wardatulbaydhahijab wardatulbaydhahijab

4,676 posts   218,003 followers   661 followings

Baju Kurung Jubah Peplum Raya  DROPSHIP OPEN 0165562848 ๐ŸŽžkatalog @wbhcatalogue ๐Ÿ›butik di BANGI SENTRAL open everyday 11am-8pm ๐ŸŽ‰Order melalui whatsapp 0173458950

simple2 pon onzz jur @hwa.nie in hotz zelling qaleesya jubah ๐Ÿ’•now on sale 2 rm100 only sempena #wbhsaleopenhouse dapatkan segera sementara masih ada stok ๐Ÿ’
__
#likenkomensemuapost #giveawaywardaraya2018 #wardaraya2018 #wardarayabarulahsempurna

eh eh ingat pasangan bahagia adik beradik rupanya @rehan_nur in kareena kurung dark plum warna paling laku keras available s-2xl tau
rm139 (sale) normal price rm179
___
psst korang da join ke#giveawaywardaraya2018 ? 6 pemenang lagi kak warda cari ๐ŸŽ‰#wardaraya2018 #wbhsaleopenhouse #likenkomensemuapost #menangikoleksirayafree

reraya ni bukan je open house banyak tapi kenduri pon sama naik korang da ade belum baju utk attend majlis2 ? sementara tengah #wbhsaleopenhouse elok la grab full katalog di @wbhcatalogue
___
@nurhaniszamshah in luna peplum
#giveawaywardaraya2018 #likenkomensemuapost #wardarayabarulahsempurna #wardaraya2018

ya allah cantik n elegantly trendy sekaligus menutup aurat ๐Ÿคฉpretty @khadijahmansu in victoria kurung pistachio ๐Ÿ’
___
normal price rm189
promo price rm150
psstt stok tak banyak mana da kalau habis tak tau pula bila restocknya ๐Ÿ˜† #giveawaywardaraya2018 #likenkomensemuapost #wardaraya2018 #wardarayabarulahsempurna

dari jauh da nampak lace gold ala2 bolywood tu @eynazhamidi_ in kareena kurung tq love๐Ÿ’•
___
korang masih banyak open house nak attend ke? aaa sementara ade #wbhsaleopenhouse cecepat la grab
kareena kurung rm139
normal price rm179
#wbhsaleopenhouse #wardarayabarulahsempurna #likenkomensemuapost
#menangikoleksirayafree #wardaraya2018

Sorry gaiss lambat kak warda bersiaran ๐Ÿ™ˆ giveaway kalini kak warda nak pilih 8 orang pemenang #wardaraya2018 .
.
Harini kak warda nak umum dua pemenang dulu ๐ŸŽ‰
Pemilik ig @afnne @sakinah_shamsuddin_
Tahniah korang terus whatsapp kak warda di 0173458950 .
.
Masih ada lagi baki 6 pemenang yg akan dipilih melalui instagram dan juga facebook page official kami @wardatulbaydhahijab .
.
Utk pemenanng seterusnya kak warda akan umum secara live di fb n ig official kami dalam masa terdekat ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜
So stay tuned gaisss ! Terus bertabah aktif di akaun instagram dan facebook kami chaiyok2 ๐Ÿ˜
#menangievapeplum&;hadiahmisteri #likenkomenbebanyaksmuapost #adarezekitakkemanagaiss
#giveawaywardaraya2018
#wardaraya2018

orang cantik pakai baju cantik aihh dari jauh nampak berseri dia tu ๐Ÿคฉ@fatinshafiqasaufi in victoria kurung
___
buat baju tunang pon onzz jur victoria kurung niโœจ
now on sale rm150 only
normal price rm189
grab yours now #wbhsaleopenhouse untill 30 jun only
#wardaraya2018 #wardarayabarulahsempurna #likenkomensemuapost #menangikoleksirayafree

mama da nampak sebaya dengan anak2 hiks ramai betul tahun ni sedondon sefamily dengan camilla peplum ironless ni.tq syantikss @sbrna.fauzi for tagging us kim salam mama awaa ๐Ÿ’•
#wardaraya2018 #wardarayabarulahsempurna #likenkomensemuapost #menangikoleksirayafree

princess @sykryhzk in ivanna (sale rm99) ats bawah kembang ๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ baju ni bukan kurung two piece tau tapi jubah one piece ๐Ÿ˜˜
___
psst da ready ke nak tau sape pemenang giveaway?
#wardaraya2018 #wardarayabarulahsempurna #likenkomensemuapost #menangikoleksirayafree

sweet couple ๐Ÿ’• @emyliasuraya__ in victoria kurung dark plum.kaler ni da tinggal selai dua ja hampa oii warna lain pon da tak banyak yg tinggal cecepat la grab sementara tengah #wbhsaleopenhouse

sale #wbhsaleopenhouse da update aaa jumm sambung ootd @syifaaalee_ donning sakura kurung ๐Ÿ’• #wardaraya2018 #wardarayabarulahsempurna #likenkomensemuapost #menangikoleksirayafree

sale ni korang bole shopping secara online atau pon dibutik @wardatulbaydhahijab bangi sentral
full katalog dan list harga cekidaut dekat @wbhcatalogue da update sana k ๐Ÿ˜˜

#wardaraya2018 #wardarayabarulahsempurna #wbhsaleopenhouse

Most Popular Instagram Hashtags