vivix_bylaila vivix_bylaila

987 posts   11,319 followers   4,611 followings

Selamat Terbukti Berkesan  🙎pengedar Sah Shaklee- SID No 1249032 💋100%Halal &Lulus KKM 📲 0196011657

Alhamdulillah .
.
Rutin Kak ros bagi 1 sudu tea vivix untuk suami Kak ros .
.
Pesakit strok dah 10 tahun. Alhamdulillah. Mengamal Vivix ni setahun lepas. .
.
Resveratrol dan Polifenol ada lah merupakan kandungan UTAMA VIVIX. .
.
.
Effect untuk pesakit strok saperti suami akak dengan izin Allah .
. ✅Dulu berjalan guna kerusi roda
Sekarang guna tongkat .
✅Blood clotting tinggal yang lama tak da baru. .
.
✅Blood pressure dan kolesterol normal. .
✅Lebih bertenaga dulu sentiasa letih .
✅Percakapan dah terang sikit .
.
Tu la yang recommend ambik Vivix anak akak. .

Memang betul dengan izin Allah terdapat perubahan. .

Yang nak cuba Vivix ada READY STOCK Dan bolih COD area SENAWANG 📢📢📢.Luar kawasan bolih post ..
.
Kedai Kak ros sentiasa buka whatsapp kak ros 0196011657
.
.
#ajimaura
#terapiinstagram

GRAB CEPAT VIVIX harga TERBAIK 📢📢📢
.
.
Ambik 1 sudu sehari setiap pagi.Ready Stok . COD area senawang. .
.
Beli TWIN PACK VIVIX
.
🌺FREE SUDU .
🌺Free Postage . .
.
🌺Free Membership .
.
🌺Cash bonus .
. .
***1 botol untuk 2-3 bulan penggunaan.
.
.
Berminat?? Jom boleh whatsapp kak ros 0196011657 terus untuk dapatkan segera .
.
#ajimaura
#terapiinstagram

Jom dapatkan Vivix dengan harga tanpa GST 📢📢📢
.
.
Ready stok. Bolih COD Area Senawang. Luar kawasan Bolih post .
Jangan biar penyakit merebak. Jangan lupa jumpa Doctor untuk mendapat kepastian. .
.
Ni Kak ros share bahan terdapat dalam Vivix . .
🌹Apa tu vivix? .🌹
.
🌸vivix adalah minuman campuran botani yg merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol
.
Resveratrol + polifenol = vivix
.
So korang kena tahu sket ape tu polifenol? Ape ru resveterol? Hebat sgt ke?
.
Of course hebat sbb both adalah anti oxidant yg tinggi
.
Polifenol? .
🌸mempunyai khasiat antioksidan yg tinggi dan sel anti-penuaan semulajadi
.
🌸bahan aktif dlm tumbuh-tumbuhan dan buah-buahan yg memberikan warna dlm buah dan tumbuhan
.
🌸melindungi penyakit dan jangkitan
.
Resveratrol
.
🌸salah satu polifenol yg kuat
.
✅lebih 2500 kajian dilakukan keatas resveratrol — > byk manfaat kesihatan yg luar biasa
.
So dlm vivix ada 4 bahan utama yg mempunyq polifenol dan resveterol dlm bahan tersebut
.
Berminat?? Jom boleh whatsapp kak ros 0196011657 terus untuk dapatkan segera .
.
#ajimaura
#terapiinstagram

