wearesog wearesog

803 posts   14442 followers   42 followings

Sekumpulan Orang Gila  We are Sekumpulan Orang Gila, a post-hardcore outfit from Malaysia. Follow us on twitter : @weareSOG

https://youtu.be/cgg1tdHpP4w

Tak sangka Terbanglah sampai ke Korea ada orang dengar. Tak sangka sampai ke orang Korea pun suka Terbanglah.
.
Malam ni kami ajak Juyoung datang The Bee, kalau jumpa dia, tegur-tegur lah. Walaupun berlainan bahasa, tapi minat bunyi muzik yang sama.
.
Jumpa malam ini, Juyoung Lee!

Last minute dipanggil untuk membuat persembahan akustik di Plaza Sungei Wang esok petang lepas solat Jumaat.
.
Masuk adalah percuma, boleh datang ajak kawan-kawan (asalkan jangan ponteng kelas atau kerja)!

Terima kasih @joox_my kerana menjemput kami memeriahkan majlis sebentar tadi.
.
Terima kasih juga kepada semua yang tetap menonton walaupun ada masalah teknikal di permulaan acara.
.
Terima kasih juga @sissyimann sebab sporting melontarkan punchline-punchline mencabar. 😂

Kami akan bersiaran secara langsung di aplikasi Joox esok malam. Kalau belum download, download lah sekarang. Esok kami perform 5 lagu. Dan ada 3 lagu istimewa.
.
Nak tau lagu apa, kenalah tengok live esok! 🤘🏼🤘🏼🤘🏼

Terima kasih @tv3malaysia & @tv9malaysia kerana menjemput kami memeriahkan acara perasmian apps #KitaJuara sebentar tadi.
.
Apparel by @extravaganzafutsal

Fangsyen!

Sukan SEA 2017 cuma tinggal lagi 13 hari sahaja lagi!
.
Lagu dalam video ini adalah lagu cover Mulanya Disini versi Punk Goes Pop dari Sekumpulan Orang Gila.
.
#SamaSamaKitaJuara #BangkitBersama

Alhamdulillah! 100,000 views di YouTube dalam masa 33 hari!! Terima kasih semua atas sokongan padu kalian. #Terbanglah

Kami akan cover 3 buah lagu Linkin Park dari 3 album yang berbeza di acara ini. Jumpa kalian di sana!

Bermula esok, kempen sempena Sukan SEA untuk Media Prima akan bermula dan dengan sukacitanya kami ingin mengkhabarkan berita gembira bahawa Sekumpulan Orang Gila telah dipilih untuk menyanyikan sebuah lagu rasmi untuk kempen kali ini!
.
Photo by: @firdaussuleman
Apparel by: @extravaganzafutsal
.
#SamaSama

Sedikit sedutan belakang tabir proses penggambaran video muzik terbaru daripada kami dengan kerjasama Media Prima yang bakal menemui kalian tidak lama lagi.
.
Photo by: @firdaussuleman
Apparel by: @extravaganzafutsal
BTS video by: @hashtagmalaysia
.
#SamaSamaKitaJuara

Beberapa tahun lepas, lagu Sekumpulan Orang Gila yang bertajuk "Kitalah Juara" telah dipinang oleh pihak Media Prima untuk dijadikan lagu rasmi kempen Liga Super di TV3 dan TV9.
.
Photo by: @firdaussuleman
Apparel by: @extravaganzafutsal
.
#KitaJuara

Most Popular Instagram Hashtags