waynescoffee waynescoffee

565 posts   1775 followers   1183 followings

waynescoffee  På Wayne’s Coffee lägger vi stor vikt vid bra råvaror. Som Sveriges första KRAV-märkta kafékedja tycker vi att en fika både ska smaka och kännas gott!

http://www.waynescoffee.se/

#Juiceskolan 1: Kallpressat = kärlekspressat.
Vitaminer och mineraler ska inte slösas bort! Därför är alla våra juicer kallpressade. Det är juicetillverkningens långsamma kyss, där frukten mals varpå saften pressas ur råvaran. Försiktigt, metodiskt. Kärlekspressat!
#waynescoffee #vitaminer #kallpressat #kärlekspressat 🍋🍑 🍍 🥝🍏 🍎 🍐

Varför inte fira nästa AW på Wayne’s? Bjud in en vän, så får ni köpa en kallpressad juice och shot för bara 49 kr. (Gäller endast 17 feb. Visa inlägget i kassan.) ☕️🍊 🍋

#waynescoffee #kallpressat #juice #shots #awpåwaynes

Februari, vabruari! Mardrömmen för alla småbarnsföräldrar. Bara att bita ihop och hoppas på att vabbandet snart ska vara över. Eller? Om förkylningen inte redan har drabbat dig rekommenderar vi en dos av våra kallpressade ingefära-shots!
#waynescoffee #vabruari #eko #shots 🤒🍋🍋🍋

Känner du någon som förtjänar att uppmärksammas lite extra? ❤️❤️❤️❤️❤️Tagga din vän och dela med dig av din kärleksförklaring – så är du med i utlottningen av 10 stycken Wayne´s Card laddat med 200 kr.
#waynescoffee #valentinesday #allahjärtansdag #tävling

Jättetack till vår bloggande kompis @maritakarlson i LA, som hjälpt oss att ta fram nya mumsiga råbollar. Smakerna är Lakrits och hallon samt Goiji och Hampa Powerball. Två nyttiga och perfekta energikickar! Som är laktos- och glutenfria.
#waynescoffee #eko #rawball #maritakarlson

En shout-out till hela den kallpressade familjen: Kallpressade juicer som sprider apelsinglädje och avokadopower. Andra som ger en ordentlig citroninjektion och bidrar till 100% jordgubbspepp! 🍊🥑🍋🍓👏🏼Woop, woop!
#waynescoffee #kallpressat #juice #shots #shout-out

Avokado, citron, apelsin, gurka, jordgubbar… 🥑🍋🍊🥒🍓Naturen bjuder på så många goda nyttigheter. Och listan kan göras hur lång som helst. Vilken är din favorit från naturen?
#waynescoffee #eko #cleaneating #vegetarisk #grönabästisar

Vet du vad? Att göra vårt fika ekologiskt är det bästa beslutet som vi tagit. 🍎🍪🍩🍎. Det gjorde att vi slapp 14 (mindre bra) e-ämnen. Och så gjorde vi naturen lite gladare på samma gång.
Välkommen in på Wayne’s och unna dig en chokladboll, blåbärsmuffins, äppelkaka eller något annat supergott.
#waynescoffee #eko #e-ämnen #muffin #fikaförsjälen

SEMLA + KLADDKAKA = SANT
Klassiska semlor, semmelwrap… Provat allt? Trodde du ja!
Låt oss presentera Mini Mud Semla: Liten. Naggande god. Gräddad på smarrig kaksmet med smak av semla. Och allt för minipriset 22 kr!
#waynescoffee #semla #kladdkaka #minimudsemla #matchmadeinheaven

Det är roligt att så många börjar få upp ögonen för gurkmeja. Och om du har provat vår shot vet du att den piggar upp. Men visste du hur himla nyttig den är för kroppen? Gurkmeja innehåller bland annat kurkumin som är bra mot inflammationer.
Läs mer i tidningen ToppHälsa: http://topphalsa.se/gurkmeja-hur-nyttigt-ar-det-egentligen-var-dietist-ger-svar/
#waynescoffee #kunskap #gurkmeja #cleaneating

Idag kl. 13.00 delar vi ut gratis Kallpressad apelsinjuice på Barkarby Outlet, kom och låt dig väl smaka. Först till kvarn!

Visste du att alla våra juicer och shots är kallpressade? Det betyder att de är så färska och fulla av
nyttigheter som det bara går. För att inte tala om att de är fenomenalt goda!

#waynescoffee #kallpressat #juice #shots

Klart att moroten ska ha en egen dag! Och i Sverige infaller den idag. Grattis moroten!
Fira denna orangea högtid med att bjuda en kompis på världens godaste morotskaka (på Wayne’s så klart). Idag får du dessutom 2 morotskakor till priset av 1. Visa bara det här inlägget i kassan!
#waynescoffee #eko #morotskaka #fika #2för1