verpleegkundige in de regio #Liemers (#Zevenaar, #Didam, #Duiven #Doesburg, #Westervoort)? Laat het ons dan nu weten! Op onze website vind je actuele vacatures in deze regio.

De #zomervakantie ☀ komt snel dichterbij! Heb jij jouw #bijbaan al geregeld? Voor de wijk en voor wonen met zorg zijn er nog verschillende plaatsen beschikbaar, bekijk ze op onze website!
Om in aanmerking te komen voor 1 van deze vacatures ben je (minimaal) tweedejaars student van de opleiding #MMZ niveau 3 of 4, #Verzorgende IG, #Verpleegkunde (mbo of hbo) of #Geneeskunde.

Benieuwd hoe het is om bij Sensire te werken? Op 15, 16, 17 mei a.s. ontvangen onze collega's van Den Ooiman, de wijkteams in de regio #Zevenaar en #Zutphen je graag om antwoord te geven op al jouw vragen en kennis te maken met jou! We kijken uit naar je komst! Meld je nu aan via onze website!

Most Popular Instagram Hashtags