[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

werkenbijsensire werkenbijsensire

32 posts   133 followers   18 followings

Werken bij Sensire  Bij Sensire heb je ruim 3.000 collega’s die met passie en bevlogenheid werken aan een mooiere samenleving. Wil jij dat ook? Kom werken bij Sensire!

https://werkenbijsensire.nl/

Praktijkbegeleiders Irma en Wilma kijken terug op een geslaagde Doetinchem on Stage. 'Een goed bezochte dag met vele enthousiaste leerlingen', aldus de beide dames!
#doetinchemonstage #werkenindezorg #werkenbijsensire #dejeugdheeftdetoekomst

Tijdens de @weekvanzorgenwelzijn (12 t/m 17 maart 2018) staan de deuren van verschillende Sensire locaties open en worden diverse leuke activiteiten georganiseerd. Wil jij eens kennismaken met Sensire? We heten je van harte welkom!
#weekvanzorgenwelzijn #sensire #werkenbijsensire #werkenindezorg

Stel: je rijdt in het buitengebied van #Gorssel, de zon komt op, een ree springt door de weilanden. Je stapt de auto uit en stapt letterlijk binnen bij jouw klant. Met jouw ondersteuning, betrokkenheid en verantwoordelijkheidsgevoel draag je eraan bij dat zij kunnen doen wat ze belangrijk vinden, zodat onze klant kan leven zoals hij wil. Draagt dit bij aan jouw #werkgeluk? Voor onze wijkteams in de regio Gorssel zijn wij per direct op zoek naar verzorgenden, verpleegkundigen en verzorgende IG. Bekijk onze vacatures en solliciteer direct.
#vacature #werkenindezorg #verzorgende #verpleegkundige #verzorgendeig #vacatures

Je hebt na een aantal jaar studeren, de nodige uren stage en praktische ervaring eindelijk je #hbo-V diploma binnen. Vol enthousiasme wil je aan de slag gaan als wijkverpleegkundige. Maar hoe? In ons blog lees je alles over het #traineeship #wijkverpleegkundige :http://bit.ly/2C5H4qt
#werkenindezorg #lerenenwerken #lerenenontwikkelen #sensire

Onze collega's zetten zich iedere dag vol passie en liefde in voor onze klanten en bewoners. Ze staan letterlijk in het ❤ van de zorg! Deze liefde hebben wij vastgelegd in een prachtige film: https://youtu.be/BpmBi7vXsg0
Fijne #valentijdsdag allemaal! #dagvandeliefde #werkenindezorg #werkenbijsensire

Een #vakantiebaan of #bijbaan in de zorg? Wij hebben 5 redenen voor je op een rijtje gezet!
http://bit.ly/2C51pw8

#werkenbijsensire #werkenindezorg

Wie wordt mijn vakantiekracht? Dat is een vraag die onze klanten ieder jaar bezig houdt. Beantwoord jij deze vraag volmondig met 'IK!'? Solliciteer dan snel als vakantiekracht voor de wijkzorg of wonen met zorg.
Op onze website werkenbijsensite.nl/vakantiewerk vind je alle info!
#vakantiewerk #werkenindezorg #bijbaan #vakantiebaan #achterhoek #liemers #sensire #wijkzorg #wonenmetzorg #verzorgendeig

Vacature Thuisbegeleider Jeugd 16-24 uur. Kijk op www.werkenbijsensire.nl voor meer info.

Feestelijk dag!

Vandaag zijn bij Sensire de B2School chromebook pakketten uitgereikt aan de winnaars Karlijn, Marlies en Martine. Wat leuk dat zij zo blij zijn met de prijs! Wij wensen de 3 winnaars succes met de opleiding en veel werkplezier op hun gloednieuwe chromebook.

Van harte gefeliciteerd met jullie Back to School pakket! Wij wensen jullie heel veel succes met jullie opleiding en hopen dat het Back to School pakket goed van pas komt tijdens jullie opleidingsjaren! We nemen contact met jullie op.

We danken alle deelnemers van deze actie en wensen iedereen een fijn weekend!

LET OP! DE ACTIE DUURT NOG TOT 10 SEPTEMBER!

Volg jij de opleiding Verzorgende IG of Verpleegkunde in de Achterhoek? Dan hebben wij iets leuks voor je!

Het einde van de zomervakantie is in zicht. Tijd om met frisse energie weer naar school te gaan. Wil jij het schooljaar extra goed beginnen? Het Sensire Back-to-School pakket helpt je daarbij. Compleet met Chromebook, tas en al het andere wat je nodig hebt! Om kans te maken op 1 van de 3 pakketten:
- Plaats op Instagram een originele foto van jezelf met je school op de achtergrond
- Vermeld daarbij waarom jij voor een opleiding Verzorgende IG of Verpleegkunde (MBO/HBO) hebt gekozen
- Deel het bericht met de #B2Sensire en volg WerkenBijSensire op Instagram en Facebook
- Zorg dat je profiel op openbaar staat

Tot 10 September kun je meedoen aan deze winactie. De winnaars worden op Instagram en Facebook bekend gemaakt.

Laat Ze Niet Staan!

In 2040 is dementie de meest-voorkomende ouderdomsziekte, voorspelt het RIVM. Samen Dementievriendelijk - een initiatief van Alzheimer Nederland, pensioenuitvoerder PGGM en het ministerie van volksgezondheid - wil Nederlanders ervan doordringen dat ze mensen met dementie dus vaker zullen tegenkomen en dat de samenleving zich moet aanpassen. Vandaag begint de campagne Laat Ze Niet Staan, die drie weken duurt, tot wereld-alzheimerdag op 21 september. Honderden bedrijven - van supermarkten tot banken tot vervoerders - gemeentes, welzijns- en zorginstellingen doen eraan mee. Deelnemers hebben alle het certificaat 'Samen Dementievriendelijk', wat betekent dat zij zich inzetten voor meer begrip voor mensen met dementie.

Laat jij mensen met Dementie Niet Staan, kom dan werken bij Sensire als Casemanager Dementie! Bekijk de vacature op www.werkenbijsensire.nl! Link in bio.

Most Popular Instagram Hashtags