vivekarosen vivekarosen

417 posts   1,043 followers   612 followings

Viveka Rosén  Joensuu / Helsinki, Finland World Champion 2018 - @teamfinlandallgirl 🥇

Iskä, oot maailman paras ❤️ #fathersday

Me pukeuduttiin eilen punaiseen 50-vuotiaan Popsin kunniaks 🎈Ihan parhaat bileet jälleen kerran 🔥🔥🔥 #popsi50 #vujut

Helsinki oli tällä viikolla kaunis. Kiitos kaikkien rakkaiden ihmisten 💛☀️🍁🍂

Sardinia oli siisti ✌🏽☀️

Ootte ihania❤️💚💛

Yllytin äidin kiipeemään mun kans puuhun. Kuvaa varten tietysti! 🍁#kolinationalpark #perheonparas

Sardinia ja seura 5/5 💛💛☀️ @heidicantell

Pienen välifarssin jälkeen me ollaan löydetty meidän loman valo ja se valo asuu Algherossa ☀️☀️☀️

Syksy saa tulla kun maisema on tämä! 🍄🍁🍃

Nyt sanon yleisestikin ääneen sen, mitä olen koko ajan lykännyt ja lykännyt. En ole halunnut sanoa lopettavani urheilua, koska olen ollut niin epävarma koko päätöksestä. Ennen tätä viimeistä kautta ajattelin, että mikäli me voitetaan maailmanmestaruus, on päätös lopettamisesta helppo. Olin harmillisen väärässä - se oli kaikkea muuta. Nyt olen perinpohjin ymmärtänyt sen, etten koskaan urheillut pelkän MM-kullan tai muiden voittamisten takia, vaan kyse on ollut paljosta muusta. Urheilu on merkinnyt minulle rakkautta joukkuekavereihin ja äärimmäistä kuuluvuuden tunnetta johonkin itselle suureen ja merkitykselliseen. Se on merkinnyt minulle sellaista elämäntyyliä, jota rakastan elää, ja joka saa minusta parhaat puolet esille.
Näiden vuosien aikana, jotka sain kokea Elitessä ja maajoukkueessa, me puskimme toisiamme sellaisille rajoille, minne on luultavasti enää vaikea tämän jälkeen päästä. Me opimme olemaan rohkeita tavotteidemme kanssa ja unelmoimaan isosti. Suuren luottamuksen kautta me opimme olemaan yhdessä parhaimmillamme.
Olen miettinyt koko kesän, että olenko hullu kun jättäydyn tästä kaikesta. Menetys tuntuu isolta ja se saakin tuntua, sillä sitä se on. Kaikelle on kuitenkin aikansa ja pohjimmiltani tunnen, että tämä on paras päätös tähän hetkeen. Olen kiinnostunut ottamaan selvää, olenko tässä asiassa oikeassa vai väärässä.

Paljon rakkautta ja upeita muistoja jää minun sydämeen. Olen kiitollisuutta täynnä kun ajattelen kaikkia ihmisiä, keiden kanssa olen saanut jakaa näitä elämäni makeimpia hetkiä. Ei onneksi mitään jäähyväisiä tarvitse jättää, mutta sen verran haluan sanoa, että teitte tästä minulle enemmän kuin merkityksellistä ❤️ @hacelite 2009-2016 & 2018
@teamfinlandallgirl 2016-2018 - Kiitos ❤️ #wemadeherstory

Hän on 27 tänään! Onnea parhaalle 😘😘 @heidicantell

Ahvenanmaan kaikki kivet ja kolot tutuksi 👀 Jos käytte, käykää Getavuorella. Ihana! 🌻 #getabergen #åland

Most Popular Instagram Hashtags