[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

waniezaaba waniezaaba

5357 posts   3079 followers   3349 followings

Wanie Zaaba  PREMIUM BEAUTIFUL TOP AGENT || TDC Online Entrepreneur || Malaysia, Brunei, Indonesia & Singapore || 📲 +60 16770 7061

http://www.waniezaaba.blogspot.com/

#latepost family lunch at @amarinthaicuisine Mid Valley ♥️ Last week lepas akak & husband lari fm terus lunch sini memang betul2 carbo reload 😜
#waniezaabafoodgraphy #amarinthaicuisine #midvalley #sajianlestari #foodporn #foodlover #foodgasm

Alhamdulillah dikelilingi teman2 yang positif. Bila berkawan dengan orang yang positif, kita automatic akan jadi orang yang positif. Say NO to negative people !
#usahawanTDC #thediamondcircle #tdcmillionairemind #projek50k #transformasi2018 #positivevibes

Lunch nasi kenduri 😋

#puchong #majlisperkahwinan #cousin #family

Hello weekend
Start my day with simple breakfast.
#minkaffe #waniezaabafoodgraphy #sajianlestari #thediamondcircle

Me time ☺️

Salam Jumaat

My everyday supplement after meals 👍 Celgynic Gold from Sahajidah Hai O.
#supplements #shom #thediamondcircle #healthylifestyle #celgynicgold

Eh dah gaji kan? Lama pula nak tunggu gaji Nov masuk kan. .
.
Tengah fikir2 ni BEST kan kalau aku ada extra income. Sementara nak tunggu gaji masuk tu at least ada duit BONUS untuk cover perbelanjaan seharian. .
.
Tak perlu lagi nak pening atau nak korek duit tabung.
Dengan hanya RM80 anda dah boleh ganda income bulanan tau.
Nak tahu macam mana? Jom la hubungi Wanie untuk details 📲 016-777061

Peluang buat duit untuk perbelanjaan hujung tahun untuk anak2 kembali ke sekolah, melancong, saving dan sebagainya👍👍 #transformasi2018 #tdcmillionairemind #projek50k #thediamondcircle #gandaincome #promosicutisekolah #yes #yearendsale

Sekian lama menunggu hari gaji 😅 jangan jadi macam ni kat atm machine tau.
Alhamdulillah since ada 2nd income bersama TDC, bila hari gaji akak tak perlu q panjang kat atm. Duit bonus business boleh cover belanja sementara nak tunggu hari gaji.
Semoga dimurahkan rezeki kita.
#transformasi2018 #tdcmillionairemind #thediamondcircle #harigaji

Even busy keje & balik lewat kak Sham masih join catching up session with CDM Ija. All the way dari office tak sempat balik rumah terus ke TTDI. Semua untuk ilmu business, nak BERJAYA perlu ada ilmu. Nak improve dalam Business pun kena ada ilmu kan.
Semoga kita sama-sama berjaya business dengan TDC.

#transformasi2018 #tdcmillionairemind #projek50k #thediamondcircle #usahawanTDC

Most Popular Instagram Hashtags