wawamalek_ wawamalek_

42 posts   12,572 followers   1,112 followings

π’²π’Άπ’Άπ“‰π’½π‘’π“…π’Ύπ’Έπ“Šπ“ƒπ“€ 🍌  β€œ Hanya kerana matanya tidak berair, tak bermakna hatinya tidak terusik. Hanya kerana dia kelihatan kuat, tak bermakna tiada pahit yang berputik. πŸ™‚β™₯ β€œ

Takpe, yang tak suka tu tetap la tak suka kan? Kita yang bahagia ni teruskan bahagia okay πŸ™ˆπŸ’•πŸ‘­

Pray for @wawamalek_ πŸ€•

Nak kecewa jee selalu pun rasanya tak boleh jugak. Anggap jee laa balasan tu ada. What’s coming is better than what's gone ☺️

Settle mood Merdeka, Port Dickson. Piawww panas litlit dia 🌀πŸ”₯. Next vacation ada fun fun ke? 🀭
Cc ; @e.ymanes 🍌🍌🍌

Every women is a princess in their own way πŸ˜πŸ§šπŸ»β€β™€οΈβ€οΈ

Orang nampak kita senang tapi orang tak nampak macam mana kita susah untuk hidup senang.

Terlalu leka dengan kenikmatan dunia sampai sampai terlupa yang sakit pun salah satu dari nikmat dunia jugak. Bergantung pada diri kita untuk lihat sesuatu itu sebagai ujian dari Allah ataupun hadiah dari Allah. πŸ™‚πŸ™ŒπŸ»

Ada mulut yang cakap " Cantik seseorang tak menjaminkan kebahagian dalam hubungan pun. Malah, Cantik seseorang ni bakal menjaminkan kena sailang dengan seseorang " betul ke? πŸ€”

Filter biar lebih lebih sikit buat modal mood tengah ngam tu senyum manis manis tapi hati hancur berkecai takde siapa yang tahu, tibeeeeeeeeeh πŸ™„!

" Kalau kau tak mampu nak balas jasa kawan kawan yang dah bantu kau. Sekurang kurangnya, masukkan la nama dia dekat dalam Doa kau " tapi, kalau dah masukkan dalam Ig ni macamana pulak? #tanyaje #tiktokmalaysia #dakdaktiktok #siscuba #jangankecamsayaπŸ˜‚ #lainoranglaincara #cubasupport #lagibest @niqiysaron_

Yeayyyyy, finally I'm officially πŸ™ˆπŸ’“ Semoga sentiasa diberikan kesihatan yang baik, dilindungi dalam setiap langkah && pergerakan olehNya β™₯️ Thankyou kepada semua yang wishhh 🌸 #birthdaygirl #teamJuly #setiaptahunhambar #lastteen 🌚 #lagibest #sistabah #rayalagi

Today 10/07/2018 is my birthday πŸŽ‚ && now, aku nak describe sikit pasal vdio ni. First of all, aku nak cakap thanks banyak banyak dekat korang yang dah bersubahat && usaha untuk prank aku especially to my orang orang penting like @hazlizal_7 @amyy_kechik @izzt.izzddin_ @kijoyy_93 @wenggwengg_ && last the pretty one is @_nrsyklla 🌸 taknak cakap banyak. Memang touchinggg gila dengan korang sebenarnya 😭 sumpah, tak tipu. Plan baik baik ajak lepak kononnya sebab apa? Sebab lama tak jumpa πŸ˜† tapi, sebenarnya dah Cuncun kawkaw plan baekkk ehhhh 😏😾 masatu dah dapat tangkap macam pelik je kenapa tiba tiba pulak ajak lepak padahal sebelum ni kalau turun KL or mana mana takde nak ajak pun kan? πŸ™„πŸ’πŸ» tapi, tak terpikir pulak korang buat sampai macamni sekali πŸ˜† iyelah, lagipun awal lagi kita keluar. Jam pun masatu dalam jam 9 ke 10 lebih macamtu. So, memang tak expect yang korang akan buat macamni dekat aku πŸ˜‚ settle diorang ambik aku dekat hostel, kita sama sama gerak pergi Dataran Merdeka πŸ‡²πŸ‡Ύ pelik gila masatu πŸ˜‘ Isnin malam Selasa lepak dataran dengan padang basah yang tah macam apa πŸ˜’ engko rasa? Hahahaha okay abaikan. So, chill punya chill jalan jalan sampai ke pentas. Duduk dekat tangga pentas tu kejap sebab nak selfie, nak buat vdio apa semua borak borak pacai ehhhh tibeeeeeeeh! 🀣 borak punya borak dah jam 10:30 masatu. Tiba tiba @_nrsyklla keluarkan phone ajak main tiktok. So, apa lagi? Aku on jela sebab memang suka main tiktok tapi tak pandai pun sebenarnya πŸ˜‘ orang kata ; " acah - acah " hah, macamtu la. Hahahaha, so masa aku tengah leka tengok tiktok tu tiba tiba !!!! Aku dengar suara ejat nyanyi dari belakang " Allah Selamatkan Kamu πŸ˜‡πŸŽΌ " aku macam shock sekejap then tak cakap banyak terus pandang belakang. Taww taww kek dah ada depan mata πŸŽ‚πŸŽ‚ && guest what? Aku menangis sebab rasa happy gila wehhh 😻🌸🌟 19 tahun aku hidup tak pernah kena prank kawkaw macamni dengan oranggg yang kita sayangg sayangg 😘 gelak punya gelak, terus tiup lilin then potong kek sambil make a wish πŸ’•πŸŒΈ thankyou korangggg 😭 sumpah terharu gila. Iloveyou guys β™₯️β™₯️β™₯️β™₯️

Most Popular Instagram Hashtags