vitamin.cantik vitamin.cantik

462 posts   3,907 followers   1,949 followings

KULIT CANTIK  WHATSAPP 0139481917

.
Siapa yang sesuai guna YOUTH?
.
- anda yang nak upgrade skin care kepada premium grade skin care.
- Anda yang mahukan bahan bahan semula jadi.
- Anda mahu skincare yang lembut tapi berkesan.
- Anda yang mahu skin care yang terbukti secara klinikal.
.
pendek kata sesuai untuk anda yang mahukan sesuatu yang bukan biasher biasher 😍

#youthskincare
#ProdukKecantikanMuka
#ProdukPremium
#Skincare
#krimMuka
#Shaklee
#AwetWajah
#Ploles
#Jerawat
#Jeragat
#parut

.
Nak kurus tu mudah.
Nak maintain tu lah yang sangat payah.
.
ESP lengkap dengan semua 9 jenis amino asid yang diperlukan oleh badan tapi badan tak dapat hasilkan sendiri. Jadi kita perlu ambil dari sumber luar. .
Sangat membantu dalam mengawal berat badan dan nafsu makan yg melampau-lampau.
.
www.wasap.my/60139481917

#Shaklee
#setkurusbudget
#shakleepromo
#shakleehargamurah
#shakleehargaruntuh
#shakleeTerengganu #shakleehargastudentmurah
#shakleetermurahterbaik
#shakleepalingmurah
#shakleepromosi
#shakleemurahmalaysia #shakleetermurah
#shakleehargaahli #shakleepromo
#shakleemurah
#setkurusbajetshaklee
#shakleehargastudent
#setkurus
#setkurusshaklee
#setkombokurus
#setkurusmurah
#setkurusshakleemurah
#setkuruspower

.
ESP tu apa pulak ?? Ramai pelik kan duk esp esp. benda apa esp tu. Esp tu lah yang produk shaklee tu. Shaklee tu apa pulak ? Aik takkan taktau Shaklee tu apa ? Okay yang betui nya , ada jugak yang tak tau lagi shaklee ni apa. Asal dari mana. .
ESP adalah Energizing Soy Protein made in USA 🇺🇸 .
Sebab utama ESP tersangatlah popular dan produk yang lebih laris ialah...... kerana ESP membekalkan sumber protein. Dalam pemakanan seharian kita sumber protein ada dalam ikan, ayam , daging. Tapi kenapa everyday makan lauk ayam pun kerap juga tak sihat ? Tak cukup protein ka ?
.
Haaa ... untuk pengetahuan semua ikan, ayam, daging tu kan kita masak dulu sebelum makan. Jadi bila kena api , panas, semestinya lah kandungan protein akan musnah dan yang tinggal ?
Tak cukup lah untuk badan kita yang kadang-kadang kerja lebih 12 jam ni. .
Jadi apa yang akan berlaku dekat badan kita kalau tak cukup protein ??
.
❄️ Rasa lemah, lesu , tak bermaya akhirnya menggeletar. ❄️ Kolestrol tinggi, tekanan darah rendah, jadi pening.
❄️ Punca ulser perut + ulser usus. ❄️ Luka lambat sembuh akhirnya berparut. ❄️ Antibodi tak kuat. Bila kurang protein badan cepat dapat penyakit sebab takboleh nak lawan. ❄️ Penglihatan kabur. .
Macamana nak tau badan kita cukup protein ? Ambil ESP sebagai pelengkap. No harm at all 😊
.
Whatsapp
0139481917
0139481917
0139481917
.
1 tong ni jimat hingga 2 BULAN!
.
#SetCantikMurah
#SetCantikStudent
#SetCantik
#SetKulitCantik
#SetKulitSihat
#SupplementPutih
#SupplementCantik
#SupplementKulitCantik
#VitaminKulit
#Resdung
#KulitJerawat
#KulitJeragat
#KulitKusam

.
Kadang2 kita takut tak tentu arah.
.
Contoh takut nak minum ESP.
.
Tapi makan nasi tambah 3 pinggan, makan junk food, makan makanan dalam tin, fast food kita tak takut pulak.
.
Apa bagusnya ESP?
.
Minuman protein mengenyangkan anda, bantu kawal paras gula, membaiki sel2 badan, non-Gmo, membaiki skin complexion, mengawal berat badan.
.
Pelbagai kebaikan ESP.
Saya dah jadi peminum tegar ESP selama 4 bulan dah!!
.
Kesannya yang nyata, kulit lebih anjal, cerah, lembab, kuku dan rambut pun makin sihat, berat badan saya maintain dah, selera makan dapat dikawal, dan yg paling best 'aset' tak jatuh, membukit balik. 😉
.
Whatsapp
013 9481917
013 9481917
013 9481917
.
#SetCantikMurah
#SetCantikStudent
#SetCantik
#SetKulitCantik
#SetKulitSihat
#SupplementPutih
#SupplementCantik
#SupplementKulitCantik
#VitaminKulit
#Resdung
#KulitJerawat
#KulitJeragat
#KulitKusam
#PayudaraAnjal
#PayudaraMontok

.
Kulit cerah berseri.
Tiada lagi kulit kering.
Bekalan tenaga sepanjang hari.
.
Whatsapp 013 948 1917
.
#KulitSihat
#KulitCantik
#kurussihat
#Protein
#KulitAnjal
#SihatBertenaga

.
Resepi ESP yang sedap dan berkhasiat.
.
Utk Kulit.
Utk Kecantikan.
Utk Kesihatan.
.

.
58 tahun Kebaikan ESP.
.
🍀 KEBAIKAN ESP
.
❤KULIT - Rawat kulit bermasalah sepert jerawat, jeragat dan parut hitam supaya pudar . Kulit makin cerah semulajadi dan lembab.
.
❤ LUKA BERSALIN/ KEMALANGAN - Mudah sembuh, sel2 diperbaiki dengan cepat dan sihat
.
❤ RAMBUT lebih lebat, kuat dan elak dari masalah keguguran. Kalau ibu lepas bersalin sgt suggested. Atau student yang stress-stress study tu
.
❤ TULANG lebih kuat sbb 1 hidangan ESP mengandungi 500mg kalsium! Elak osteoprosis dan gigi rapuh terutama wanita yang pernah haid, hamil dan menyusu
.
Whatsapp 013 9481917
.
#ESPShaklee
#Protein
#SusuProtein
#KulitCantik
#KulitSihat
#NakKurus
#VitaminKulit
#Vitamin
#Jerawat
#Parut
#Jeragat
#IbuHamil
#IbuMenyusu

.

.
Jamu Moden

whatsapp 013 948 1917

Most Popular Instagram Hashtags