vglamorous vglamorous

10 posts   358 followers   33 followings

VGlamorous SG 

Great News! The ever so loved Malya Instant Shawl is back in new Colors..! Grab yours😉

With 3 simple step and you ready to to go with malya

Strecthable loop - fit to all face size. Great coverage, back & front

Malya is back ya Ladies

Price $26
-------------------------------------------------------------------------
KENAPA MALYA INSTANT WAJIB ADA DALAM KOLEKSI SIS
-------------------------------------------------------------------------
.
🌸Satu saiz untuk semua
Jahitan bergetah dibahagian muka sesuai untuk semua saiz muka. Tak perlu risau muka sis kecik atau besar. Semua boleh pakai MALYA ( boleh strech up to 12.5inci)
.
🌸Anti tembam
Boleh lah sorok pipi pau dengan loose style effect. Pakai je terus runcing. Selesai satu masalah
.
🌸Adjustable juga versatil
Instant shawl tapi labuh boleh adjust, boleh pakai ikut keselesaan. Special BUTTERFLY SHAPE boleh bagi great coverage di bahagian belakang. Instant shawl tapi boleh pakai macam-macam style tau sis. Tak lah bosan pakai style sama aje kan
.
🌸Kualiti material memang PREMIUM
Satin matte yang sangat lembut & sejuk bila pakai ala-ala satin silk gitu sesuai sangat dengan cuaca kita yang panas ni kan.Tak jarang pulak tu jadi tak perlulah nak berinner neck bagai. Lagi best sebab satin ni memang nampak ESKLUSIF sebab tak terlalu berkilat & terletak aje bila pakai taklah licin macam normal satin. Ada lagi yang best, tak perlu nak dry clean bagai handwash aje pon boleh
.
*Warna mungkin sedikit berbeza disebabkan pengcahayaan.

NURAA INSTANT HIJAB

TAK KENAL MAKA TAK CINTA!

Fokus kami mengeluarkan NURAA adalah untuk membantu golongan wanita bekerjaya, surirumah untuk menjalani kehidupan yang sibuk sepanjang hari supaya tampil bergaya dengan pantas, mudah & cekap dalam masa 2 saat sahaja. Hebat dan pantas kan?

APA YANG MENARIK TENTANG NURAA INSTANT HIJAB NI?? ✔AURAH FRIENDLY
Labuh bahagian depan, cukup untuk menutup bahagian anggota badan dengan sempurna. Ada 2 Size M & L, jadi boleh pilih ikut kesesuaian size badan sis. ✔COOLING FABRIC
Menggunakan material Korean Lycra memberikan rasa nyaman dan sejuk kpd si pemakai! Mmg konpem sgt sis takda rasa melekit & tak selesa sepanjang hari! ✔KESELESAAN MAKSIMUM
Stretchable material. Memang sesuai untuk semua jenis dan bentuk muka. 99.9% selesa dan sejuk sepanjang masa, InshaAllah! ✔AWNING LEMBUT & MUNCUNG
Dengan teknik jahitan "double stiches", ia membentuk bahagian awning supaya elok terletak, muncung dan tegak. Sekaligus memberikan effect muka yang bujur dan slim. Tak payah susah2 nak sorok pipi gebu tang mana2..:) ✔SIAP DGN HANYA SEKALI SARUNG
Tak perlu sarung 2x atau belit sana sini, hanya sarung sekali je dah siap. Memang super express betul! Yang best sangat... no pins needed at all!Hah...heaven uolls!!! ✔CORAK YANG GORGEOUS DAN SEGAR
Memukau mata sesiapa yang memandang! Woww.. ============================
NURAA INSTANT HIJAB
============================ ✿ NURAA INSTANT HIJAB IS OUR NEW RANGE OF INSTANT HIJAB ✿THIS TIME WE CRAFTED USING EXCLUSIVE KOREAN LYCRA ✿THE AWNING EDGE IS SEWN USING DOUBLE STITCHES METHOD SO THAT IT WON’T STICK ON YOUR FOREHEAD AND COULD BE SHAPED PERFECTLY ON YOUR FACE! ✿BREATHABLE, COMFORTABLE, STRETCHABLE AND CONVENIENT! ✿ENJOY YOUR SCARF WITHOUT HAVING TO WORRY ABOUT PUTTING ON ANY PIN OR BROOCH ✿JUST THE PERFECT WAY TO AVOID BAD HIJAB DAYS. NO MUSS, NO FUSS! ✿IT COMES WITH 2 SIZES M & L. ALL HIJABS COVER YOUR CHEST PERFECTLY. ✿13 GORGEOUS PRINTED COLLECTION SHOULD BE GRAB NOW ✿ MATERIAL
AWNING : COTTON LYCRA OR ALSO KNOWN AS COTTON VISCOSE
BODY : PREMIUM QUALITY KOREAN LYCRA ✿ NURAA MEASUREMENT
SIZE M
FACE : +- 27CM
FRONT LENGTH : +- 48-49CM
BACK LENGTH : +- 70-71CM

SIZE L
FACE : +- 28

NURAA INSTANT HIJAB

TAK KENAL MAKA TAK CINTA!

Fokus kami mengeluarkan NURAA adalah untuk membantu golongan wanita bekerjaya, surirumah untuk menjalani kehidupan yang sibuk sepanjang hari supaya tampil bergaya dengan pantas, mudah & cekap dalam masa 2 saat sahaja. Hebat dan pantas kan?

