victoriaglosemeyer victoriaglosemeyer

1394 posts   186 followers   335 followings

Victoria Glosemeyer  📷 Fotografering 🌱 Hälsa & träning ❤ Familj ✉ info@victoriaglosemeyer.com

http://www.victoriaglosemeyer.com/blog-page/

Vad vi är stolta över dig @caesar_glosemeyer och den resa du gör, från fotbollslek, Alsike IF och nu i Sirius Akademin!
Vi är glada över hur du fortsatt hålla kontakt med ditt gamla lag, på matcher och träningar, men också hur du tagit dig an ett tufft träningsschema och tagit plats bland nya lagkamrater och i startelvan.
Gothia Cup 2017 tog slut i B-spel, åttondelsfinalen, men ni har bjudit på fantastisk fotboll, sann spelglädje och underbar laganda!
Vi kommer att minnas Gothia för det fina lagspelet, segrarna, många snygga mål och inte minst ditt nickmål och hattrick! Och när besvikelsen lagt sig, hoppas vi att det är det du tar med dig också! (Plus allt kul ni haft på hotellet och Liseberg 😉). Resan är en del av målet, hälsar mamma förskolläraren ❤
Som sagt, det här har varit en fantastisk vecka med fantastisk fotboll (tänk att JAG säger det!) och vi är oändligt stolta över din och lagets insats!
Vi är också oändligt stolta över den fina unge och omtänksamma bror och (lag-)kamrat du är! Det är lika viktigt som att göra mål! Glöm inte det @caesar_glosemeyer ❤❤ Kärlek till dig!

~just magic tonight~

Ikväll firar vi!

~kvällsdopp~ 🌊🌊🌊

~ enter the beach ~

~ homemade Body Butter ~ 🌿☘🌱🌿
#bodybutter #kakaosmör #mandelolja #bivax #ekologiskt #thatsit

Grönt te, odlat i Samos bergsbyar och hemmagjord marmelad på egna aprikoser! Gåvor vi fick med oss från Flora på Samos! Tycker sådant är bland det finaste och roligaste att få! ♡

Dagens båttur: OERHÖRT varm! Men fina bad och god mat!
Dagens plums: Man fick hoppa i från båten och simma iland till badviken. Det skulle vara "bara en halvmeter djupt". Jag hoppade i... och försvann, med solglasögon och hela kitet. Och jag ÄR längre än en halvmeter! Barnen skrattade åt detta i timmar!
Dagens alkohol 1: Jojje och jag tackade nej till vin, men Caesar tackade glatt ja! (Trodde det var saft). Scenen som utspelades när jag upptäckte det, roade många medpassagerare!
Dagens alkohol 2: Nöjd 14-åring blev även bjuden på ouzo (alltså vad är detta?!) Jag tackade ja till ouzo för att jag trodde det var vatten (🔫), stoppade Caesar från att ta emot sitt glas och sedan fick Jojje dricka upp alltihop! Som vanligt!
Imorgon åker Cirkus Glosemeyer norrut och hemåt. Lika bra, kanske 😉

Most Popular Instagram Hashtags