wardatulbaydhahijab wardatulbaydhahijab

4,840 posts   226,000 followers   640 followings

baju kurung jubah peplum raya  NOW SALE ALL KURUNG RM100 JUBAH RM89 🎞katalog @wbhcatalogue 🛍butik di BANGI SENTRAL open everyday 11am-8pm 🎉Order melalui whatsapp 0173458950

yes evelyn 3.0 gaiss hebat betul korang ni ! tunjuk tangan je da tau hihi 💖 kite tunjuk next colour sipi2 je dulu k 🤪
___
RELEASE TUESDAY 25 SEPTEMBER
#streetwearwbh2018 #likenkomensemuapost

eheemm second surprise adalah.... 3 koleksi peplum RELEASE sekali pada SELASA 25 SEPTEMBER ini yeay 🎊 ofkos dengan something SPECIAL utk yg terawal wuhuu. apa yg special tunggu nanti diumum ya 😘 save the date la dulu korang💖 btw sape tau koleksi apa ni? #streetwearwbh2018 #likenkomensemuapost

tahniah @thegadismisteri memenangi one set tudung peplum n pants bakal release ni 🎉 tapi sebelum tu kak warda ada lagi dua surprise nak bagitau korang yeay 💕
___
surprise pertama kak warda akan pilih lagi 2 pemenang bertuah tak lama lagi suke ke suke?😍dan surprise kedua .
.
. .
tungggu next post 😋
#streetwearwbh2018 #likenkomensemuapost

selamat pagi korang ❤️ taraaaaa ini lah last colour utk miyuki peplum yg bakal release nanti, segar banget! emm so far korang paling jatuh hati warna apa?
__
psst next post kak warda nak umum pemenang giveaway jeng jeng 😋#streetwearwbh2018 #likenkomensemuapost

someting sweet for pastel lover ❤️cukup manis tak lipatan - lipatan cinta dekat miyuki peplum ni ? tersusun helokkk je 😍#streetwearwbh2018 #likenkomensemuapost

black or blue,mana satu warna yg paling korang teringin nak sarung? model barbaju hitam tingginya 162cm still manis pakai miyuki dan pants bakal release 🖤
___
btw Pastel lovers , tunggu next post tau ! khas utk korang 💕www.wardatulbaydha.com #streetwearwbh2018 #likenkomensemuapost

cool gila sape yg dapat teka n ingat miyuki peplum ni 🎉 gaiss miyuki 2.0 kembali dengan nafas baru dan warna baru , perasaan tak apa yg lain ? #streetwearwbh2018 #likenkomensemuapost

something familiar? ehem bukan satu design je bakal release awaa stay tuned 😍#streetwearwbh2018

Dalam kehidupan kita akan jumpa macam2 jenis kawan ada yg gila2, ada yg matang ,ada yg suka berfashion dan ada yang bijak gila walau tak study .ace korang tag diorang kat bawah dengan perwatakan diorang sekali mesti terus terflashback kenangan2 korang haha 🤣
___
psst harini LAST DAY MERDEKA SALE kurung serendah rm89
#streetwearwbh2018 #likenkomensemuapost

tak pernah cukup dengan warna hitam.baju ke tudung ke kasut ke handbag ke wajib ada kan kaler berhantu ni🖤betul ke betul?sape setuju dengan statement ni ce gitau kenapa?🤪 __
coming very soon dolly peplum,new pants and tudung #likenkomensemuapost #streetwearwbh2018

BOLD kaler pon ade utk dolly peplum full lace ❤️ selain full lace peplum ini juga dilengkapi zip mesra wudhu, mesra menyusu dan mestilah ironless for kak warda 😍 coming very soon #streetwearwbh2018 #likenkomensemuapost

GIVEAWAY TIME 🎉yeayy sape nak cuba try test? hihi pemenang bakal menerima one set tudung,peplum dan pants yg bakal RELEASE ni ❤️
cara main dia
1.like and komen semua post SELEPAS post ini
2.post poster ini di instastory korang
3.use your Real instagram account
4.follow account instagram @wardatulbaydhahijab
5.pemenang akan dipilih secara rawak
___
pergghh best giler hadiah kalini ! tak ya da pening2 nak matching kan baju kan 😍
__
so jom lets start the game 👇🏻
acee cerita pengalaman manis korang dengan bff korang walaupon kejadian tu penat tapi best. oh btw jangan lupa tag diorang 👭#streetwearwbh2018 #comingsoon

Most Popular Instagram Hashtags