Meh support (kak ros ) beli Shaklee dgn (kak ros ).
. 🙈🙈 Nak bagi special special je ni tau.
.
.
Beli 2 botol dapat .
.
💄 FREE postage . .
💄FREE membership .
💄Cash bonus .
Walaupun PROMOSI dah habis. .
.
Harga vivix yang paling mahal dari produk shaklee yang lain. -TAPI yang nak cuba whatsapp untuk dapat harga tanpa GST 😳😳
Bolih COD area Senawang .📢📢📢
.
Ready stok. Luar kawasan Bolih post. .
Keberkesanan vivix dengan izin allah disebabkan ramuan nya. -
.
Yang dah mencuba terus repeat order sebab tau kesan nya. 😊😊
-
So jangan putus asa usaha selebih nya berdoa. - -
Cepat pm kak ros 😘😘 Kak ros nak share lagi dimana
diantara produk produk shaklee yang lain VIVIX lah yang paling terlaris.
-
Kelebihan Vivix dalam membantu pesakit Cancer.
-
Disamping menjaga pemakanan, exercise dan kena cukupkan nutrisi dalam badan kita. -
Ramuan vivix terdiri dari camporan botani yang kaya dengan Resveratrol Dan Polifenol. -
KELEBIHAN VIVIX❤❤❤❤ .
-
🍵 Menggalakkan penuaan yang lebih sihat,awet muda dan anti penuaan.
🍵 Membantu mengelakkan kanser. Memberi tenaga melawan kanser, merencatkan sel kanser dari terus merebak.
.
🍵 Menurunkan risiko dakit jantung dgn melindungi jantung dan menggalakan jantung bekerja dgn lebih efisyen.
🍵 Mengawal tekanan darah.
🍵 Mengurangkan komplikasi akibat kencing manis/ diabetes.
🍵 Menurunkan rintangan Insulin. 🍵 Menyokong kesihatan sendi dan saraf termasuk bell parsy.
🍵 Melambatkan simptom alzheimeir.
🍵 Membantu pesakit Parkinson.
🍵Membantu mempercepatkam pemulihan pesakit stroke dan angin ahmar.
🍵 Meningkatkan kekuatan sistem imun.
🍵Mencantikkan dan meremajakan kulit.
🍵 Membantu proses turun berat badan dan detox dgn lebih berkesan.
. .
Untuk orang tersayang Cepat GRAB dan JOM ORDER dengan Kak ros 0196011657
.
.
#ajimaura
#terapiinstagram

Jom untuk ORANG TERSAYANG. . .

GRAB CEPAT VIVIX harga Terbaik 📢📢📢
.
.
Ambik 1 sudu sehari setiap pagi.Ready Stok . COD area senawang. .
.
Beli TWIN PACK VIVIX
.
.
🌺Free Postage . .
.
🌺Free Membership .
. .
***1 botol untuk 2-3 bulan penggunaan.
.
.
Berminat?? Jom boleh whatsapp kak ros 0196011657 terus untuk dapatkan segera .
.
#ajimaura
#terapiinstagram

Salam maghrib .
.

Ready stock Vivix .COD area Senawang. .

Luar kawasan bolih post . . .
Cepat whatsapp Kak ros 0196011657
.
.
#terapiinstagram

Jom untuk ORANG TERSAYANG. . .

GRAB CEPAT VIVIX harga Terbaik 📢📢📢
.
.
Ambik 1 sudu sehari setiap pagi.Ready Stok . COD area senawang. .
.
Beli TWIN PACK VIVIX
.
.
🌺Free Postage . .
.
🌺Free Membership .
. .
***1 botol untuk 2-3 bulan penggunaan.
.
.
Berminat?? Jom boleh whatsapp kak ros 0196011657 terus untuk dapatkan segera .
.
#ajimaura
#terapiinstagram

GRAB CEPAT VIVIX harga Terbaik 📢📢📢
.
.
Ambik 1 sudu sehari setiap pagi.Ready Stok . COD area senawang. .
.
Beli TWIN PACK VIVIX
.
.
🌺Free Postage . .
.
🌺Free Membership .
. .
***1 botol untuk 2-3 bulan penggunaan.
.
.
Berminat?? Jom boleh whatsapp kak ros 0196011657 terus untuk dapatkan segera .
.
#ajimaura
#terapiinstagram

Assalamualaikum .
.
.
Kak ros nak ke Melaka. Tak pa kedai online akak sentiasa buka. .

Yang nak order whatsapp je Kak ros 0196011657. Harga Twin PAck harga Terbaik. .
.

