vvvtattoo vvvtattoo

667 posts   1,622 followers   542 followings

❄️VENI VIDI VICI TATTOO❄  Rick Scholten Emma Din Mignon Loevesijn Romano Rezl Dumpel 👇🏼 Zeestraat 58 1942 AS Beverwijk 📞+31(0)251-224881

Marines tattoo door @mignonloevesijntattoo
Groetjes,
VVV Tattoo

Skull met zwaard door @emmadin24 waar zelfs een klein stukje cover-up in is verwerkt. Kom vandaag gerust bij ons langs om nieuwe ideeën te bespreken en afspraken in te plannen. Fijn weekend allemaal!
Groetjes,
VVV Tattoo

Bloemen door @rezl_one. Deel genezen en een deel vers. Kom gerust langs voor het bespreken van een leuk idee en wellicht kunnen we een afspraak inplannen.
Groetjes,
VVV Tattoo

Stuk bij Luciano door @rickvvv. Kom gerust langs voor het bespreken en reserveren van een plek bij één van onze artiesten. Groetjes, VVV Tattoo

Hier een recent oldschool stukje door @mignonloevesijntattoo. Kom gerust langs voor het bespreken van een tattoo en eventueel maken van een afspraak. Een fijne dag!

Groetjes,
VVV Tattoo

Bobbi Joli script en portret door @emmadin24
Groetjes,
VVV Tattoo

Hier enkele snapshots van de afgelopen paar dagen. We wensen iedereen een fijn weekend en hopen jullie snel te zien in de shop voor een leuk nieuw project of het afmaken van bestaand werk.
Groetjes,
VVV Tattoo

Ook voor kleine tattoos zijn jullie uiteraard bij ons aan het juiste adres. Klein, goot, simpel of complex. Door ons gevarieerd aanbod van artiesten kunnen we elk wenselijk idee omzetten van design tot tattoo. Kom gezellig langs voor het bespreken en eventueel maken van een afspraak.
Groetjes,
Team VVV Tattoo

Stukje door @mignonloevesijntattoo Kom gerust langs voor het bespreken en eventueel maken van een afspraak. We hebben genoeg creatieve ideeën en plekjes in onze agenda.
Groetjes,
VVV Tattoo

‘Stay True’ door @emmadin24 Emma heeft nog wat kleinere plekjes vrij in de agenda de komende tijd. Kom gerust langs voor het maken van een afspraak voor wat leuks. Groetjes, VVV Tattoo

Mandala met roos door @mignonloevesijntattoo
Groetjes,
VVV Tattoo

Wat sfeerbeelden van vandaag. Het is bijna weekend en iedereen is morgen welkom voor het maken van afspraken. Prettig weekend allemaal!

Groetjes,
VVV Tattoo

Most Popular Instagram Hashtags