waniezaaba waniezaaba

5,809 posts   3,377 followers   3,771 followings

Wanie Zaaba  G8 Unity Leaders || Premium Beautiful Expert & Trainer || Business Consultant || Duckies || Marathoner 10kmπŸ”’15kmπŸ”’21kmπŸ”’42kmπŸ”’ || Food Lover ||

Assalamualaikum.

Mulakan hari anda dengan bismillah dan senyuman yang paling manis.

#ootdpremiumbeautiful
#waniezaaba
#ramadhan1439h

Uols kalau ada tanda-tanda ni, cepat-cepat telan garlic tablet 2-4 biji terus. Sekejap je dah lega, Wanie sendiri amalkan tau.

Murah je sebotol RM44. Satu family boleh amalkan. Tak tahan nak telan yang mentah kan, garlic tablet ni tak ada bau or rasa yang kuat. Orang tengah berpantang pun boleh amalkan.
#garlictablet
#thediamondcircle
#buangangin

Jom beli Harian Metro, u olls boleh tengok sendiri collection Infinence by #rizmanruzaini & #fazura 😍

Repost from @sahajidah.haio @TopRankRepost #TopRankRepost Grab a copy of Harian Metro this Wednesday (May 23) and be on the look out for Infinence shoes, bags, hijab and Raya busana collection with @missfazura and @RizmanRuzaini.
.
But if you can't wait to own these luxurious pieces, search for our authorized distributor's e-commerce link by hashtag-ing #bizumer OR check out our nearest branch / stockist here https://buff.ly/2Gzd0pI
.
.
.
#infinence #infinencexfazura #infinencexrr #kongsilahsayang #rayastyle #rayaglow #rayaready

Salam 6 Ramadan

#ramadhan1439h

Assalamualaikum
Salam 5 Ramadan. πŸ“Έ @hapeap
#g8unity
#g8unityiftar
#ootdpremiumbeautiful

Happy Birthday my lovely partner @wanizanum 😍 May Allah bless you & success in your life.

#waniezaabaprotege
#birthdaywishes
#friendship

Majlis yang ditunggu tunggu semua hari ini.. Majlis Iftar bersama-sama G8 Family untuk satu majlis yang pertama kali kita anjurkan untuk G8 Unity.
Apa-apa pun tak sabar nak bersua muka dengan semua G8PRENEURS petang ni.
Rasa happy sangat 1st event IFTAR UNITY Wanie diberi peluang jadi sebahagian dari AJK IFTAR lagi happy seramai 210 akan hadir petang ni.
Jumpa anda semua hari ini 😊😊 #g8unity
#g8iftar
#kgsaas

1st Training di bulan Ramadhan. Rakan kongsi dari Utara, Selatan, Timur & Central semua akan hadir majlis Ilmu petang ni. Ilmu free rugi pula kan kalau tak hadir, bak kata CDM Hanis Haizi nak cepat BERJAYA WAJIB hadir training.
InsyaAllah semoga dipermudahkan urusan G8 Unity petang ni.
#g8unity
#shalizaazizprotege
#autopilotincome

Selamat bersahur dan Salam subuh 😘

#minkaffe
#kopigarambuluh
#g8unity

Salam magrib, Selamat berbuka puasa.
#ramadhan1439h
#2ndramadhan
#g8unity

Most Popular Instagram Hashtags