#ajimaura

Alhamdulillah . .
Meh support (kak ros ) beli Shaklee dgn (kak ros ).
. 🙈🙈 Nak bagi special special je ni tau.
.
.
Beli 2 botol dapat .
.
💄 FREE postage . .
💄FREE membership .
💄Cash bonus .
Walaupun PROMOSI dah habis. .
.
Harga vivix yang paling mahal dari produk shaklee yang lain. -TAPI yang nak cuba whatsapp untuk dapat harga tanpa GST 😳😳
Bolih COD area Senawang .📢📢📢
.
Ready stok. Luar kawasan Bolih post. .
Keberkesanan vivix dengan izin allah disebabkan ramuan nya. -
.
Yang dah mencuba terus repeat order sebab tau kesan nya. 😊😊
-
So jangan putus asa usaha selebih nya berdoa. - -
Cepat pm kak ros 😘😘 Kak ros nak share lagi dimana
diantara produk produk shaklee yang lain VIVIX lah yang paling terlaris.
-
Kelebihan Vivix dalam membantu pesakit Cancer.
-
Disamping menjaga pemakanan, exercise dan kena cukupkan nutrisi dalam badan kita. -
Ramuan vivix terdiri dari camporan botani yang kaya dengan Resveratrol Dan Polifenol. -
KELEBIHAN VIVIX❤❤❤❤ .
-
🍵 Menggalakkan penuaan yang lebih sihat,awet muda dan anti penuaan.
🍵 Membantu mengelakkan kanser. Memberi tenaga melawan kanser, merencatkan sel kanser dari terus merebak.
.
🍵 Menurunkan risiko dakit jantung dgn melindungi jantung dan menggalakan jantung bekerja dgn lebih efisyen.
🍵 Mengawal tekanan darah.
🍵 Mengurangkan komplikasi akibat kencing manis/ diabetes.
🍵 Menurunkan rintangan Insulin. 🍵 Menyokong kesihatan sendi dan saraf termasuk bell parsy.
🍵 Melambatkan simptom alzheimeir.
🍵 Membantu pesakit Parkinson.
🍵Membantu mempercepatkam pemulihan pesakit stroke dan angin ahmar.
🍵 Meningkatkan kekuatan sistem imun.
🍵Mencantikkan dan meremajakan kulit.
🍵 Membantu proses turun berat badan dan detox dgn lebih berkesan.
. .
Untuk orang tersayang Cepat GRAB dan JOM ORDER dengan Kak ros 0196011657
.
.
#ajimaura
#terapiinstagram

GRAB CEPAT VIVIX harga TERBAIK 📢📢📢
.
.
Ambik 1 sudu sehari setiap pagi.Ready Stok . COD area senawang. .
.
Beli TWIN PACK VIVIX
.
.
🌺Free Postage . .
.
🌺Free Membership .
.
🌺Cash bonus .
. .
***1 botol untuk 2-3 bulan penggunaan.
.
.
Berminat?? Jom boleh whatsapp kak ros 0196011657 terus untuk dapatkan segera .
.
#ajimaura
#terapiinstagram

Happy weekend. .

BAGAIMANA VIVIX SHAKLEE MEMBANTU MENGAWAL PENYAKIT DIABETES?

🍇Membantu Mengurangkan Sindrom Resistansi Insulin
.
Antioksidan yang terkandung dalam vivix dapat membaikpulih sel dan dalam masa yang sama menjadi pelindung kepada sel tubuh.
.
.
Justeru, pengambilan secara konsisten membantu mencegah sindrom metabolik disebabkan oleh kerosakan gen sekaligus mengurangkan risiko penyakit kardiovaskular dan kencing manis menjadi semakin parah.

🍇Membantu Mengawal Kadar Kepekatan Gula Di Dalam Darah
.
Pencernaan karbohidrat akan menghasilkan tenaga gula yang menjana tenaga untuk tubuh manusia. .
Pengambilan karbohidrat yang tak terkawal akan menyebabkan peningkatan kandungan gula dalam darah sekaligus berisiko untuk diabetes.
.
. Polifenol adalah bahan yang dihasilkan oleh anggur muscadine akan memperlahan proses pencernaan dan mencegah penyerapan karbohidrat dalam darah pada kadar yang cepat.
.
. Semua ramuan yang disebutkan ini adalah bahan yang terkandung dalam Vivix Shaklee dan dapat menyumbang mencegah kandungan gula berlebihan dalam darah yang menyebabkan diabetes.

🍇Mengurangkan Risiko Kerosakan Mata Dan Mempercepat Proses Penyembuhan Luka.

Perkara yang sering menghantui pesakit diabetes dan seharusnya waspada kepada yang sihat ialah pesakit diabetes berisiko untuk hilang daya penglihatan dan apabila terluka ianya lambat sembuh dan sehingga satu tahap kaki terpaksa dipotong kerana jangkitan kuman.
.
.
Polifenol Anthocyanins yang terkandung di dalam Vivix membantu dalam menjaga dan memperbaik penglihatan mata dan membantu menyembuhkan luka dalam kadar segera.

.
🍇Mengurangkan Risiko Pembentukan Protein AGE
.
Apabila gula dalam tubuh berlebihan ia berisiko untuk membentuk Protein AGE (advanced glycation end products) dan mengakibatkan sel tubuh mati, atherosclerotic dan risiko diabetes.
.
Salah satu objektif vivix adalah untuk bertindak sebagai tonik anti-penuaan dengan memperlahan pembentukan protein AGE.
.
.
Semuga bermenafaat. Yang nak cuba bolih whatsapp kak ros 0196011657 . PROMOSI TWIN PACK. .
.
#terapiinstagram

Most Popular Instagram Hashtags