vans_store_helsinki vans_store_helsinki

962 posts   7,646 followers   203 followings

VANS Store Helsinki  Kauppakeskus Forum, SIMONKATU 6 MA-PE 10-20 LA 10-19 SU 12-18 #vansstorehelsinki #vanshelsinki

Jääkö heijastin aina himaan ja kalsee sää häiritsee? Eiiiiii hätää, meillä Vans Storella on sinulle ratkaisu. WOODCREST MTE-takin kuosiin upotettu citycamo heijastuskuvio takaa näkyvyyden pimeällä ja pitkälle viilattu lämpökerrastotäyte pitää lämpimänä kovassakin pakkassessa.

Loistavilla uutisilla viikonloppuun; meille on taas täysin avoin sisäänpääsy Simonkadun puolelta, kun remonttilavat lähtivät pois tieltä. Tervetuloa shoppailemaan😊

VANS, IT’S A WAY OF LIFE

Jos ei talvikengät natsaa, mutta jotain vähän lämpimämpää jalkinetta pitäisi syksylle ja talvelle saada. Allekirjoittaneen ja usean tennaripään perinteinen valinta kaamokselle, klassikko, SK8-HI. Saatavina jopa viidessä kausivärissä perinteisten värien lisäksi.

Uutta hupparia hyllyyn viikonlopulle !

PIPOVALIKOIMA TAAS LAAJENTUNUT! Tervetuloa hakemaan päälle lämmikettä💂🏽‍♂️

FUNDAY -sarjan longsleeviä, t-paitaa ja collaria nyt hyllyssä❤️

Papipike aka Aito G aka @pastoripike on isossa rakettimaisessa nosteessa, eikä ihme jos ootte nähny tän jätkän keikkalavoilla🔥 Ja mitkä muut kengät natsais lentoon paremmin kuin VANS SPACE VOYAGER OLD SKOOLIT jotka tosiaan droppasi tänään pihalle🚀🌕

NYT PERJANTAINA 2.11 RAKETTI LASKEUTUU TOIMITTAEN MUKANAAN VANS SPACE VOYAGER SARJAN 🚀🌕 Tuotteita rajoitetusti, joten ole ajoissa paikalla!

Nyt olisi tarjolla todella rajattu määrä spesiaalia uutta pufferia !

Pitkään kaipailtu sininen UltraRange on nyt täällä🔥

Kesällä julkaistusta ja suuren suosion saavuttaneesta TNT ADVANCED PROTOTYPE:stä uusi mokkainen väri; metsänvihreä🔥

Most Popular Instagram Hashtags