[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

warungcapruk warungcapruk

499 posts   5615 followers   648 followings

WarungCapruk  WARUNG PALING CAPRUK DI MAJALAYA Alamat : TANYAKEUN WE KA MEGAWATI ! Menu : 4sehat 5sempurna 6murah 7ngeunah BBM : D7DF0E52

https://www.youtube.com/watch?v=WebTnMNHgsM

|
Hargailah mereka yang menghargaimu... Sayangilah mereka yang menyayangimu...
KASIHANILAH mereka yang MENGHINA dan MENTERTAWAKANMU... karna mereka adalah JELEMA YANG EUWEUH GAWE !!!! ulah ketang... PELUK SAJA MEREKA...mereka kirang kasih sayang... !!!!

|
tong pedah boga harta, maneh jadi sangeunahna ngulinkeun ieu rasa... Ieu hate lain Borma nu bisa diringkid saat tanggal ngora... Ceu... Sontog tiasa tilukalieun teu mayar na :(

.
MANTAN MENTA BALIKAN SAAT MANEH GEUS RADA BISA MOVE ON DAN MEUNANG GEBETAN ANYAR ???
.
harewoskeun kana cepilna...
" ARI DIDINYA TIGELEDUG ? " :(

.
Ooooo... Mamam tah ku anjeun ๐Ÿ˜ž

.
Kroooolliiiinggggg...!!!

|
NUHUN BADAG buat si kimin @galeribobotoh udah ngawangkong di warungcapruk... Ke deui mah kadieuna jeung ambewe atuh lah kamu teh... Biar ga ba'al teuing :( .
Kade dijalana yah... Lopyuuu :*

.
@officialsoljerceria LUARRR BIASSAAAAA.... !!!!

AYA NU PERNAH NGALAMAN MEMILIKI SESEORANG TAPI.... SI SESEORANGNA ETA INDIT MILIH BATUUURR.. ?????
mun aya berati maneh kudu ngadenge lagu ieu....Tungguan weh nya...
.
Nuhun badag kanggo @fiksiaunurofik

.
Saat kalian boga babaturan yang hobinya NGAHAKAN BABATURAN SORANGAN... berati kalian kudu boga baju ieu... .
.
Baju aslina si @asepbalonasli edisi "TEMAN ITU BUKAN MAKANAN" susugaganan baturan kalian itu bisa eureun dan beralih jadi MAKAN BUBUK RAGAJI :(

.
Hade goreng na urang
Eta sipat urang..
Teu kudu pusing komo nepika murang maring...
Urang kieu ayana
Teu siga didinya
Nu ngajaga kalakuan
Ukur demi PENCITRAAN !!!
.
joooolll tukang cuangki...... :(

.
@aganparalon ๐Ÿ’“ @yudiseptiadinugraha
.
COMEBACKTOME + UNTUK KALIAN (AOI COVER )
.
.
@insanaoi_

.
Aya nu ka alaman kieu ???
.
.
Sok gera polow :
@lainpuisi
@lainpuisi
@lainpuisi .
Loba Lain Puisi nu PASTI BAKAL NGAWAKILAN HATE KALIAN...
.
.
#majalaya
#warungcapruk
#lainpuisi
#surabigelo

Most Popular Instagram Hashtags