wawamalek_ wawamalek_

33 posts   17,158 followers   1,107 followings

π’²π’Άπ’Άπ“‰π’½π‘’π“…π’Ύπ’Έπ“Šπ“ƒπ“€ 🍌 

Sahabatku ❀❀❀ //πŸ˜„

Kenapa nak tengok muka kalau cinta pun pilih rupa? πŸ˜πŸ–€πŸ‘ŒπŸ»

Ini pandangan cinta kita yang pertama tau πŸ˜›πŸ‘«βœ¨πŸŒ

Bahagia kita ni jangan tunjuk dekat orang, sebab mesti ada yang tak suka, mengutuk. So, biarkan kau dengan partner kau je yang tahu korang tengah bahagia.

Okay? #tiberr

" Kena ingat ⁉️ Jangan disebabkan mulut orang lain, kita berhenti untuk berusaha. Bukan diorang yang bagi kita rezeki. Tapi yang dekat atas tu, ALLAH S.W.T 😊🌸β™₯️ "

Dengar dengar mood S.A.U dah πŸ”› betul ke? 😝 owner motor, sis tumpang bergambar yeee πŸ™πŸ» #anakmuda #rxzstilltheboss #picunknotpisang #adekmanja #wilayahpermotoran #up #bossku #bungadihati #biasabiasaje #santaianakutara

Takpe, yang tak suka tu tetap la tak suka kan? Kita yang bahagia ni teruskan bahagia okay πŸ™ˆπŸ’•πŸ‘­

Pray for @wawamalek_ πŸ€•

Masih bertarung nyawa untuk hidup πŸ’ͺ🏻 Terima kasih kepada semua yang selalu bagi kata kata semangat. Semoga urusan @wawamalek_ dipermudahkan ☺️

Nak kecewa jee selalu pun rasanya tak boleh jugak. Anggap jee laa balasan tu ada. What’s coming is better than what's gone ☺️

Settle mood Merdeka, location Port Dickson. Piawww panas litlit dia 🌀πŸ”₯. Next vacation ada fun fun ke? Tanya jeee 🀭
Cc ; @e.ymanes 🍌🍌🍌

Every women is a princess in their own way πŸ˜πŸ§šπŸ»β€β™€οΈβ€οΈ

Most Popular Instagram Hashtags