[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

wearesog wearesog

844 posts   15221 followers   42 followings

Sekumpulan Orang Gila  We are Sekumpulan Orang Gila, a post-hardcore outfit from Malaysia. Follow us on twitter : @weareSOG

https://youtu.be/cgg1tdHpP4w

Dia ni follow SOG dari tahun 2012. Time tu dia baru form 1. And now umur dia dah 18 dan masih setia bersama kami. Terima kasih. Tanpa orang macam kalian ni kami takkan berada di sini sekarang.

#WeAreStrongerThanBefore

Jangan lupa janji temu kita esok malam (Khamis) di Taylor's Lakeside Campus.
Kami perform jam 9 malam!

Ahad ni. GIG DI IPOH!! Bersama band keren dari Jakarta, Last Goal Party @lgp_id. Tiket hanya RM15. Acara bermula seawal jam 4 petang. Jumpa korang di sana!!

Show yang terbaik di Borneo sepanjang perjalanan muzik kami. Terima kasih Rocktoberfest Borneo! #rocktoberfest #rtbf17

Kami ada buka booth di Rocktberfest sampai esok. Jadi jangan lepaskan peluang beli merch kami sebab stok semua limited!! #rocktoberfestborneo

Friendly reminder. Slot persembahan kami adalah pada jam 8:30 malam ini. Jangan lupa bawa extra cash sebab kami akan jual merch sekali! :D

Enjoying sunset in Miri

#rocktoberfestborneo

GIG DI IPOH
Aman Studio, Ipoh (near Mydin Meru)
15 Okt '17 (Ahad)
Tiket RM15

@LGP_ID
@PatriotsMY
@transitionsmy
@DesPanikBand
@influx.my

PUNK GOES POP! Khamis depan (12 Oktober) ini kami akan perform di Taylor's University College, Lakeside Campus! Kalau nak tau kami cover lagu apa nanti, bak mai ke Taylor's! Tiket dah habis murah dah tu!!

Sementara itu, kami akan perform di TTDI Kuala Lumpur pada 14 Oktober ini! Banyak band power akan perform di acara ini terutama sekali @lgp_id dari Jakarta, Indonesia. Jumpa korang di sana nanti!!

SOG ft. @jennthompson2811. Kalau nak tengok kejutannya, datanglah ke Rocktoberfest Borneo, Jumaat jam 8 malam!! @rocktoberfestborneo

Off to Miri #rocktoberfestborneo

Most Popular Instagram Hashtags