werkenbijsensire werkenbijsensire

59 posts   209 followers   20 followings

Werken bij Sensire  Bij Sensire heb je ruim 3.000 collega’s die met passie en bevlogenheid werken aan een mooiere samenleving. Wil jij dat ook? Kom werken bij Sensire!

De schoolvakanties zijn voorbij en ook de introductieweken zitten er weer op. Iedereen is weer fris en fruitig aan de slag. Wist je dat je als Verzorgde IG in opleiding of Verpleegkundige in opleiding direct jouw kennis in de praktijk kan brengen? Kies daarom voor een bijbaan bij Sensire en sta net zoals Manon in het ❤ van de zorg. Zie link in bio voor meer info!

Deze week is onze nieuwe website live gegaan!
Wil jij weten hoe het is om bij Sensire te werken? Lees de verhalen van Tanja, Sonja, Maaike, Frank en vele andere collega’s, uiteraard vind je ook alle actuele vacatures op de website
Wij zijn erg trots op het resultaat, wat vind jij er van?
Zie link in bio!
#werkenbijsensire #werkenindezorg #verzorgendeig #wijkverpleegkundige #teamverpleegkundige #verpleegkundige

Wauw! Een Amerikaans journalist Christopher F. Schuetze benaderde Pamela Grootjans (32) of ze mee wilde werken aan een artikel voor The New York Times. Dat word je natuurlijk niet elke dag gevraagd! Hoe dit precies zit? Lees het hele artikel van Doetinchem in Beeld op onze website

Het nationaal hitteplan is van kracht, daarom zijn op de woonzorglocaties van Sensire vandaag een aantal zwembadjes bezorgd. Zowel collega's als bewoners zoeken lekker verkoeling. Ook dat is werken bij Sensire!
#hitte #warmte #nationaalhitteplan #zomer

Op de foto collega Grietje Visser met bewoonsters Truus Ooms en Annie Arendsen.

Maak deze zomer kennis met…Yvanka en Anne, beiden wijkverpleegkundigen in de gemeente #Wehl. In een aantal vlogs geven ze je een kijkje in de keuken en laten ze vooral zien hoeveel plezier ze als team hebben tijdens hun werk!
#werkenindewijk #werkenmetyvankaenanne #sensire

Talent krijgt bij ons volop de ruimte om zich te ontwikkelen, te scholen en een opleiding te volgen. Leren en ontwikkelen neemt dan ook een belangrijke plaats in bij Sensire. In februari stellen wij weer een aantal opleidingsplekken Verzorgende IG (BBL en Derde Leerweg) en Verpleegkundige niveau 4 (BBL) beschikbaar. Op zeer korte termijn wordt alle informatie via onze website gepubliceerd en bieden wij jou de mogelijkheid om jouw interesse kenbaar te maken. Dus...hou onze Facebook-pagina en website goed in de gaten!
#verzorgendeig #verpleegkundige #werkenindezorg #werkenenleren #bblopleiding #derdeleerweg
#oogvoortalent #opleiden

Vandaag beginnen de #schoolvakanties in de regio #midden. Wij wensen al onze #vakantiekrachten een hele fijne tijd toe bij Sensire. Ga je op #vakantie? Lekker genieten!
#zomer #genieten #summer

Wij feliciteren alle studenten van verschillende #zorgopleidingen die deze week hun felbegeerde diploma ontvangen. Wil je aan de slag als VIG-er of VP-er? Of weet jij een brug te slaan tussen #zorg en #technologie? Dat kan bij Sensire!

Sensire onderzoekt!
Woensdagmiddag 20 juni hebben 3 groepen studenten de resultaten van hun #onderzoeksopdracht (onderdeel van hun #hbo-V opleiding) gepresenteerd. Een inspirerende middag!
Nog op zoek naar een #opdracht voor komend schooljaar? Neem even contact op met onze collega's van #Leren & #Ontwikkelen.

Het lijkt al weken ☀ zomer ☀, toch begint volgens onze meteorologen vandaag de zomer pas echt!
Heb jij al jouw vakantiebaantje geregeld? Niet? Wij zoeken nog een aantal vakantiekrachten voor onze woonzorglocaties en de wijkzorg. Bekijk onze vacatures online.

Diploma #Verzorgende IG, #Verpleegkundige of #HBO-V in de pocket? Wij bieden volop mogelijkheden in de Wijk, Wonen met Zorg en ons Expertisecentrum. #werkenindezorg #vacatures #diploma

Hiep hiep hoera voor alle geslaagden! Moet je een her doen? Dan wensen we jou natuurlijk heel veel succes!
Ben je nog op zoek naar een #bijbaan voor de komende ☀zomer☀ of ben je op zoek naar een vaste baan? Bekijk onze vacatures. En het mooie is.... Je kan meteen beginnen!

Most Popular Instagram Hashtags