[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

wanros_anggun wanros_anggun

402 posts   2259 followers   3062 followings

BAWAL HOMEMADE  πŸ’― TRUSTED SELLER πŸ“ SSM(002544xxx-K) ☎️ 011-17871780 🏑 UPTOWN PUTRA KAJANG (sebelah tol sg ramal) ⏰ 8.30pm-1am (selasa off) πŸš— KAJANG & BANGI

http://Uptown.putra.kajang./

Warna yang dah sold out πŸ™πŸ».
.
Tinggal sehelai je lagi setiap warna πŸ™πŸ». Jangan tunggu lagi ye, nanti melepas lagi πŸ™ˆ.
.
Whtspp 011-17871780/walk in kedai kami di uptown putra kajang !

Blouse simple πŸ‘—πŸŽ€!.
.
Dm/whtspp utk detail 011-17871780 😘

Feedback customer πŸ‘—.
.
Alhamdulillah & terima kasih kerana memilih set baju pupplum dari kami utk konvo sis 😍, cantik πŸŽ€! Nanti boleh shopping lagi ye just whtspp okey .
.
#teamwanros

Feedback customer πŸ‘—.
.
Alhamdulillah, baju puplum bunga bunga selamat sampai dekat tuannye. 😘. On time okey ! Alhamdulillah. .
Nak order direct whtspp 011-17871780/ walk in dekt kedai kami di uptown putra kajang ( selasa cuti ) start pukul 8.30pm - 1 am !.
.
#teamwanros

STOCK AVAILABLE πŸ‘—β€ΌοΈ.
CLEARENCE STOCK πŸ‘—β€ΌοΈ.
.
Jangan tunggu taw , nanti menyesal lahai πŸ˜‚! Order sekarang 011-17871780 βœ….
.
#teamwanros
#uptownputrakajang

CLEARENCE BAWAL CREPE PRINTED + FREE GIFT πŸŽπŸŽπŸŽβ€ΌοΈ.
.
Apa lagi tunggu ? Jom order sekarang 011-17871780 βœ….
.
#teamwanros

LELONG SET BAJU DIAMOND πŸ‘— ‼️.
.
Tinggal dua set lagi ! Cream & coklat kulit 😱. Cantik kan ? Mesti la ! LETOP HABIS,ramai yang beli nak buat nikah & tunang 😘.
.
Harga RM80 + FREE GIFT 🎁🎁🎁! Siapa nak ? Meh la order sekarang 011-17871780!.
.
#teamwanros

Blouse cun habis ! Available 3 warna sahaja lagi ! Harga RM35 😍, murohyeee lahai. Memey la yosl, harga kasih sayang gituu ❀️.
.
Order whtspp terus 011-17871780/ walk in dekat kedai kami di uptown putra kajang ( selasa cuti ) start pukul 8.30 pm - 1 am.
.
#teamwanros

Hai uols ! Cantik tak baju ni ? Cantik kan ! First time tengok terus jatuh cinta 😍! .
.
Berita baik, disebabkan tinggal sepasang je lagi, kami nak LELONG RM65 sahaja ! ( display punya ).
.
βœ… free size.
βœ… material crepe.
βœ… ada tali dibelakang.
.
Berminta whtspp kami terus 011-17871780/walk in terus dikedai kami Uptown Putra Kajang(selasa cuti) start 8pm-1am !.
.
#uptownputrakajang#teamwanros#kajang#bangi#blousemurah#bajukurungplainmurahkajang#lelongbajukurung#lelongbajumurah#bazarpaknil#bazarkarat#kajang#selnagor#bangi#putrakajang#borong#putrajaya#uptownreko#jalanreko#kajangsentral#metrokajang#promosibajukurungkajang

Selamat Hari deepavali kepada semua & terutamanya kepada yang menyambut perayaan ini πŸŽ‰. #1malaysia !.
.
Hati-hati dijalan raya & dimana sahaja πŸ‘πŸ».
.
Kami beroperasi seperti biasa, jadi Nak order boleh direct je whtspp okey 011-17871780 .
.
#teamwanros#kajang#bangi#wanrosshop#bazarkarat#bazarwanita#uptown#barangmurah#popiamurah#blousemurah#makeupmurahkajang#murahgiler#doorgiftmurah#putrajaya#serdang#tudungbawalmurah#vendorbangi#vendorswanted#vendorkajang

Blouse kembang comey πŸ‘—.
.
Serius siapa yang minat kembang2 tu memang sesuai laa beli, sebab memang nice gilee blouse ye 😍.
.
βœ… free size.
βœ… material moss crepe.
βœ… RM35 sahaja !.
.
Order online 011-17871780/ boleh walk in dekat kedai kami di uptown putra kajang (sebelah tol sg ramal).
.
#teamwanros#kajang#bangi#bazarkarat#bazarpaknil#bazarkarat#bazarwanita#bangi#bazar#wanrosteam#uptownputrakajang#popiawanros#popiacheesemurah#popiacheesesedap#wondercheese#wondercheesekl#popiacheesekajang#popiacheesebangi#blousemurah#blousecantik#blouseborongmurah

Blouse kembang comey πŸ‘—.
.
Serius siapa yang minat kembang2 tu memang sesuai laa beli, sebab memang nice gilee blouse ye 😍.
.
βœ… free size.
βœ… material moss crepe.
βœ… RM35 sahaja !.
.
Order online 011-17871780/ boleh walk in dekat kedai kami di uptown putra kajang (sebelah tol sg ramal).
.
#teamwanros#kajang#bangi#bazarkarat#bazarpaknil#bazarkarat#bazarwanita#bangi#bazar#wanrosteam#uptownputrakajang#popiawanros#popiacheesemurah#popiacheesesedap#wondercheese#wondercheesekl#popiacheesekajang#popiacheesebangi#blousemurah#blousecantik#blouseborongmurah

Most Popular Instagram Hashtags