APA YANG MENARIK TENTANG NURAA INSTANT HIJAB NI?? ✔AURAH FRIENDLY
Labuh bahagian depan, cukup untuk menutup bahagian anggota badan dengan sempurna. Ada 2 Size M & L, jadi boleh pilih ikut kesesuaian size badan sis. ✔COOLING FABRIC
Menggunakan material Korean Lycra memberikan rasa nyaman dan sejuk kpd si pemakai! Mmg konpem sgt sis takda rasa melekit & tak selesa sepanjang hari! ✔KESELESAAN MAKSIMUM
Stretchable material. Memang sesuai untuk semua jenis dan bentuk muka. 99.9% selesa dan sejuk sepanjang masa, InshaAllah! ✔AWNING LEMBUT & MUNCUNG
Dengan teknik jahitan "double stiches", ia membentuk bahagian awning supaya elok terletak, muncung dan tegak. Sekaligus memberikan effect muka yang bujur dan slim. Tak payah susah2 nak sorok pipi gebu tang mana2..:) ✔SIAP DGN HANYA SEKALI SARUNG
Tak perlu sarung 2x atau belit sana sini, hanya sarung sekali je dah siap. Memang super express betul! Yang best sangat... no pins needed at all!Hah...heaven uolls!!! ✔CORAK YANG GORGEOUS DAN SEGAR
Memukau mata sesiapa yang memandang! Woww.. ============================
NURAA INSTANT HIJAB
============================ ✿ NURAA INSTANT HIJAB IS OUR NEW RANGE OF INSTANT HIJAB ✿THIS TIME WE CRAFTED USING EXCLUSIVE KOREAN LYCRA ✿THE AWNING EDGE IS SEWN USING DOUBLE STITCHES METHOD SO THAT IT WON’T STICK ON YOUR FOREHEAD AND COULD BE SHAPED PERFECTLY ON YOUR FACE! ✿BREATHABLE, COMFORTABLE, STRETCHABLE AND CONVENIENT! ✿ENJOY YOUR SCARF WITHOUT HAVING TO WORRY ABOUT PUTTING ON ANY PIN OR BROOCH ✿JUST THE PERFECT WAY TO AVOID BAD HIJAB DAYS. NO MUSS, NO FUSS! ✿IT COMES WITH 2 SIZES M & L. ALL HIJABS COVER YOUR CHEST PERFECTLY. ✿13 GORGEOUS PRINTED COLLECTION SHOULD BE GRAB NOW ✿ MATERIAL
AWNING : COTTON LYCRA OR ALSO KNOWN AS COTTON VISCOSE
BODY : PREMIUM QUALITY KOREAN LYCRA ✿ NURAA MEASUREMENT
SIZE M
FACE : +- 27CM
FRONT LENGTH : +- 48-49CM
BACK LENGTH : +- 70-71CM

SIZE L
FACE : +- 28

IQA PRINTED | INSTOCK

Super-fast full instant shawl

Price $22
2 for $40

NEW DESIGN KEKNIS VERSION PRINTED IQA dengan material baru Pure Chiffon dipadankan dengan design printed terbaru yang lebih fresh and fashionable! Lebih eksklusif, cepat dan senang. Sesuai untuk semua outfit ✓Lembut dan sejuk - sangat selesa ✓Panjang dan labuh shawl boleh diubah mengikut citarasa ✓Labuh dan menepati syariat - Size 0.7 metre x 2 metre ✓Sangat mudah dipakai, hanya SARUNG sahaja

Chiffon berkualiti tinggi. **Warna mungkin sedikit berbeza dari produk sebenar kerana faktor paparan skrin berbeza

IVY INSTANT | INSTOCK

PRICE $20
2 FOR $36 "SEBIJIK SAMA MACAM TUDUNG KEKNIS, TAPI SARUNG JE" 😍😉 💚 Sarung sahaja, tak perlu lilit - SEKALI sarung je 😍😍
💚 LABUH depan belakang adjustable - aurat terjaga rapi inshaAllah ✅Pemakaian yg amat mudah!
✅Hanya mengambil masa 10 saat!
✅Mudah Gosok
✅Tidak jarang

Manees Double loop pelbagai gaya😍

Price $23

Instant shawl kegemaran ramai.
Semua boleh bergaya semudah 123. Sarung dan sarung terus siap😍

Material Material: Premium Isabelle Chiffon Quality material yg letop takjarang & sejuk😍

KENAPA MANEES WAJIB ADA DALAM KOLEKSI SIS
.
🌸Bersiap sepantas kilat
Sarung & sarung, terus siap
.
🌸Takda lagi masalah dengan PIN sebab manees ni pinless instant shawl
.
🌸Satu saiz untuk semua
Jahitan bergetah dibahagian muka sesuai untuk semua saiz
.
🌸Instant 2 in 1
Boleh pilih nak pakai sarung belakang atau sarung depan. Terpulang pada keselesaan .
🌸Anti tembam
Boleh lah sorok pipi pau dengan loose style effect. Pakai je terus runcing
.
🌸Adjustable juga versatil
Instant shawl tapi labuh boleh adjust, terpulang nak pakai labuh atau singkat
.
🌸Kualiti material yang letop
Tak jarang & sejuk je bila pakai
--------------------------------------------------- .
*Warna mungkin sedikit berbeza disebabkan pengcahayaan.

Melurmade of high quality chifffon

Nicely drape, non see thru, cooling material (suits to our hot weather)

Melur is back Ladies😍

Just make it simple😉

MELUR INSTANT -SHAWL ANTI TEMBAM
Price $22
.
✅ Pinless instant shawl
✅ Ready to go in 15 seconds
✅ Strechable loop (fit to all face size)
✅ Non- see thru
✅ Slim effect (loose style)
✅ Baby seam finishing
✅ Can be wear more than 4 styles
✅ Butterfly shape (cover your back)
✅ Measurement L(+-1.5M) x W(+-0.7M)

Material is Premium Isabelle Chiffon . **color may vary due to lighthing

Most Popular Instagram Hashtags