voicealbania voicealbania

2133 posts   14047 followers   35 followings

The Voice of Albania  Kjo eshte e vetmja faqe zyrtare e 'The Voice of Albania' ne Instagram.

http://thevoice.top-channel.tv/5/

Ende nuk e keni plotësuar formularin e aplikimit? Ja si duhet të veproni, nëse dëshironi që fëmijët tuaj të bëhen pjesë e 'The Voice Kids'. Tani ju mund të telefononi në numrat e kontaktit që ne kemi publikuar: +355 67 20 133 13, ose në numrat e sekretarisë së Top Channel +355 4 2 253 177 dhe +355 69 20 80 500. Klikoni linkun në bio për të tjera informacione.

Ende nuk e keni plotësuar formularin e aplikimit? Ja si duhet të veproni, nëse dëshironi që fëmijët tuaj të bëhen pjesë e 'The Voice Kids'. Tani ju mund të telefononi në numrat e kontaktit që ne kemi publikuar: +355 67 20 133 13, ose në numrat e sekretarisë së Top Channel +355 4 2 253 177 dhe +355 69 20 80 500. Klikoni linkun në bio për të tjera informacione.

'The Voice Kids' së shpejti në ekranin e @topchannelalbania . APLIKONI TANI nëse dëshironi që fëmijët tuaj të prekin skenën e spektaklit. Formularin e gjeni lehtësisht duke klikuar linkun në bio.

Cila është arritja më e madhe për fituesin e edicionit të gjashtë të spektaklit @klinti_collaku ? #voa6 #thevoiceofalbania

Trajneri @albanskenderaj ka arritur në një konkluzion pas përfundimit të spektaklit. Cili është ai? #voa6 #thevoiceofalbania

Si ka qënë përvoja në 'The Voice of Albania' për trajneren @besaofficial ? #voa6 #thevoiceofalbania

Trajneria @rona1shliu është ndjerë vërtetë mirë gjatë kohëzgjatjes së spektaklit. #voa6 #thevoiceofalbania

Edicioni i gjashtë i 'The Voice of Albania', ka patur edhe momente argëtuese. Ne kemi përzgjedhur disa prej tyre. #voa6 #thevoiceofalbania

Cili artist ka surprizuar ndihmës trajnerin @landikademi në edicionin e gjashtë të spektaklit? #voa6 #thevoiceofalbania

Trajneria @besaofficial , flet për rastet kur nuk ka qënë dakord me vendimet e publikut. Pajtoheni me mendimin e saj? #voa6 #thevoiceofalbania

Gjatë spektaklit, trajnerët dhe artistët janë përballur edhe me momente të vështira... #voa6 #thevoiceofalbania

Për cilët artistë të larguar gjatë garës është mërzitur më së shumti ndihmës trajneri @eugentbushpepa ? #voa6 #thevoiceofalbania

Most Popular Instagram Hashtags