wahdi_le.chouette.macaron wahdi_le.chouette.macaron

6809 posts   71229 followers   1396 followings

Wahdi Farhad Hadithon  🔹Trained in Paris 🇫🇷 🔹Social media influencer 🔹Founder of Le Chouette Macaron & Miam! 🔹WA only 016-2126254 (Zain) 📍Empire Subang Jaya, Malaysia.

One of the cakes for today. Thanks Nurkhuzaimah!

Ordered by Adilah. Tq! (RM180) #macaron #macaronbouquet #bouquet

Picture by customer, thanks Affan!

Macaron bouquets ordered by Winny. Tq!

Macaron cake ordered by Linda. Tq! (7" 1.8kg three layer of red velvet, chocolate and butterscotch with mixed flavor macaron RM180)

Some of the cakes for today's pick up. Tq guys!

One of the cakes for today. Tq!

Morning! Macaron bouquet ordered by Nurul (RM180)

Picture by runner, En. Eddie @fat_cat_runner . Thanks Nurul for ordering! Kalau u guys tak sempat datang collect cake boleh guna khidmat @fat_cat_runner dia boleh pick up dan hantar ke rumah or mana2 destinasi Yg u guys nak. Tq! Follow @fat_cat_runner ok?

Morning! Picture by customer. Thanks for your support! 🦄 🦄

Breakfast at Paul pagi tadi, Hot Chocolate tu maintain sedap mcm di Paris, croissant pun. Cuma Kalau dollar to dollar dekat Paris makan Croissant macam roti canai since seketul butter Croissant Euro2.60 dekat sini dia jual RM18 seketul , abg miam excited nak tahu, dia jual berapa seketul macaron sbb tadi tak keluar lagi :D

Lights installation day.... I love the Brussels Atomium building so much, and since I had great memories of the city, I picked its design for the dinning area to remind me of the city. Gitu

Most Popular Instagram Hashtags