[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

wardatulbaydhahijab wardatulbaydhahijab

4202 posts   198764 followers   651 followings

Baju Kurung Jubah Peplum Raya  DROPSHIP OPEN 0165562848 🎞katalog @wbhcatalogue πŸ›butik di BANGI SENTRAL 11am-8pm πŸŽ‰Order melalui whatsapp 0167772848

http://www.wardatulbaydha.com/

Coming soon ❀️
Set couple n single mingle 😘
Kak warda soooo excitedddd aww! Awaa rasa bersemut tak screen ni? Kalau belum nikah bole je hadiahkan utk ayah abang adik atau tunang 😍
___
Bole da tag lelaki kesayangan korang (mahram korang )πŸ’–terus follow utk baju lelaki @haelfaad @haelfaad
#comingsoon #wardatulbaydhahijab #haelfaad #bajucouple #streetwearwbh2017

Ehem ade bau peplum baru tak? 😝
Berapa bintang bole bagi?
Like n komen bebanyak kalau korang suka πŸ’–
#comingsoon #bloomingseries
#wardatulbaydhahijab #streetwearwbh2017

Founder @wardatulbaydha in seo yeon tunic in coral n molly straight cut pants white dedua da tinggal few pieces je huaa paling laju zasss hilang di sambar πŸ€€πŸ˜‹
___
Warna lain ade lagi tapi tu pon tak jamin bole bertahan berapa hari, jadi sila capcus ke website www.wardatulbaydha.com /whatsapp 0167772848 order sekarang πŸ’ͺπŸ»πŸ’–
__
Founder donning tunic (M) preggy 5 months & pants (S)
#likenkomensemuapost
#wardatulbaydhahijab #streetwearwbh2017 #straightcutpants

SURVEY korang nak tak kak warda keluarkan seluar jeans cenni?nak cutting cane?
A)boot cut ke
B) straight cut ? 😘
___
Psst featuring adriana lace kurung kembar helena peplum still available rm65 only
#likenkomensemuapost
#wardatulbaydhahijab #streetwearwbh2017 #straightcutpants

Biarpon jauh namun tetap dalam doaku ❀️
___
Pagi gaiss harini kami beroperasi seperti biasa ya 11am-8pm online dan juga butik @wardatulbaydhahijab di bangi sentral
#wardatulbaydhahijab #streetwearwbh2017 #straightcutpants #wbshare

Founder @wardatulbaydha in molly straight cut pants (M) πŸ’
Bawa g travel senang lahai keluar bag tak iron da terus sarung zasss 😝
___
sebelum ni ladyboss pakai s tau
beza dia M lebih longgar kat betis n paha,kat pinggang no probs sebab ade getah elastik 😘 βœ…material cotton bukan beshe2 tau,poket kiri kanan depan belakang βœ…button dan zip serta lubang utk tali pinggang n ade getah elastik dibelakang seluar tak payah pakai belt pon da terletak helokkk
___
klik @wbhcatalogue utk pilihan warna dan saiz serta harga SPECIAL
___
Psst yg peplum tu pejam mata dulu k coming soon πŸ™ˆ
#likenkomensemuapost
#wardatulbaydhahijab #streetwearwbh2017
#straightcutpants

Beautifull @khadijahmansu donning our latest design seo yeon tunic (S) & molly straight cut pants (M) πŸ’•
___
Sape da pakai koleksi baru ni jangan lupa tag kita tau 😍 korang ade tengok tak instastory ade sepraiss πŸ™ˆ
___
Btw gaiss utk order online insyallah akan start post out esok tau muah cikedπŸ’‹
(Sabtu ahad isnin selangor cuti umum)
#likenkomensemuapost
#wardatulbaydhahijab #streetwearwbh2017
#straightcutpants

Behind the scene πŸ’•
Seo yeon tunic n molly pants korang team pink ke hijau?πŸ’šπŸ’–
Nanait korang 😘
#wardatulbaydhahijab #streetwearwbh2017 #straightcutpants #wbshare

Peminat pink atau yg suka manis2 mesti suka outfit gini πŸ’•
Antara benefit Min-seo peplum.
βœ…Cutting thorbaik bole lelibas kawan sebelah ,ibu mengandung tak perlu ragu2 nak pakai sebab selesa yakmat.
βœ…material tak yah habaq sejuk selesa dan tak mudah renyuk.
βœ…ofkos nursing and wudhu freindly πŸ’¦
Btw gaiss SPECIAL PRICE still ada tau punya la baik hati kak warda kan ahaks 😝
___
On flatlay πŸ‘‡πŸ»(available s-2xl)
Minseo peplum light coral
Molly straight cut pants seashell
SPECIAL PRICE & FULL CATALOGUE klik @wbhcatalogue
#wardatulbaydhahijab #streetwearwbh2017 #straightcutpants #wbshare

Kalau nak hati rasa lebih lapang maafkanlah ya kengkawan 😊
___
We're open today gaiss as usual 11am-8pm di butik bangi sentral & online
Psst free shawl da takde tapi PROMO STILL ONZ 😘😍
#wardatulbaydhahijab #streetwearwbh2017 #straightcutpants #wbshare

Sebelum tidur elok lah tenung benda cantik mana tau esok ade sebelah korang hikss .
Btw kak warda nak buat LAST REMINDER lagi beberapa minit je korang bole dapatkan tawaran SPECIAL PRICE + FREE SHAWL .
⏰⏰⏰ tik tok sejam sahaja lagi gaisss sebelum sale tamat. Cepat cepat jangan lambat lambat 🎢 πŸ™Š
.
Untuk order boleh thru website kami www.wardatulbaydha.com /whatsapp 0167772848
Order sebelum 12 am
Byar esok pon takpe dlm masa 24 hours .
#likenkomensemuapost
#wardatulbaydhahijab #streetwearwbh2017
#straightcutpants

Omoo ade lagi 3 jam⏰ sahaja lagi utk SPECIAL PRICE + FREE SHAWL πŸŽ‰
.
Molly pants ni best tau sebab pinggang dia separuh getah so senang korang tak yah pakai belt pon takpe
Min Seo Peplum macam casual attire so pakai pergi kerja pun boleh πŸ™Š
.
Untuk order boleh thru website kami www.wardatulbaydha.com /whatsapp 0167772848
Order sebelum 12 am
Byar esok pon takpe dlm masa 24 hours
#likenkomensemuapost
#wardatulbaydhahijab #streetwearwbh2017
#straightcutpants

Most Popular Instagram Hashtags